Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Překvapení...ale asi zase ta "nudná" zadokolka :wub:

Já tvrdím že ideální stav je mit dvě auta.Jednou auto na práci,na treninky,ježdění jak řiká kamarád na takové to normální "žvykání" a pak to druhé na delší trasy a na "zábavu".Hold to je všechno o penězich ale diky Bohu za to co máme.

P.S já jsem si navykl jezdit prcáčky po městě na skutru kde jsem bezkonkurenčně nejrychlejší.Nemusim platit za parkovaci automaty a hlavně ničit šestivál na krátké trasy.

Těším se do toho Německa a pak do Itálie( a to podotýkám že nerad jezdim...) Vždy vzpomenu na P2M kterého baví jezdit autem i nákupy s mladou :D

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Auto je prece od toho, aby se s nim jezdilo. Proste kdyz fakt potrebuju, tak nasednu a jedu, i kdyz to je treba jen na 5 km. To bych to auto mohl zavrit do garaze a chodit se na nej jen koukat. Taky me s timhle autem bavi kazdy kilometr, ale prece jen je to porad udejchana nafta, i kdyz sestival. Ale proste na moje potreby to byla jasna volba.

Jo a na nakupy s pani me nebude bavit jezdit jakymkoliv autem:-))

Odkaz ke komentáři

Tomu se já Jirko snažím dost vyvarovat a zatím všechny moje auta které jsem prodával od Škody Felicie počinaje přes Vectru,jedničkovou a dvojkovou Octavii tak všechny auta byli prodejny v podstatě do měsice a za velmi slušnou cenu díky tomu že byli ve velmi dobré kondici.Brumlou v podstatě ve městě nejezdim.

Včera jsem chytil diru v Deštném tak budu muset asi na geošku,mám na něm nové obuti a nerad bych aby se to nerovnoměrně sjiždělo :( Ty silnice některé jsou v dost otřesném stavu :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Bauji: tady jsme byli a fakt perfekto :)

http://www.machovojezero-ubytovani.eu/Obora43.html

Jinak mrkněte sem prosim:

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11497&view=findpost&p=1384084

Co myslíte? Docela mám brouka v hlavě že jsem pi...a že jsem mohl mit za podobny peníze o dost větší káru ale nevím zdá se dá srovnávat s kvalitou provedení nebo když vezmu podvozkově a motoricky.Vím že to je benzin v tom Mondeu ale stejně...je to o rok a půl mladší sice dvoulitr ale je to fakt pěkná kára :(

Díky za názory kluci.

Odkaz ke komentáři

Nemám chut nahrávat ani fotky Robe.

Co na to napsat? M-packetový náraznik je na výměnu-diry na několika stranách,obě mlhovky na výměnu,rozsekany znak,obě ledvinky.Jsem na cestě do Stratosu.

Na letiště asi pojedeme autobusem...

Auto je plně pojizdné a na první pohled neni nic znát...

Odkaz ke komentáři

To neni o závisti.Bylo tam vic aut takže tak.Škoda je 60 litru a před dovolenou to je supr věc pánové...

Jen ten m-packetový náraznik stoji dvacku ale mám nulovou spoluúčast tak snad to nebudu vůbec platit(max.dva tisice ze smlouvy)

Druhou mlhovku jsme ted našli ve Stratosu v nárazniku.Neni to moc ale nasere to.

P.S kluci nevolejte mi prosím.Nemužu mluvit-Jarda,TomasB :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...