Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Majitel se prostě dohodnou nechce, 120tisíc je dobrá kompenzace. Auto je pořád v záruce, na výměnu nemá nárok.

A to že chce kompenzovat i škodovku kterou si musel koupit 500 tis. Kč! lol :D Nevím co řeší, auto je opravené a je v záruce.

Já bych se také nechtěl dohodnout, protože 120 tis. ti je na hovno, když máš prémiové auto, kterému se nedá věřit a furt se sere. Když dám 1,5M za nové auto, tak čekám, že bude naprosto OK. Ta nabídka je naprosto k smíchu.

Odkaz ke komentáři

Majitel se prostě dohodnou nechce, 120tisíc je dobrá kompenzace. Auto je pořád v záruce, na výměnu nemá nárok.

A to že chce kompenzovat i škodovku kterou si musel koupit 500 tis. Kč! lol :D Nevím co řeší, auto je opravené a je v záruce.

Nemáš pravdu, auto má závadu, kterou mělo skrytě už v době prodeje, tato skrytá vada zcela bránila v používání auta, tedy auto nelze použít k účelu pro které je určeno, takže vrácení a výměna auta je zcela dobře nárokovatelná, zákazník pouze zaplatí určitou částku za najeté kilometry.

Odkaz ke komentáři

Jardo: tentokrát bude v rodině premiéra co se týče barvy vozu :)

Celkově ten nákup vozu byla jedná velká náhoda.Dával jsem svoje služební auto na servis a jelikož jsem měl 15 min.čas tak jsem se byl podívat na Dasweltauto o pár metru za salonem Porsche.Zkrátim to...přijel tam chlap vyzvedávat novou trojkovou Fabii a nechával svou původní z roku 2010 tak nebylo vůbec co řešit.Jen jsme domluvili cenovku,projeli to.Jedná se o Ambientku plus(palubní počitač,klima,v elektrice,1,4 63kW,tažny odnimatelny) a první majitel a najeto 80 tisic s plnym autoriz. servisem.Akorát že je krátká no.

P.S a hnusna dvojka o které jsem řikal že do toho nevlezu :wacko:

Ale po rozumné uvaze jsem v sobotu poslal přikaz v bance.... combik jsme využili asi třikrát...

Odkaz ke komentáři

Dodo: děkuju. Dá se na tu příšeru i zvyknout. Asi budeme kámoší.Už chci vyměnit řadičku za něco lepšího :)

Chtěl bych se zeptat na Vaše názory: auto má odnímatelné tažné zařízení ale podle pravidel tam nemůže byt nasazeno stabilně jenže jelikož to auto bude z 80% jezdit jen město tak asi víte jak to bude po roce vypadat...otázka zní: dali by jste i přesto tu "kouli" natrvalo?

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Romčo: Mám to samé dilema na FAB1.

Je tam taky odnímatelná, ale nechávám jí tam furt.

A jelikož to je měsíc co za mnou nedobrzdila baba s filckou

a měla to neskutečně o kouli rozjebaný a já nic, tak jí tam nechávám dál :)

Myslím, že případná pokuta např. do 500,- bude furt míň, než opravy laku apod. ;)

P.S.: koukám že to máme stejně-po koupi fábči jsem měnil řadičku a volant :D

Upraveno uživatelem Dodo-Kolín
Odkaz ke komentáři

připrav si pohádku, která bude okamžitá že ti jí uvěří, mám to připravené, jelikož zrovna jedu do půjčovny, povezu si z baumaxu paletu mulčovací kůry................ jasně, nesmí být půlnoc, pokud bude půlnoc, jedeš zrovna z práce, z který sis odskočil do baumaxu pro mulčovací kůru:-))

já ho tam mám taky téměř pořád, 3x do roka když ho sundám, tak promažu.........

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak po delší době se chystám na větší servis a rozhodl jsem se že nebudu čekat na dovršení 130 tisic.km a vyměním olej v převodovce na stovce.Tak do konce roku to spojím s velkým olejovým servisem.Mám za 5 tisic km dělat zadní brzdy tak to vemu jednim vrzem.

Jirko: vypadá to že vrže sedačka a ne panorama.

Objevil jsem tyto kola:

http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/ALPINA-B3-Biturbo-Coupe-Switch-Tronic/vhc:car,pgn:6,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:1100/pg:vipcar/216094500.html

Nevíte kde by se dali sehnat? Vypadaji moc krásně a zajimala by mě cenovka.

Odkaz ke komentáři

Cenovka tech kol bude totalni nesmysl, jsou to Alpiny. Mne osobne se teda vubec nelibi. Ale 100 lidi, 100 chuti:-)

Jinak kde by mohla vrzat sedacka je v mistech, kde se kuze tre o plast. Mel jsem tenhle problem v S6ce a dost me to vytacelo

http://www.ebay.de/itm/ORIGINAL-ALPINA-BMW-DYNAMIC-FELGEN-8-5-9-5x19-X5-X6-E46-/201431391882?hash=item2ee63f1e8a

http://www.ebay.de/itm/ORIGINAL-ALPINA-BMW-DYNAMIC-FELGEN-10x21-11-5x21-5x120-X5-X6-X3-/201426907509?hash=item2ee5fab175

Odkaz ke komentáři

Tak to je opravdu nesmysl kluci. Kilo za komplety je nehorazny ulet :)

Maro co se tyce vymeny auta tak to nebude tak rychle. Uz ted jsem po trech letech min. 150 az 200 tisic minus a lidi malo kdy oceni spickovy stav vozidla. Moje auto si cenim na pul mice takze to nikdo nezaplati. Porad mi to dela radost z jizdy navic mam ted nadstandartni vztahy s vedenim Stratosu :) takze kdyz ji milujes neni co resit.

:)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...