jirka3 Odesláno Únor 27, 2013 Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 No, to jsem zvedavej jestli to bude cely auto. Hod pak foto. Ja docela uvazoval nad barvou frozen grey, vypada luxusne. Ale nakonec to necham tak jak to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Únor 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2013 Budete prekvapený ako ste mimo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 A je to doma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Ták montáž je za mnou :) A máme to -40mm... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 To jsem si myslel, ze to sedne trosku vice, to asi casem jeste sedne... :( Zmeril sis mezeru pred a po? Jake mas zatizeni naprav v technicaku? Jak dlouho trvala vymena? A co geometrie, co jste tam nastavili? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Praveze to sadlo super :) Asi to nevies odhadnut, lebo teraz tam mam 16-ky disky :D Vymena trvala cca od 10:30 do 14:00 aj s prestavkou na obed :) Geometriu som nenastavoval, teraz ani nebudem, mam gumy na dojazd takze je to zbytocne. Geometria pojde az vtedy, ked pridu letne disky Nemeral som medzeru, zatazenie naprav mam 1300/1280kg Celkovo som spokojny. + Vymenil som aj stabilizacne tycky a teraz je v aute krasne ticho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 No je mozne, ze ty 16 zkreslujou, uvidime, jake to bude s 18". A nemas fotku zadku? Jak sedl zadek? Ja mam zatizeni 1300/1300,takze to sedne asi stejne. Vymena rychlovka, to jsem rad Jinak co pocity z jizdy, je to tvrdsi nejak vyrazneji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Tak idem dat 19-ky, nie 18-ky :) Viac foto nemam a neviem ci to stihnete tak rychlo, lebo my sme dali zadne pruziny dole bez toho aby sme rozobrali napravu, jednoducho sme ich stiahli a vybrali z lôzka. Jazda zatial pocitovo cca rovako ako pred znizenim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 mluvim o sobe, mam na zimu 18...mechos na to ma cas od 8 do 16hod, takze to stihnout musi i s vymenou brzd a poradim mu tedy, ze neni treba rozebirat zadni napravu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 My sme tie zadne pruziny vyberali traja, jeden stlacal napravu dalsi tahal pruzinu atd.. :D Musi iba uvolnit tlmic a jeden silentblok + jednu el. zasuvku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Tak diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Ták montáž je za mnou :) A máme to -40mm... Když na to koukám tak to sedí jako moje na sline povozku (-35mm) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Môže byť, uvidíme ked nahodím tiež 19-ky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Takže otázka, potrebujem nejaké kratšie športové dorazy na tlmiče, lebo ked prejdem vacsou nerovnostou na ceste tak sa mi oziva gumenny zvuk. Existuje nieco take? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Vazne? Me to nic nedela, a to jsem schvalne mel celou cestu vypnute radio. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Dorazy se musi vzdy zkontrolovat a pripadne zkratit. Ja je u sebe vzadu zkracoval asi o 4cm Hlavne doufej ze ti to montovali lidi co tomu rozumi. Horni ramena se musi dotahnout pod jinym uhlem a spodni povolit a dotahnout na plosinovem zvedaku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Nebude to taky treba tim, ze jeste nemas geometrii? Me mechanik rikal, ze byla po vymene totalne rozhozena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Na a6 se ladi jen sbihavost. Rozhodi se to protoze snizeni udela vetsi odklon a rozhodi sbihavost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Ty ja nevim, na protokolu bylo vse, sbihavost, odklon a zaklon. Nerozumim tomu. Rozhozena ale byla i kvuli tomu, ze predek musel vice odstrojit. Kdyz mi menil pruziny na oktavce tehda, tak rikal, ze to bylo podstatne jednodussi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Dorazy se musi vzdy zkontrolovat a pripadne zkratit. Ja je u sebe vzadu zkracoval asi o 4cm Hlavne doufej ze ti to montovali lidi co tomu rozumi. Horni ramena se musi dotahnout pod jinym uhlem a spodni povolit a dotahnout na plosinovem zvedaku. Robia to dorazy. Podla teba, keby to zle dotiahne, neboli by tam zvuky aj od capov a ich gumiciek? Musim tam este skocit. Inak skrátenie dorazu o 4cm by bolo akurat, kedze som to prave o 4cm znížil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 To bouchani bude urcite od dorazu. Michal: rozhodi to vse, ale ladit jde jen sbihavost. Na protokolu mas vse to je jasny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Aha aha, no zeptam se mechanika, jestli mi ty dorazy zkratil nebo ne, ale me vazne nic neboucha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Mne to nebúcha, iba počujem gumový zvuk, ale su to dorazi, lebo sme tam dali na skusku umele podlozky pod ne a teraz to skripe o podlozky, takze v pondelok uvidim, ci to zrezem alebo objednam sportove kratke kde je pouzita tvrda guma namiesto harmoniky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Dej pak vedet, jak to dopadlo. Kdyby mi to zacalo treba taky delat, tak at vim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Hoši, môže to robiť aj nesprávne dotiahnutá náprava tzn. ked este náprava vysela na prázdno? Lebo teraz ked rozmýšlam že to nikomu nerobilo a nikde o takomto niečom nieje ani zmienka a na zahraničných fórach si to každý dáva o 4cm dole, tak že či to nebude práve takto zle dotiahnutá náprava... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Takze, prave to prestalo robit, mame u nas dnes 11 stupnov a auto uz nevrzga...co to je, budu to asi tie dorazy ze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 U me porad nic. Jak v plusovych tak minusovych teplotach. Nech si to zkontrolovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Březen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Zajtra rano uvidim ci to bude robit, ak hej, tak auto ide o 12tej do servisu na pravdepodobne skratenie dorazov..moze byt ze ty uz mas ine... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 To se da zjistit podle etky asi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Duben 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Takze pukanie, lupnutie pri tocení volantu sa zacalo prejavovat stale viac a viac, uz ma to sere... Mam par alternativ a to nejaký problém s ulozením pruzín co je pravdepodobnejsie....potom chytené čapy riadenia alebo nejaké iné čapy namáhané znížením... Toto auto mi zatial robi len nervy, tak ako som bol zvyknuty na bezstarostnost Octavky ma teraz vytáča A6-ka + do toho hrá úlohu aj toto hnusne pocasie. Ked to takto pojde este pár rokov, idem do USA niekde na Floridu alebo kam, lebo zimu ako takú neznášam. Dalsia vec co ma zabila, výrobcovia automobiliek diskutujú podla dlhodobých predpovedí pocasia, ze sa tu zacnú predávať zimné autá ako v severských státoch. Kde sme preboha.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.