TomasB Odesláno Srpen 1, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2017 Komu jsi to střelil, Romane? Bude pokračovat v Sherlogu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuborPa Odesláno Srpen 1, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2017 Dobrý večer pánové, jsem nový majitel BMW 325d od Romana. Na úvod chci říct, že je to dá se říct splněný sen. Měl jsem dvě BMW v dvoulitru a nechci říct, že špatné, ale prostě to nebylo úplně ono. Skoro rok jsem hledal 325, nebo 330 a nemohl jsem nikde nic sehnat a když už jo, tak katastrofální stav. Chtěl jsem auto s odpočtem DPH, ale když jsem se projel v tomhle a poznal Romana a viděl, jak je o auto staráno, tak jsem i ten odpočet oželel, protože tohle je skoro jako sen. Za rok jsem neviděl auto v tomhle stavu a výbavě. Vlastně ještě nikdy tady v ČR! Navíc Romana jednání bylo na naše poměry opravdu neuvěřitelné. Za což mu moc děkuji. Nestává se, aby člověk komunikoval i po prodeji a obvolával vám servis a další věci. Takže ještě jednou DĚKUJI a těším se na další komunikaci tady ve vlákně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 1, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2017 Tak hlavně že jste oba spokojení. Kdysi jsem taky měl jako jednu variantu auta pro manželku 530i a dospěl jsem k závěru, že jediná možnost je vytáhnout 0,5M+ a koupit přímo u dealera nebo jinak to je prakticky ze 100% šunky nebo nafixlované, obvykle kombinace obojího. Takže tehdá nakonec náhoda přinesla Volvo 2,4i. No a to letos dopadlo neslavně, viz. moje vlákno, ale už má náhradníka. Budeš pokračovat v zabezpečení? Asi bych to doporučil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Srpen 2, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 @LuborPa: Gratuluju a dobre se o brumlu starej. Roman ho mel jako svoje dite ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 2, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2017 Tys to fakt prodal? To se divim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2017 Lubore: dekuju za ty pekny slova.To je moje nejvetsi ohodnoceni. Jak jsi dopadl s tema svetlama? Maro: jj prodal.Bohuzel. Mezounek: jj trefa do cerneho.Je to tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuborPa Odesláno Srpen 4, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 Romane: Ještě to nemám vyřešené. Dostal jsem doporučení na pana Urbana z Rosic. Specializuje se na BMW a je vyhlášený. Doporučují ho i ve Stratosu, ale má čas až za dva týdny, tak uvidím. Jinak nemáš zač. Napsal jsem jen pravdu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 7, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2017 Lubore: až pojedeš do HK tak se stav.Mám tady pro Tebe ještě 1l originál baworáckého oleje. Jak jsi to vyřešil s panem Novákem? Jinak popravdě mi Báwo moc chybí.Všechno se to odehrálo moc rychle a teprve ted mi to docházi.Fakt že jo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuborPa Odesláno Září 12, 2017 Sdílet Odesláno Září 12, 2017 Romane: Tak skla mám už zatmavené a pecka :) Zítra ti dám vědět v kolik se stavím :) Jinak nemáte někdo zkušenost, jaké kroužky ideálně zvolit do BMW řady 3? Nechci tam zase dávat kroužky, abych musel rozdělávat a pak slepovat světla. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2017 Lubore: v realu to zatmaveni zadnich skel vypada opravdu dobre. Jinak co se tyce krouzku tak bych asi sel.do orogonalu když uz.Sice to bude zpatky zloutenka ale co se da delat. Ve vysledku original je asi nejlepsi vychodisko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Září 16, 2017 Sdílet Odesláno Září 16, 2017 Foto po zatmaveni ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Je to krásný kočár ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2017 Auto jsem videl nazivo 14 dni zpatky se u me doma Lubor stavoval a fakt vypada velmi pekne.Myslim ze se to dostalo k dobremu majiteli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 7, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2019 Tak dámy a pánové. E91 325da bude brzy na prodej. Co jsem se bavil s nynějším majitelem tak má najeto cca 145 tisíc km a půjde do prodeje za cca 280 tisíc Kč. Co se týče výbavy tak jen málo vozu BMW je tak pěkně vybavených jako Brumla.Ani M3 moje nemá na tuto výbavu. Důvod prodeje přechod na SUV od BMW. Auto je perfektně servisováno a je tam zkrácený interval na výměny oleje. Konec hlášení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 7, 2019 Sdílet Odesláno Březen 7, 2019 To vem místo fabky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Březen 7, 2019 Sdílet Odesláno Březen 7, 2019 Má někde inzerat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 7, 2019 Sdílet Odesláno Březen 7, 2019 To nějak opadlo na ceně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 7, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2019 (upraveno) Tome tvoje Mondeo stalo mega a ted budes rad kdyz se ho zbavis za dve kila. Ja Lubovi prodal Bawo za 400 a je to cca o sto min ted behem 2,5 let tak to tomu odpovida ne Upraveno Březen 7, 2019 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 7, 2019 Sdílet Odesláno Březen 7, 2019 To už je to tak dlouho co jsi ho prodával. Sakra ten čas letí ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 7, 2019 Sdílet Odesláno Březen 7, 2019 Nekdo bude mit pekny auto za pekny penize? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 7, 2019 Sdílet Odesláno Březen 7, 2019 není to tak dlouho, stačí se podívat o dvě stránky zpět, je to 19 měsíců...... takže 120tis za 19měsíců a ted je otázka zda prodá za 280 nebo zda bude prodávat za 280....... ale cena asi reálná edit jestli si prodal za 400, tak to za těch 19 měsíců málem i stouplo na ceně, možná už skoro veterán :-) https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-3/18194036?goFrom=list 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 8, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2019 Jirko: máš recht. Cena je úlet ale třeba se prodá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 8, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2019 Tak to vypada ze auto pujde pryč za 350. Prý minuly tyden zmizelo z inzerce podobne auto ale o 10 tisic vic najeto a ne v tak bohate vybave. Ja sam jsem tomu neveril ale je to tak. Takze Krocan dej si facku a bez lestit toho sveho veterana :))))) P.S beze srandy jsem taky v šoku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 8, 2019 Sdílet Odesláno Březen 8, 2019 auta jsou obecně drahý, roste kupní síla a ceny všeho lezou nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Březen 8, 2019 Sdílet Odesláno Březen 8, 2019 tak facka předána, veterán je naleštěnej jako překvapilo mě, že se E9x drží cenou relativně nahoře, jasně, před fl se dají sehnat za 150-200, ale 350-400 sem nečekal........ vím, že pěkná e93 335i je za 400-450, ale skoro 400 za 325d bych nepředpokládál. ale je to stále fešák a jestli to za to někdo dá, proč ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 8, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2019 Oni totiz v zadokolce v sestivalu skoro nejsou kdyz se podivas na inzeraty. O vybave nemluvim. Ta je TOP. Nejradeji bych ji vzal zpatky ale to nejde. Uz se nedivim ze moje M3 je prodejna o 200 tisic vyše než jsem ji kupoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 8, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2019 Tak auto už jezdi v Bratislave 😞 dnes se prodalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.