Přejít na obsah

Skoda octavia 1 facelift nárazník


Fakt7

Doporučené příspěvky

Zdravím. Na mojej octavii 1 (r.v. 99) plánujem vymeniť predný nárazník za faceliftovy, prípadne za RS naraznik. Našiel som viacero návodov na prerábku na facelift , ale ja nechcem meniť predné svetlá. Proste len zmenu na faceliftovy narazník a svetlá nechať predfaceliftove. Je to vôbec možné? A bude treba upravovať výrezy na svetlá?

Odkaz ke komentáři

fenix, hej som zo Slovenska. Vďaka za postreh, ušetrím na doprave :) . vlades92 šak to vyzera ozaj luxusne. Rozmyšlal som nad komplet zmenou na facelift (komplet predna čast zo svetlami) a možno aj zadne. Ale vyšlo by to ozaj dosť vela a toto bude vyzerať možno ešte lepšie ako faceliftovy.

Odkaz ke komentáři

Zadné svetlá facelift na predface nie je nič zložitého. Vyšlo ma to na 40€ čo bola nákupná cena svetiel a teda sa to dá spraviť za pekné peniaze keď si vieš lacno zohnať facelift zadné svetlá. Oproti predným je výhoda, že nemusíš prerábať elektriku. Usporiadanie žiaroviek je iné ale to je zmenené v pätici žiaroviek (ktorú teda logicky musíš zohnať k lift svetlám tiež ;) ) Inak len zapojíš konektor a hotovo :palec: A z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať že zadok to veru poriadne oživí ;)

 

Inak ešte som zabudol ale skús im napísať do tej predajne e-mail. Na niektore diely sa dá vybaviť zľava (viem z vlastnej skúsenosti ;) ) a teda neušetríš len na doprave :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

nazdar

mám 2004 octávku a chcem si vymenit predný nárazník, viem kde sú všetky skrutky šroby atd ale chcel by som sa opýtať,

- že na čom všetkom ten predný nárazník drži (podblatník blatnik a pod.)

- čo všetko treba najprv demontovať než začnem dávať dole nárazník

- a či to vobec dokážem sám spraviť bez nejakých skusenstí

snažil som sa hladar aj návod k výmene ale večšina tém je o prerábke na facelift alebo rs

pokial niekto viete kde sa tu dá nájsť ten návod alebo mi nejak pomoct tak mu vopred dakujem

Odkaz ke komentáři

A co bys chtěl ještě víc? V dílenský příručce máš návody na všechno, dokonce i s obrázkama pro tupce.. rolleyes.gif

 

Já se to učil tak, že jsem zkoušel a hledal.. Ale teď, co mám DP, tak je vše jednodušší. A nevidím nic špatnýho na tom, si jí přečíst. Naopak pak předejdeš hloupým dotazům jako máš ty...palec.gif

Odkaz ke komentáři

lukas cerny: nic na tom není, sundáš lištu a mřížky, kde jsou schované šrouby, dále je nárazník ještě přišroubován k podběhům a pod maskou, to by asi mělo být všechno. Neboj se toho, je to prostě skládačka..., kde uvidíš šrouby, tak je ošroubuj a kde ti bude ještě nárazník držet, tak tam bude ještě přišroubovanej ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Inzerát platí jen do 14.5.!Prodám Škodu Octavia, 1.9 TDI, v provedení TourRegistrováno 12.11.2009Najeto 437 000 KmVIN TMBDS41U4A8840113Typ 1U, Variante: STAXRX01, Verze NFM5S5Barva: šedá tmavá metalízaHistorie:Do r. 2009 – 2019 firemní vozidlo otce, který spravuje vozový park firmy. Sám staví veterány, takže vozidlo bylo pravidelně servisováno a udržováno v perfektním stavu.2019 – 2024 odkoupeno od firmy, řídila jsem jen já, (jezdím 16 let bez vážnější nehody).Průběh nehody: Řidič přede mnou z vysoké rychlosti prudce zabrzdil aby vpustil chodce, kterého přehlédl kvůli špatné viditelnosti. Na mokré silnici jsem nestihla dobrzdit.Opravy a změny:Do r. 2019 vše zapsáno v servisní knížcePo r. 2020 měněn pouze startér a kloub s manžetou na LP kole, levé zrcátkoPovrchové škrábance laku jsem letos plánovala rozleštit a nechala jsem namíchat lak – přenechám.Plánovala jsem ji opravit a udržovat co nejdéle ideálně až do stavu veterána, ale bohužel dlouhodobě nevyhovuje mým aktivitám, nyní odkupujeme od firmy combi.Pojišťovna vyčíslila hodnotu vozu před poškozením na 37 000 a nabízí odkup (do 14.5.), ale rozhodli jsme se nabídnout ho touto formou i jiným zájemcům.Pro více informací volejte 722 706 180.
    • No ono po výměně brzd vibrace nejsou, ale kolo se hřeje vyměnilo se vše kolem brzd a bez výsledku. Proto se ptám jestli to může dělat náboj když při jízdě nehučí, každopádně už je objednaný takže v úterý by měl dorazit a ve středu se hned vymění tak doufám že bude klid už.
×
×
  • Vytvořit...