Niki Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Poisťovňa to zaplatí a čo sa týka bonusu, nemusíš oň prísť, záleží od poisťovne a p. podmienok. V "mojej" poisťovni by som v takomto prípade o bonus neprišiel Čo sa týka toho odtieňa je super, že sa strieka "iba" kapota a nárazník, horšie by bolo, ak by sa musel striekať aj blatník, tam by aj malá odchýlka "kričala" viac. ... a pri nárazníku je odtieň na každom aute, je tam iný podklad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 (upraveno) Niki: vidim to obdobně a o to abych nepřišel o bonusy ještě zabojuju. Co se týče lakování tak dnes budu vědět více tak snad se ledy pohnou ;) Volat na jejich linku asi nemá význam. P.S tak náraznik už se veze do lakovny.Mluvil jsem s šéfem servisu a jak psal Ondřej že se dá objednat přímo nalakovaný náraznik přímo z fabriky tak to je sice pravda ale ne vždy to je výhra pro koncového zákaznika.Ten náraznik neni stejně lakovaný tam kde se ty trojky vyrábí-maji jednoho dodavatele ke kterému jdou samostatné díly které pak jdou do lakovny takže výsledek je stejný.Taky jsem si myslel že bych to měl jakoby originál nastřik z fabriky ale neni to tak.K dnešku chybí pouze ledvinky které by měli do pátku dorazit.Zatím velká spokojenost co se týče časového harmonogramu Upraveno Červenec 17, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Jardo: Tobě lakovali taky kapotu? přední nárazník plus krytky na ostřiky, kapotu, zadní nátazník, zadní blatník do rozstřiku na Fordu, přední blatník, přední nárazník, zadní blatník, zadní dveře do rozstřiku, práh, zadní nárazník na Golfu Jardo, kde ti to v AutoIn lakovali? Jsem rád, že je ten Auto In tak v pohodě a stále a stále se mi to potvrzuje. AutoIn má lakovnu v Pardubicích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Jarda: tu lakovnu v Pardubicích mají celkem nově. Lakýra tam je nějakej cca 35 roků a prej se tím živí od vyučení lakýrou, takže asi dobrý. Tutově mi Mondeo bude dělat ten samý co tobě Cčko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 (upraveno) Tak stačilo jedno sezeni s firemním právnikem a hned se to otočilo...o bonusy v žádném připadě nepřijdu ale spoustu lidi se prostě nechaji opit rohlikem Nesnáším když někdo z lidi dělá blbce! To je tak hnusny a ubohy. Járo: jestli to dopadne a bude to trošku možny uděláš na mě čas ohledně převzeti lakování? Upraveno Červenec 17, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 pokud budu čas a budu v HK tak nen íproblém, kdy to má být hotové? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Tak stačilo jedno sezeni s firemním právnikem a hned se to otočilo...o bonusy v žádném připadě nepřijdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 (upraveno) Niki: neboj,já se nenecham :) aneb "Vítězí ten kdo věří!" Zitra se snad dozvím nějaký definitivní termin.Trochu mi nebere palice že nemaji skladem ledvinky-taková základní věc která se podle mě občas musi objednávat při srážce se zvěři a tak :D Upraveno Červenec 18, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 ono i ledvinky jsou nekolik druhu podle motorizace, tak asi nechteji mit od kazde zasoby ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Myslím, že ty ledvinky jsou odlišný na 4vál a 6vál. A těch šestiválů v ČR zase tak hodně není, tak to asi nechtějí držet na skladě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 jsou snad i barevny - mira pochromovani - variace - myslim, ze to bylo v tom clanku majitele z auto.cz jak jsem sem nekam onehda daval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Romane, stejně bys tam měl dát ledvinky v černý lesklý. K tvý barvě by to krásně pasovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Prdlajs, nech to jak to bylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 (upraveno) Jirko: to by mě nenapadlo že šestiválec má jiné ledvinky než čtyřvál.Schválně se na to člověče zeptám. Petře asi jo,snad to dnes dorazi.Mira pochromování? No to čumim Souhlas s Tomasem,mě ty chromovany ledvinky k tomu děsně pasuji,fakt že jo,strašně se mi to líbí v té originál úpravě. Upraveno Červenec 19, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 (upraveno) Tak auto je z 99% jako nové.Dnes se poveze z lakovny.Jsem moc spokojený co se týče komunikace s hlavním servisem BMW.V podstatě během 4 pracovních dnů auto je zpět na "silnici" Všechno proběhlo mimo pravé mlhovky,na tu se ještě čeká z DE ale dá se s tim jezdit i bez té jedné mlhy. Zbývá pořešit financování protože to nehodlám platit ze své kapsy.Doufám že mám na dlouho vybráno.Každopádně tomu mistu už se budu vyhýbat obloukem :( P.S stát se to muže kdekoliv ale už nebudu parkovat v mistech kde je minimální pohyb lidi. Upraveno Červenec 19, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Tak to gratuluju. A je dobre, ze se jim to povedlo na prvni pokus;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Tak to vypadá na repeté :( Zitra v 11 hodin druhé kolo a když druhé kolo nedopadne tak zpět do lakovny a nanovo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Jakto? Co je špatně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Romane, tady to je jak na houpačce... Ráno euforie a večer zklamání? :( co se děje, chlape? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Nevím jak to popsat...auto je pohromadě.Dnes jsem se tam byl podívat s Jardou.Technici tvrdí že lak na plastové díly a na kovové části nemuseji sednout uplně přesně(což jsem konzultoval se známym lakýrnikem) a ten se tomu smál...prý nesmysl.Tak zitra tam jedeme...když mě řekne že to je špatně tak jim to prostě nepřevezmu. Těžky...komunikuju ještě se Štěpánem...že by mě poleštil strojně oba dva přední blatniky aby se ta barva jakoby "vytáhla" jestli to pomuže. Druhá možnost je střiknout oba předni blatniky do ztracena jenže to je další vrstva laku a měřákem by to každý poznal-na to mě dnes upozornili v servisu takže nevím co dál.Zitřek rozhodne. Jinak vše perfektně pasuje a neni nikde žádná vada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Udajne trochu jinej odstin. Ale ja si myslim, ze to dela stari auta. Nevim, asi by pomohl rozstrik do blatniku. Kazdopadne by to chtelo videt nazivo No Romane, jestli se lakyrnik smeje tomu rozdilu plast vs zbytek, tak to neni dobrej lakyrnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Nevím jak to popsat...auto je pohromadě.Dnes jsem se tam byl podívat s Jardou.Technici tvrdí že lak na plastové díly a na kovové části nemuseji sednout uplně přesně(což jsem konzultoval se známym lakýrnikem) a ten se tomu smál...prý nesmysl.Tak zitra tam jedeme...když mě řekne že to je špatně tak jim to prostě nepřevezmu. Těžky...komunikuju ještě se Štěpánem...že by mě poleštil strojně oba dva přední blatniky aby se ta barva jakoby "vytáhla" jestli to pomuže. Druhá možnost je střiknout oba předni blatniky do ztracena jenže to je další vrstva laku a měřákem by to každý poznal-na to mě dnes upozornili v servisu takže nevím co dál.Zitřek rozhodne. Jinak vše perfektně pasuje a neni nikde žádná vada. Romane, to jsem ti ale psal, že když ti stříkají jeden díl celej, tak se obvykle musí okolní díly dát do rozstřiku, jinak to skoro vždy bude vidět. Jinak já mám kámoše dobrého lakýru, tak kdyby jsi potřeboval poradit, tak není problém. Má lakovnu v Pardubicích. Mi stříkal Octávku, když mi ji nějakej čuromedán nabořil na parkovišti a Krookous ti může říct, že je prd poznat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 To asi ano ale na druhou stranu když daji ten roztřik na přední blatníky tak zase nebudou sedět dveře a zadni část vozu tak co je menší zlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Ten rozstřik jen zahladí ostrý přechod. Po rozstřiku není nic vidět, pokud nemáš původní lak nějak poškozený(kamínky a pod.). Ale znamená to hrábnout šmirglem do laku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 (upraveno) Tak mě držte palce kucí ... čeká tam na mě žralok. Uvidíme jestli se rozhodneme do roztřiku aby ten přechod do předních blatniku byl co nejméně vidět.Ach jo...zbytečny starosti,fakt že jo ;) Upraveno Červenec 20, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 No Romane, jestli se lakyrnik smeje tomu rozdilu plast vs zbytek, tak to neni dobrej lakyrnik Presne tak, stačí si pozrieť akékoľvek nové auto a rozdiel medzi farbou na blatníkoch a plechu tam je aj keby to striekal naraz na aute s tou istou farbou. Je tam iný podklad a čím svetlejšia farba, tým je rozdiel väčší.Najmenej je rozdiel vidieť v tieni, najviac na slnku a najmenší rozdiel je na čiernej farbe Viď. obr.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 (upraveno) Nějaké foto, auto jsem viděl, pod umělým osvětlením je rozdíl znát a to na první pohled, na venkovním světle to znát není na první pohled a rozdíl je poznat až po podrobnějším zkoumání .... každopádně na fotkách je vidět ten rozdíl laku na plastu (zadní nárazník) a zbytku kastle, zadní nárazník je údajně origo z fabriky a nelakovaný, (pokud tedy nebyl lakován předchozím majitelem, což nejde na 100% vyloučit) odstín na plastových dílech (typicky nárazníky) může být trochu jiný než na plechu, dost automobilek s tím má problémy (koncern je ale v tomto super, tam není znát nic),ale každopádně kapota má pod umělým světlem odstín shodný s nalakovaným předním nárazníkem (ovšem kapota plech a nárazník plast) a ten odstín je stejný jako odstín zadního nárazníku (nelakovaný při této události) odstín prý dělali podle víčka nádrže, nevím ale jak BMW, ale víčka nádrže se dělají dost z plastu ..... podotýkám, že jsem na autě chyby hledal a byl jsem přísnej, pod umělým osvětlením to bylo hodně viditelný a to i pro toho, kdo o autech nic neví, na venkovním světle a sluníčku si toho nikdo nevšimne, ale jak to bude bez sluníčka a pod pouliční lampou nevím, chvilku po prohlídce auta jsem byl řešit nějaké záležitosti v salonech koncernu a na VW a spol. rozdíly mezi lakovaným plastem a plechem nejsou znát. Upraveno Červenec 20, 2013 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Jardo ja myslím, že to poznať aj na koncernových autách, len záleží od svetla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 No tak to je huste videt i na fotkach :o Kdyz mi loni najel ten tirak do forda, tak po oprave neni videt nic, ani na plastu, ani plechu. Krome toho, ze si sedly dvere, tak to neni vubec poznat, ze byl bok dodrbanej :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Jardo ja myslím, že to poznať aj na koncernových autách, len záleží od svetla tak jasně, že záleží na světle a především na úhlu - sklonu lakovaných ploch na které se díváš a které porovnáváš, to ale nejde vyfotit, musíš se prostě dívat z různých stran a pod určitým úhlem, tak aby jsi porovnávané plochy dostal do stejných pozic, u koncernu lak umí dobře, když z dálky vyfotíš jakékoliv auto, tak bude mít jiný odstín na nárazníku a zbytku, protože zaoblení plechu není totožné se zaoblením plastu, takže od stykové spáry do plechu a do plastu se láme plocha pod jinými úhly jinak třeba bílá na Fordu je z fabriky hrůza, když jsem to viděl ...... naštěstí mi to teď po lakování v servisu vylepšili min. o 70%, červená na VW je absolutně stejná na plastu i plechu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.