Přejít na obsah

Bayerische Motoren Werke

Doporučené příspěvky

Video pěkné :palec: Ty tu kameru v autě necháváš, nebo ji po každé jízdě vyndaváš? Jelikož jezdím po Praze, kde kameru člověk v autě nechat nemůže, tak by mne štvalo neustále zapojovat a vypojovat napájecí kabel ...kor když to máš schované za zrcátkem. Proto jsem si koupil s aktivním držákem, kde kameru jen zacvakneš a jedeš B)

Odkaz ke komentáři

musím teda uznat, že kvalita obrazu je fakt dobrá :palec: a jinak i na tom záznamu z kamery je vidět, že chybělo pár centimetrů. Docela slušný mazec. Jsem ale celou dobu čekal, že ti např. někdo vycouvá z dvorku před auto. :wallbash: A ono když chceš po citigoučku aby na 5° v 80 zrychlilo během okamžiku, tak to je špatný

Odkaz ke komentáři

Video pěkné :palec: Ty tu kameru v autě necháváš, nebo ji po každé jízdě vyndaváš? Jelikož jezdím po Praze, kde kameru člověk v autě nechat nemůže, tak by mne štvalo neustále zapojovat a vypojovat napájecí kabel ...kor když to máš schované za zrcátkem. Proto jsem si koupil s aktivním držákem, kde kameru jen zacvakneš a jedeš B)

no mám ji ani ne týden, vyndávat ji bude asi jen někde, zatím je vpravo vedle zrcátka, za zrcátko ji schovávat právě kvůli manipulaci nebudu,

aktivní držák je fajn, ale u DOD není a já chtěl DOD kvůli kvalitě záznamu

musím teda uznat, že kvalita obrazu je fakt dobrá :palec: a jinak i na tom záznamu z kamery je vidět, že chybělo pár centimetrů. Docela slušný mazec. Jsem ale celou dobu čekal, že ti např. někdo vycouvá z dvorku před auto. :wallbash: A ono když chceš po citigoučku aby na 5° v 80 zrychlilo během okamžiku, tak to je špatný

jj, i ze záznamu na YT je vidět RZ Citigo 5H30915

P.S. u toho mého záznamu jsou RZ taky vidět k přečtení, jen se musí dát přehrávání na 1080p

Já jsem s kvalitou DOD spokojený

Odkaz ke komentáři

Jen to tam nechej :D Nic si z toho nedělej, já tam jezdím tak nějak podobně, i rychleji. Ale víš jak, tady by tě kde kdo hned kamenoval. ;) V předešlém mondeu jsem to téměř nepoužíval, ale tady u toho současného, tak jsem se naučil jezdit na ten omezovací tempomat. Nastavím maximum a můžu řadit, šlapat po plynu dle libosti a bez rozmyslu a prostě víc jak to maximum to nejede, jedině když dám kick down. Já jsem to začal používat, když jsem zjistil, že to evidentně bude lepší ohledně spotřeby. A navíc nehrozí, že se někde zapomenu.

Odkaz ke komentáři

Jardo musime se potkat a nastaveni udelat soubezne. Ciste nahodou zitra rano nejedes muj pracovni smer?

Me stve ze nejsou stejny drzaky. Musim objednat ještě jen ktery stoji 25 dolaru ale s poštovným jednou tolik neboli tisicovka.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Jardo musime se potkat a nastaveni udelat soubezne. Ciste nahodou zitra rano nejedes muj pracovni smer?

Me stve ze nejsou stejny drzaky. Musim objednat ještě jen ktery stoji 25 dolaru ale s poštovným jednou tolik neboli tisicovka.

nee, nejedu, zítra mám jednání ve Velkém Poříčí na hasičích, to nastavení co jsi psal mám teď stejně, jen některé položky tam asi nemám, ta stabilizace

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem si všimnul rejhy cca 15 cm dlouhé na prahu ze spodní strany a přitom vůbec nejsem si vědomý že jsem o něco zavadil :(

Sice to neni skoro vidět ale neskutečně mě to sere a snad to půjde bruskou "zaleštit" do ztracená.To je v hajzlu...čím vic o auto pečuješ tim to je snad horší.Nevím co to mohlo být,jestli jsem chytil větev nebo co ale rejha je relativně hluboká tak opravdu nevím.

Odkaz ke komentáři

Jiří: tak vyleštit to nešlo :wallbash: tak mám objednanou podle VINka lakovaci tůžku s bezbarvym sprejem...zitra to má dorazit,za 500,-ze Stratosu.Nejvic mě mrdá že vůbec nejsem ničeho vědomi a nechápu o co jsem mohl škrtout??? Asi větev nebo něco takového i když větev by takovou rejhu asi neudělala :unsure:

post-81-0-50780600-1392149234_thumb.jpg

post-81-0-57010300-1392149247_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

:smich:

Romane takovýhlech ještě přibude, až se někdy uvidíme tak ti ukáži vady laku na mém autě co má rok a něco a za sebou 27k km.... asi zapomněli dát větší vrstvu laku... nad čelním skle asi 3 dírky na základní lak, na kapotě total zásek a další malé.. na předním nárazníku cca 5 slušných záseků, všem jsem opravil tou opravnou tužkou origoš, z dálky to není poznat...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...