obok Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Zdravím neví někdo co by mohlo dělat tento nepříjemný zvuk? Můj odkaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ska Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 To je jako by se ti sypal výfuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
casesik Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Taky bych to tipoval na vyfuk. V lete asi po 3 mesicich od koupe octavky jsem zazil za jizdy ten samy zvuk. Byl jsem uplne vydesenej co se posr..lo, kdyz jsem zastavil tak zvuk vychazel jakoby z motoru ale nastesti zdani klame. Prasklo to hned za katalyzatorem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obok Odesláno Leden 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 jak zjistím že je to výfuk? když jsem to nechal běžet na volnoběh a snažil se ucpat rukama konec tak to nikde bokem nefučelo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
casesik Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Tak idealni to je asi zvednout a podivat se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ska Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 nemusí být proražený, ale rozsypat se ti nějaká přepážka uvnitř či tak něco. Lehni pod auto a ať ti to někdo zkusí přidupnout, třeba zjistíš víc. Podle mě to bude toto. Mrkni se hlavně u katu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sokol1 Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 Tak ja mam takýto isty problema este neco k tomu ked ide na volnobeh tak pocut hlasne klepotanie z motoru volakde..ked uplne jemne pridam a pustim tak to prestane, ale zacne to zachvilu znova..prestane to aj vtedy ked stupim na spojku..predpokladam ze spojka ma problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Zdravím neví někdo co by mohlo dělat tento nepříjemný zvuk? Můj odkaz Typoval bych prasklý vlnovec výfuku Je hned za turbem před katalyzátorem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Babicka33 Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Ahoj tento zvuk mi to vydává taky při jízdě když řadím jak uberu plyn. 2,0 tdi 103kw 190000km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obok Odesláno Březen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 po té co jsem nechal opravu turba na indym tak mi rekl ze ten zvuk muzze byt po tom jak se daval pryc katal. a menil vlnovec tak pri svarovani COckem muze byt nekde kousek co brani vyfuk. plynum a kdyz to obteka kolem nej tak to tak piska...ale urcite to neni z turba takze to neni treba nejak resit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Měl jsem podobnej zvuk, ale po montáži nového vlnovce se jen zmírnil a nezmizel... Možná blbej dotaz, ale je možný, že by se mírně snížil výkon a nástup turba tím, že by byl špatně přivařenej novej vlnovec? Dnes jsem zastavil ráno u benzínky, a koukám, že kouř mi jde od zadního kola směrem dopředu (v interiéru není nic cítit), a z koncovky nic... (Dělali mi to "experti" co se specializujou na turba - v Krnově - nedoporučuji)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lochy Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 můžu říct, že velmi podobný zvuk jsem měl na své octě a nakonec to dělal egr ventil. pokud jsem ucpal hadici k egr tak najednou ten " pseudo kovový" zvuk zmizel. Takže to bylo pravděpodobně vadnou membránou. Zkus a uvidíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.