Sluky Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Zdravím potřebuji poradit,když nastartuji při nízkých a už i při vyšších teplotách něco klepe v motoru cca vždy 10 sekund a pak vše ok, hledal sem odkud ten zvuk jde a šlo to jakoby od víka hlavy,rozvody,kladka měněny. Nevíte co to může být?díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 To jsou na 99% hydroštely... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 To jsou na 99% hydroštely... Dík moc a cena?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipoo Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Dík moc a cena?? No pokud ti klapani přestane po pár vteřinách, tak je výměna zatím zbytečná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 myslíš?no přestane to ale je to divnej zvuk a jaká je cena prosimtě???jo a ještě mám dotaz jestli nevíš co by to mohlo bejt, při průjezdu pravou zatáčkou a náhlým sešlápnutím plynu mi něco vrzne v levé části palubovky něco se přenáší po kostře auta a známej mi řek že je to čep a po výměně to dělá pořád, nevím jestli to nemá souvislost s tlumičem, budu je měnit protože jsou v havarijním stavu, nebo bys nevěděl co to může bejt??ložisko nebo něco jinýho??dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipoo Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Ložisko hučí pořád. Ty hydrostely nejsou jen tak. Musíš odstrojit rozvody, seridit predvstrik atd. Pokud je budeš měnit, tak určitě všechny. Cenove nevím. Jak kde, koukni na net. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor460 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 100% hydroštely. Cena se pohybuje od 160,- za ks. Máš tam pochopitelně 4. Ale výměna je celkem pakárna. Je dobré menit při rozvodech. Mrkni kolik máš do rozvodů. Jinak jestli ještě utichne tak brzo, není výměna bezprostředně nutná. Mě taky klepe, ale těch 20tis už vydrží... a co se týče toho vrzání, tak se zkus domluvit na STK, aby ti to prošli. Dáš jim třeba 200 a budeš vědět víc. Jinak nějakýho mechanika, co to s pajsrem projde. Ale myslím si, že by to mohlo být horní uložení tlumiče.. To je jedna z mála věcí, co poslechově vržou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 libor460: Hydrostelov je v motore 8 kusov. A NIE 4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor460 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 stydím se!!! Já vím, ale překlep... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m.beton Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 To vrzání je uložení stabilizátoru http://www.nahradni-auto-dily.eu/dily-napravy-a-perovani/523-sada-na-opravy-ulozeni-stabilizatoru-febi-bilstein-27250-skoda-octavia-i.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Březen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 tak vrzání přestalo byly to silent bloky u motoru jinak díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.