Michal K. Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Rikal si, ze jsi byl u te vymeny pruzin, takze bys mel sam nejlepe vedet, ale asi ten, co ti to delal, to nejak nezvladl a neco pohnojil. Jestli pred vymenou byl klid.... Najezd toho auta je 100% jo? Ja mam vicemene stejny najezd a i silentbloky mam v poradku a tys rikal, ze mas uplne znicene. Na pruzinach uz jsem najel snad tisic kilaku a je to v pohode, zadne rany, lupani. Drzim ti palce, at se na to co nejdrive prijde :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Tak kupoval som to od znameho, preveroval som si sam Kilometre VAGgom, VASom a este jedna napichnuta diagnostika potvrdila motorove kilometre, nie kilometre pristrojovky. Moze byt ze sa mechanik kopol, hovoril ze to bude niekde v ulozeni ci nieco take, nepametam sa, bolo to skoro rano ked som mu volal...nastastie je to tak isto znamy, ktory mi robil auta uz X-krat a vzdy 100% spokojnost a robil to za super cenu a tieto posledne navstevy si neuctuje, auto uz ide tento tyzden do servisu na cely den a rozobere prednu napravu a poriadne to prekontroluje tak dufam ze sa to vyriesi, lebo uz mi to otravuje zivot :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Takze, nemusel nic rozoberat atd. Vsetko sedi ale mam jeden velky problem a tazke srdce na HaR pruziny. Dotýkajú sa mi pruziny v jemnom rebrovaní hore od ulozenia tlmica. Normalne sa o seba suchaju a uz odieraju farbu. Je toto normalne? Zacinam byt dobre nahnevany, HaR pruziny a toto robia? Čo teraz spravit? Zase ich mam dat dole a reklamovat? Alebo ako, netusim vobec. Posledny krat som kupil len pruziny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Moze byt, ze by sa trochu krutili, lebo nieje nastavena geometria a teda je velky rozchod kolies a viac vytaca pruziny? Moze byt este aj to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Autíčko dostalo pobyt u detailera a takto to nejako dopadlo :) Svetlá boli mx doškriabané od kefy na umyvárke Nová nálepka na veko nádrže pre chystané letné papučky Foto interieru, tie sedačky milujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Duben 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Malá ochutnávka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Duben 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Tak na parádu, prvá nehoda : Ženská mi nasúvala do auta a potom utiekla. Nasťastie som ju vypátral podla ŠPZ a ešte sa medzi tým aj priznala :D K.O. : Nárazník, pravý blatník, Xenon....uvidíme čo dalej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Aspon muzes dat Sline naraznik nebo rovnou RS6. U RS se meni totiz i blatniky. Jinak teda smula no, ale aspon, ze si ji dopatral. Tak at je brzo opraveno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Duben 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Teraz riesim, ci dam Facelift svetlá, kde je LED pasik, alebo rovno RS6 svetlá. Neviem ako sa nakupuje cez www.Allegro.pl takze zatial to nevyzerá ružovo. Davam S-Line naraznik, uz som to mam pripravené na tento týžden, ale kedže musím počkat na obhliadku tak sa to posunie asi az na další týžden. Inak, idem dat opieskovať a napráškovať brzdové strmene pri tejto odstávke auta, ked už stojíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Ty LED svetla jsem nekde cetl nejsou jen vymena kus za kus. Treba i nejaka jednotka, aby pohasinala pri blinkru a pri pustenych xenonech atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Duben 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Jednotku mam doma, mam ich dokonca dost :D Su od Passata CC :) Ale asi nedam 700€ za svetla s Led ked budem mat za 280€ cisto nove bixenonove svetla predfacelift + si dorobim ASF :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Květen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Tak som pri tejto príležitosti spravil trošku viac, ako som mal... Nový lak na komplet predok auta a výmena nárazníku za S-Line , nová maska, vlastnoručný repas Svetlometov (Xenonov), napráškovanie komplet strmeňov, nový lak zadného nárazníku, leštenie koncoviek - zatial 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Pekne ses do toho obul Jsem netusil ze to ma tak male mezichladcice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Pekne..uz jsi zase na zimacich? Co ty zrcatka? Davas facelift nebo lakujes? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Zrkadla idu do takej farby, ako je na diskoch...zimne mam preto, lebo mi sem tam paden kvapka brzdovej kvapaliny teraz ked tam niesu brzdy, takze preto... Teraz mam male spomalenie, na jednom strmeni sa mi strhol zavit na privod kvapaliny tak oprava bude az v pondelok najskor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 Tak jak si pokročil? Dobře ses do toho pustil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Květen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 Pokročil som, po večeroch som to skladal Dnes je hotovo, vecer dam nejake foto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Tu sú slúbené fotky Xenóny dostali vlastnoručný repas + ochrannú fóliu a Philips výbojky 5000K, svietia nádherne. Farba strmeňov je rovnaká ako farba na zadných svetlách :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Hmmm, tak to je krasavice! Ještě chybí 4 kroužky, jak koukám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Květen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Nojo, chýbajú, kúpil som totiž novú masku a trošku som pozabudol objednať aj znak :lool: Ešte sa chystám natrieť náboj, ktorý vidieť pod kotúčom, je trochu zašlý, už mám kúpenú striebornú farbu, takže tento týždeň keď budem mať čas :) PS: Rozmýšlam čo s interiérom, chcem zmeniť farbu na stredovej konzole a na budíkoch, len nie som na 100% rozhodnutý, aká farba, zatial sa prikláňam ku čiernej lesklej ala klavír 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 A ze starý masky znak nepasuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Květen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Pasuje starý znak, ale je taký nepekný, predsa len, nový je nový, ale skúsim ho vyleštiť ked ho dokážem odlepiť od pôvodnej masky :) PS: Keby náhodou niekto vedel zohnať podblatník pravý predný ale látkový, tak sa ozvite, mam ho natrhnutý a trošku odstáva :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Květen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Nedalo mi to a skúsil som vyleštiť predný znak...podarilo sa a je ako nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Perfekt, te´d už to nemá chybu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Květen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Nedám tam asi ani znak QUATTRO do masky, vyzerá to tak viac decentne, nie? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Já bych ho tam dal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Ne nech to takto! Clean je super a uprava se hezky povedla, pocitove 3 roky mladsia hezdci auto B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Květen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Mám jednu novinku, objednal som radiacu páku ala Audi A6 2012. Dúfam že čoskoro príde... Zajtra ked boh dá, objednám SET KOMPLET LED Interier. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 ta paka je luxusna ;) mozem sa spytat kolko za nu v audi chcu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Květen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 V Audi urcite pálku, ja som ju zohnat mimo autorizáku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.