Přejít na obsah

Klapání v motoru při nastartování

Doporučené příspěvky

myslíš?no přestane to ale je to divnej zvuk a jaká je cena prosimtě???jo a ještě mám dotaz jestli nevíš co by to mohlo bejt, při průjezdu pravou zatáčkou a náhlým sešlápnutím plynu mi něco vrzne v levé části palubovky něco se přenáší po kostře auta a známej mi řek že je to čep a po výměně to dělá pořád, nevím jestli to nemá souvislost s tlumičem, budu je měnit protože jsou v havarijním stavu, nebo bys nevěděl co to může bejt??ložisko nebo něco jinýho??dík

Odkaz ke komentáři

100% hydroštely. Cena se pohybuje od 160,- za ks. Máš tam pochopitelně 4. Ale výměna je celkem pakárna. Je dobré menit při rozvodech. Mrkni kolik máš do rozvodů. Jinak jestli ještě utichne tak brzo, není výměna bezprostředně nutná. Mě taky klepe, ale těch 20tis už vydrží... :palec:

a co se týče toho vrzání, tak se zkus domluvit na STK, aby ti to prošli. Dáš jim třeba 200 a budeš vědět víc. Jinak nějakýho mechanika, co to s pajsrem projde.

Ale myslím si, že by to mohlo být horní uložení tlumiče.. To je jedna z mála věcí, co poslechově vržou.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...