RaKa Odesláno Únor 1, 2013 Sdílet Odesláno Únor 1, 2013 Ahoj, poraďte jak demontovat čalounění dveří řidiče, když jsou dveře zamknuté a nelze je odemknout centrálem ani ovladačem na středovém panelu. Akční členy kromě stahování okna ve dveřích řidiče nefungují. Odpověď: Jak demontovat čalounění u Octavie Sundání čalounění je relativně rychlá činnost, kterou zvládne i nezkušený začátečník (netřeba být automechanik). Osobně jsem ho sundaval 2x, vždy při nutnosti vytažení okénka, které spadlo a stahovačka nebyla schopná dát ho do horní polohy. Nejlepší je podívat se na návod viz níže. Rozebrané dveře měli sundané čalounění do 5 minut. Relativně slušný návod najdete na videu zde: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fred65 Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Odborníci to Vás nic nenapadá proboha... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Bez rozbití to asi nepůjde. Snažil bych se rozbít spodní jen spodní část. Horní by se dala kdyžtak použít a ze dvou špatných složit jeden funkční tapec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 (upraveno) a co vyndat zámek/ záslepku a otevřít klíčem? nebo to také nejde? pokud ne, tak pak rozmlátit zámek, ten je levnější jak tapec Upraveno Únor 5, 2013 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Bud klíčem a pokud to taky nejde, tak se mi podařilo na OI to vythnout tak že se nic nepoškodilo, posunul bych sedačku uplně dozadu, vyšrouboval všechny šroubky co pujdou, mohly by jít i ty torxy vespodu, pak odvrtat ten plech a zevnitř rozbít zámek. ale snažil bych se vyřešit to jak psal Rolba čili nějak to manuálně odemknout, klíčem, nebo vytáhnout záslepku a (vyvrtat je to jen plast s krytkou a pak šroubovákem otočit se zámkem. To je asi nejmenší zlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 tapec nejde sundat se zavřenými dveřmi - vyzkoušeno, vždy je to destrukční 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RaKa Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Tapec bych nechtěl rozštípat. Vložku tam mám upravenou aby to nešlo otevřít (ucvaknutej konec), a mám bokem ještě původní, takže pokud to budu muset odvrtat, tak mi to nevadí. Jak na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 6, 2013 Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 nic odvrtávat nemusíš, vyndej zadní dveře a dostaneš se na sroubky vložky, tu vyndáš a pokračuješ dle stavu dále... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RaKa Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Tak mi v servisu řekli, že výměna vložky stejně asi nepomůže. Prý pokud je to zamčený v safe módu a nefunguje zámek, tak to klíčkem stejně neodemknu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 tak v servisu toho asi moc nezažili, jde to odemknout i ze safe modu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RaKa Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 I když je v háji řídicí jednotka nebo zlomenej nějakej kabel ve dveřích? Tedy, je to čistě mechanicky a nebo otočením klíčku se elektricky odemkne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 safe mode se zapíná elektricky, ale klíč ho deaktivuje mechanicky. Když se vybije baterka, tak by se člověk nedostal do auta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RaKa Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Uf :-) To zní nadějně! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 jj to je pravda, Rolbo s těma zadníma dveřma, to je dobrá fičura 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Zdravím, nenašiel som príslušnú tému a tak píšem sem. Vie mi niekto poradiť ako vymením osvetlenie dole pri repráku v predných bočných dverách OII, vyhorela žiarovka. Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Září 6, 2013 Sdílet Odesláno Září 6, 2013 plochým tenkým šroubovákem vypáčit lampičku z boku :) - mělo by to jít dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.