Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Zkusím dotaz, třeba mi někdo poradí ... mám větu ... Výpovědní lhůta činí dva měsíce. Výpovědní lhůta začne běžet prvním dnem měsíce následujícího po měsíci, v němž byla tato výpověď doručena a skončí tak dne XYZ.Pokud tedy výpověď podám do konce června 2013, do toho data byste napsali 31.8. a nebo 1.9.?

31.8.

Ve zlém snad ne (po půl roce :lol: ), zítra máme schůzku a chci mít výpověď nachystanou

po pul roce bude mit strasnou radost

Odkaz ke komentáři

To snad ani půl roku není :lol: Smlouva je od 1.2.2013, tedy po 4. měsících :wallbash:

Ale pořád je lepší platit pakatel jak 12 tisíc do cizího bytu. Holt se ta nabídka vyskytla zrovna teď, ne dřív ani ne později.

Zato v Brně to bude 10.10.2013 přesně 2 roky, co jsme podali žádost na odkup a zaplatili anuitu a dodnes nic... nevím jestli to brzdí družstvo či katastr, ale je to děs.

Odkaz ke komentáři

Fuuuuuuuu... To bych nebyl já, aby šlo něco hladce.

Dnes máme portaci pevných linek a od rána se tu s tím s***me a pořád nic. Zrovna, když mě došly kalhoty s dressem a chtěl jsem jít ještě před angličtinou na kolo :(. Je to na prd. To jsem se těšil, že nahodím gear, vemu plavky, sjedu někam na pivko a na AJ :D Bohužel...

Odkaz ke komentáři

p2p

Já už mám druhé tel. číslo a už jen čekám na doporučené dopisy se smlouvami, nicméně na poště ještě nic neleží, tak doufám že to do 14 dnů pošlou, zrovna budu v Brně... blbci to nedovolují podepsat přímo na prodejně, ale vrátit už to lze i na prodejnu :wallbash:

Workhiii

Kup si v Hornbachu samolepící tapetu :lol: :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...