Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Jen takový dotaz proč.. Zdá se mi to nebo se při vjezdu do prostoru dílny nezaply hned světla? A zapnul je manuálně až když vjížděl na konkrétní servisní místo? :) Možná to mate a reálně tam byla menší tma než se zdá ze záznamu.. ;)

Taky jsem nad tim premyslel, ze se to zaplo nejak pozde :D, ale nechtelo se mi to psat. Roman tady uz jednou psal, ze se mu zda, ze mu senzor reaguje nejak pozdeji, pokud se nemylim.

Odkaz ke komentáři

Tak postupně...

Jirko: abych pravdu řekl tak ani nevím do čeho bych šel...benzinové motory od BMW prý nejsou tak dobré jako naftové...

Hydraulik: těžko říct ale to je něco podobného jako signalizace na Octávii.Vepředu mám cca 6 mm.Michal má asi pravdu s tim odhadem.

SirMike: mám nastavený automat tzn.že svetelný senzor si to řídí sám podle čidla na čelním skle.Funguje to dost dobře.Použivám dost v noci asistenta dálkových světel-dost dobrý vymysl.

Jinak dva dny zpět jsem vážně přemýšlel o filtru pevných částic...volal jsem do BW motors a prý vyndání toho filtru je trestný čin...docela jsem čuměl.Je pravda že to byla jen řecnická otázka ale zajimala mě jejich reakce.

Odkaz ke komentáři

Romane kdes přišel na to že bmw benzináky sou průserové, tomu něvěřím...

ano nesmíš ho vyndávat, nedoporučoval bych pak jezdit do Rakouska či Německa, tady je to už jenom otázka pár let..

jinak nepotkal si v okolí sedana v modré barvě a stejný typ jako ty, hradecká značka a vzadu měl napsáno 330xD, honili jsme se trošku cca před 2 týdny na Trutnov, neujel mě.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Romane, kolik km ti ukazuje filtr do servisu? Jinak bych ho nevyndával. Prostě tam patří. Akorát by ti to pak s tím chipem hulilo jako Avie. Mně zatím žádný neplechy nedělá. A až bude čas, tak ho buď nechám vyčistit a když to nepůjde, koupí se holt novej a bude zase klid. Servis mi to ukazuje za nějakých 140 tis.km. Jinak k tomu benzínu, šestivály jsou povedený motory, ale už více lidí mi potvrdilo, že ty naše naftový jsou na tom se spolehlivostí ještě o něco líp. Každopádně mně by se hodně líbila 335i

Odkaz ke komentáři

Tak samozřejmě se to muže měnit s ohledem na povahu tratě. Takže když budeš jezdit město a krátký tratě, tak se interval rapidně sníží. Ale jak jednou za čas jedu 1000 km v kuse vyšší rychlosti, tak se krásné vypálil a zregeneruje.

Jinak o to čistění jsem se zatím nezajímal, ale prý to jde

Odkaz ke komentáři

Maro ja mam barvu Le mans blue a abych rekl pravdu tak ji moc nepotkavam. Po HK jsem videl jen jednou combica v me barve ale na "ceckovych" značkách. Jinak tu jezdi dve cupatka ve stejne barve.

Maro s tebou bych nezavodil! To je predem prohraný boj...

Jirko: vyčištění a renegerace filtru pevných část. stoji 4 tisice a abych rekl pravdu tak vubec me nikde v palubaku nefiguruje ale co jsem se bavil s bw motors tak to zacina "zlobit" od dveste tisíc a vyš. O vikendu jedu na Slovensko tak to pekne vypalim "bacily"

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Tak postupně...

Jirko: abych pravdu řekl tak ani nevím do čeho bych šel...benzinové motory od BMW prý nejsou tak dobré jako naftové...

Hydraulik: těžko říct ale to je něco podobného jako signalizace na Octávii.Vepředu mám cca 6 mm.Michal má asi pravdu s tim odhadem.

SirMike: mám nastavený automat tzn.že svetelný senzor si to řídí sám podle čidla na čelním skle.Funguje to dost dobře.Použivám dost v noci asistenta dálkových světel-dost dobrý vymysl.

Jinak dva dny zpět jsem vážně přemýšlel o filtru pevných částic...volal jsem do BW motors a prý vyndání toho filtru je trestný čin...docela jsem čuměl.Je pravda že to byla jen řecnická otázka ale zajimala mě jejich reakce.

Předpokládám, že to o těch benzín/nafta BMW motory bylo provokační, protože to je samozřejmě přesně naopak. Tím neříkám, že by jejich naftové motory byly špatné.

Odkaz ke komentáři

tak naftáky lépe snášej ten jejich modní longlife interval ne, ono se pak není čemu divit když to auto nemá takovej nájezd mění se tam sotva olej každý 2 Roky....ale zákazníci to chtěj....

nebo romane v jakych km a jaké době něco blbne na těch benzínákách

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

A ted to bude jeste horsi panove...pan Cervicek jde delat sefa v Kralovehradeckem kraji...

Zpet k tematu. Spotreba po "pile" sla nahoru na krasnych sedm litru. Ale ten sportovni podvozek na breclavske dalnici je v nekterych usecich je za trest!

Jinak na Slovensku bez ztraty kyticky. Jen antiradar musel na uzemi SK zmizet z celniho skla jinak na pohodu.

:)

Odkaz ke komentáři

Romane, taky mně lapli v měste na 50 - jel jsem 74. te´d nedávno, ani mi nepřišlo, že jedu tak rychle. V autě mám beltronica antiradar, ale bohužel nebere to pistole :-(, takže jsem tam byl jak hromádka neštěstí a ve čtvrtek jdu na policajty podat vysvětlení a čeká mně 1500 pokuta, 3 body a rok jezdit na klobouka... Zatím si zvykám, ale jde to vydržet.

Odkaz ke komentáři

v SK se měří stále a všude... a hodně často laserem..s TruCamem není problém i na kilometr :palec:

Jinak do SK a vlastně všude je lepší pevná sada...není s tím otrava a neprovokuje to. AntiLaser je hlavně v SK skoro povinnost-laser se tam využívá nejčastěji.

Odkaz ke komentáři

Jirko urcite to nebyl benzin. Ten by me zprasil raz dva. Podle me to byla nafta. Posledni model jak ja rikam s tema "tuningovyma svetlama" z vyroby. Kdyz se to rozjelo tak to byl megamazec ale jakmile jsme brzdili ze 180-190 na 120-130 tak ta vaha byla znat a ujizdel jsem "lehce" skoda ze nemam kameru vzadu.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...