koluch80 Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Zdravím,mam problém na Octavii 1 1.9 TDI 96kw 03 s brzdama.Když to rozjezdu a prudce zabrzdim,tak auto místo toho aby šlo do smyku,tak lehce spomaluje.Brdovy pedál je strašně tuhý.A když chci lehce pribrzdit,tak mi jde pedál lehce.Nevíte v čem by mohl být problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Ahoj, pokud máš abs, což určitě jo, tak ti ty kola do smyku nepůjdou, kromě zadních, ale to musíš zabrzdit přes ručku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Zkontroluj posilovač brzd. S vypnutym motorem několikrát pošlapej pedál, nech ho sešláplý a nastartuj. Musí pod nohou povolit, jak ne, tak něco okolo posilovače. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koluch80 Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Ahoj, pokud máš abs, což určitě jo, tak ti ty kola do smyku nepůjdou, kromě zadních, ale to musíš zabrzdit přes ručku. :) To je mi jasné že pokud mám ABS tak mi nepujdou kola do smyku.Měly by brzdit přerušovaně.Jenže ony nebrzdí ani přerušovaně.Jenže zajímavé je že jak jsem dneska jel,tak jsem to schválně zkusil a naráz to šlo i ABS fungovalo.Tak jsem to zkusil znovu a opět nic.Tak já nevim v čem by mohl být problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koluch80 Odesláno Leden 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Tak jsem dneska zkoušel našlapat brzdu před nastartovanim a brzda moc dolů nešla.Tak že může být problém v posilovači?Nebo čím mam začít?Nemůžou být brzdy zavzdusněné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Bude to odemě znít možná hnusně,ale když o tom vůbec nic nevíš tak co zajet za někým kdo ty auta dělá? Snad všade je nějakej "garážmistr" kterej s tímhle poradí zadarmo a opraví za rozumnou cenu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koluch80 Odesláno Leden 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Ne ze by jsem neměl zkušenosti s opravami aut,ale s tímhle jsem se ještě nesetkal,tak jsem se chtěl něčeho chytit.Tak Sory ze jsem se zeptal.Jinak závada odstraněna.Byla to dirava hadička od posilovače. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 No právě že podle toho jak jsi to psal mě přišlo, že o tom moc nevíš... ;-) Jinak hlavně že opraveno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.