Blejdik Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Ahoj,sehnal jsem tato kola a jsou flekatá od soli,půjdou nějak vyleštit a čím?Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Tak to bude problém,nejsnadnější by asi bylo přelakovat nebo komaxit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Nevím jestli tyto kola mají ochraný lak, ale jestli jo, tak se sůl dostala pod lak a s tím nic neuděláš, takže jak napsal Neználek, přelakovat nebo komaxit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Já mám pravě dojem že jsou přelakována,a to je ten problém.Možná přesmirkovat a přeleštit ručně, ale vždy to bude vidět :( . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 6, 2013 Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 Jo, jsou zalakovaný :( Lepší by bylo dát je do jiný barvy - komaxit.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blejdik Odesláno Leden 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Škoda :( originál jsou krásná,no nic musím to dát do laku,jen nevím jakou barvu ke stříbrné O1... asi stříbrnou ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Mám tyhle kola a je to problém. Jediná výhoda těch kol je právě lesk, jinak se jedná o nejtěžší kola co se na O1 dávaly se všemi negativy s tím spojenými. Co jsem zjistil, tak jsou soustružená a následně zalakovaná. Jde o to, kolik na to máš peněz, není problém nechat to znovu přeleštit a zalakovat, lépe by se to potom opravovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blejdik Odesláno Únor 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Tak jsem si je nechal stříknou a už se těším na jaro,až je budu moct nasadit... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Tak jsem si je nechal stříknou a už se těším na jaro,až je budu moct nasadit... :) Tak jako upřímě, takhle vypadaji mnohem líp než v originálu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blejdik Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Sem zvědavý jak budou vypadat na autě ... taky se mi líbí víc než orig.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Ty kola vypadají opravdu dobře a musím souhlasit s ostatníma, teď jsou o 100% hezčí než když jsou origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blejdik Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Děkuji,sem rád že se líbí :) tady jsou lepší fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 To je klasika stříbrná? Na kolik to vyšlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blejdik Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Je to matná tmavá šedá a kamarád mi to stříkl za 500,- :) blesk to zkresluje ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Už se těším, až je budeš mít na autě. Jsem strašně zvědavý, jak bude vypadat kombajn s nimi. Pochval to kamarádovi, povedly se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Pěkné , určitě kamaráda pochval za stříkání, fakt dobrý. Otázkou zůstává trvanlivost barvy při používání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 mě to nic neříká. Vím, že Ti nic nezbývalo, když kola měla zničenou povrchovku, ale na tomhle typu kol je dobrý fakt jenom ten lesk. Jsou těžká, špatně se čistí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.