Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Nahrávaní během dne to sem asi nemá cenu dávat.Nahrává asi špičkově.Mě hlavně zajimá noční video a čtení RZ za špatného světla a už ted mužu říct že to jde :) Až dohraju na youtubko tak to sem dám.Já myslím že to stálo za to i přes dost vysokou cenu :(

Jardo: aha :lol: a já jsem si myslel jaky to jsou borci a přibalili dvě přisavky :) Musim někde objednat druhý kus do Fabie služební.To by neměl být asi problém co? :huh:

Tome: mimo antiradaru tam je origo asistent dálkových světel neboli kamerka v čelnim skle(dobrá vychytávka)

To automatické rozsvěcení a zhasínání dálkových mám taky. Video pěkný, ale šestku, tak na to bych se mohl vyprdnout ;)

Odkaz ke komentáři

jj, za mě taky spokojenost, postupně laboruju s nastavením, Romane jaké máš nastavené EV (v menu expozice)?

Já nejdříve vyzkoušel nulu, ale zdálo se mi, že pouliční lampy hází moc světla, tak jsem nastavil (podle zkušenosti s foťákem) EV -2 a už to je moc, tak jsem včera dal -1, ale s tímhle nastavením jsem ještě v noci nejel.

Čtení RZ je dobré, ale ne vždy to jde, třeba v noci u protijedoucích aut mimo obec to nejde, v osvětlené obci je to dílo náhody,

v osvětleném městě u souběžně jedoucích aut ve vedlejších pruzích i přede mnou to čte v pohodě,

v noci mimo obec čtení RZ auta před sebou jde, ale musí ho člověk dojet na vzdálenost, kterou běžně člověk nejezdí, při dodržení běžné

bezpečné vzdálenosti RZ přečíst nejde,

V tomto ohledu budu ještě zkoušet právě výsledky natáčení s EV -1 a taky jsem zjistil, že mám kameru nastavenou moc vodorovně, trochu ji sklopím dolů k silnici, tak aby čočka mířila přímo na zadek auta přede mnou, resp. na RZ.

Jinak obraz v noci a je velice dobrý, myslím, že jsme neprohloupili.

Dále se chci věnovat nastavení citlivosti, kdy se má automaticky uzamknout natáčecí sekvence, při prudké změně rychlosti.

Jinak s kamerou je dodáván soft na prohlížení videa, který automaticky zobrazí trasu na mapě, zobrazuje údaje o rychlosti, přetížení a umožňuje v každém úseku přehrávaného videa po ťuknutí na ikonu rozložit scénu do jednotlivých obrázků, které si pak může člověk prohlédnout samostatně jako fotku.

Za mě spokojenost a peněz nelituju.

P.S. samozřejmě jde nastavit - vypnout údaje o gps, datumu i času a záznam zvuku.

Natáčí to pěkně ale cena je vysoka

něco za něco,

horší je koupit drahý šunt

Odkaz ke komentáři

tak jasně, má to navíc gpsku a displej...škoda že to nemá wifinu a neupluduje někam do cloudu, protože připojovat notas nebo vyndávat kartu je pro mě celkem otrava.

https://www.youtube.com/watch?v=-6yw7dYHIHI&feature=youtu.be

za 1800 to jde, akorát to chtělo rychlejší kartu ideálně class 10 a nastavit při formátování větší alokaci. a ještě nastavit datum a čas...

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Chlapi nataci to moc pekne, ale mam tak nejak niterne pocit, ze jsem cekal vic. Kazdopadne to video mi nejde zobrazit v 1080p rozliseni. Mozna v tom by mohl byt ten problém, protože 720p umi i muj 3 roky starej, "obycejnej" Helmer. Z toho prvního videa mam pocit, ze za tech 6k bez dane to nestoji... Proste bych za ty prachy cekal vic, ale spis bude problém v tom 720/1080, nebo to co pisu je blbost?

Upraveno uživatelem krysarr
Odkaz ke komentáři

Já mám od loňského března v autě tuhle kameru http://www.kameravaute.cz/detail/212-kamera-g90-fhgsn-fullhd-hdmi-178-ag-senzorgps/ ... hlavní výhoda je aktivní držák, takže stačí jen kameru vycvaknout a schovat. Kabel k ní mám vedený pod tapecem a je vidět až jeho konec u kamery. Videa jsou kvalitní a to i v noci. Jezdím hlavně v Praze a tam je to v pražském provozu kolikrát hodně divoké.

post-818-0-98484900-1391268693_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

jj, včera jsem si to pustil na FullHD TV 55´´, tam je teprve vidět kvalita

P.S. ono jde taky o to, jaké rozlišení má Roman nastavené, default tam bylo 720,

Aaaha, tak to bude ono. Protože i po zkomprimovani na YT jsem prave videl z udajnych DOD kamer 1080p a lepczi. Ta kamera je dost draha a prave ze jsem videl lepsi zabery z levnějších stroju, tak to bude spis opravdu otázka nastaveni

Odkaz ke komentáři

ono pozor, na YT je spousty promo videí na kamery, které nemají pak s realitou moc společného ....

dnes jsem provedl přenastavení sklonu kameru a natočil jsem ji víc do protisměru, tak uvidím výsledek, dnes jsem udělal zkusmo jen jednu

malou jízdu po okolí, v pondělí pak jedu brzy ráno, tak budu mít záběry za tmy, někam to šoupnu nezkomprimované ke stažení, aby jste mohli kouknou na skutečnou nahrávku, která leze u kamery, a když už se na to díváte v PC, kdo má jaké rozlišení monitoru?

Nevadi. Nechtel jsem ji davat pred spolujezdce, to by pak nemohl pouzivat stinitko.

hmm, já totiž s umístěním kamery bojuju, teď ji mám vedle zpětného právě

Odkaz ke komentáři

Jardo: mám to nastaveno takhle: WDR zapnuto,

rozlišení 1080FHD,expozice -1

vyvážení bíle-automaticky

cyklicky záznam mám nastavený na 5 minut

senzor nárazu: střední citlivost

spořič displeje : off

rychlost jednotky: KMH vůbec nevim co to je?

velikost fotky: 5M

stabilizace zapnutá

režim snimání: jednotlivě

frekvence: 60Hz

noční světlo: mám vypnuto.Je to asi špatně vid? Včera to bylo nahrávané teda bez toho světla.

Jedno video bez zvuku...z dneška...brzdil jsem všim možným...no comment.Pani to asi za tim volantem pustila do kalhot :( na videu to tak asi nevypadá ale real dost nepříjemny...

od cca 3min.33 sekundy(nejak se mi to nechce střihat)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...