Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

2 norio

Vše je o ceně. To znamená, že lidé co si samy vyvýjejí sowtware pro chip ho budou chtít zaplatit. Jsou to dlouhé dny a noci nad počítačem. Je jasné, že pak svou práci chtějí dostatečně ohodnotit. Ale pak jsou firmy, které jsou jen nalejvači a dejme tomu, že software někde slátali, či zkopírovali a je jasné, že ty pak chtějí nízké ceny. Jenže pak to také tak dopadá. :wallbash: Pak se teprve človíček divý : mě odešlo turbo, mě to hulí a podpálily se mi ventily, netěsní těsnění pod hlavou, pořád to cuká nebo padá no nouzového režimu atd. A pak tito chytráci musí sklopit uši a jet právě k těmto mnou pár z hlavy zmíněným odborníkům si to nechat opravit, či nechat z diagnostikovat co vše poškodil levný chip.

Mimochodem pokud se ptáš na reklamaci TDIFUNA - tak ti to nejsem schopen říct, jestli nějaké měl. Možná ano možná ne. :rolleyes: Jediné co jsem ti schopen říci, že je to odborník a svou práci bere velmi vážně dovolil bych si říci až perfekcionisticky, tudíž nedává prostor na vytvoření mnoha chyb. Ale možná ti někdo na některých fórech odpoví na tvou otázku ohledně reklamací, ale spíš zjistíš opak. Je totiž uznávaný, známý a doporučovaný na většině fórech třeba VW forum, Audi forum, Seat forum, skodahome forum atd. ;)

Odkaz ke komentáři

No asi takto to shrnu z mého pohledu. Ať si každý jede upravit svého mazlíka kam chce, od toho je tu volný trh. Bohužel náš národ je plný loupežníků a vyčůránků, kteří by chtěli za krátkou dobu získat hodně peněz na úkor kvality ( okopírovaný, stažený a nedotažený software ). To je fakt. A jak říkám: odborníků a fajnšmekrů je zde jako šafránu. Proto pokud chce někdo rady ohledně úpravy vozu ( tudíž zvýšení výkonu ), můžeme doporučit jen ty nejlepší. Jen tam je záruka kvality. Protože pokud se ti rozletí turbo, nebo auto padá nouzáku, či vyletí ojnice ven z bloku, stojí to strašné peníze. A navíc je to v dnešní době sdělovacích prostředků jako facebook či různá fóra, velmi ošidné a nebezpečné ( pro firmu co zvýšila výkon ). Navíc pokud je firma solidní, tak se při takovéto nehodě zachová buď podílením se na opravě či celkové opravení. A to bohužel logicky u firem co tento produkt nabízejí za 4000Kč nejde. To musíš uznat sám. :)

Jinak koukám, že máš BXE a pokud ještě v rozmezí let 2007-2008 tak bych si dával pozor na to, aby mi nevylítla ojnice z bloku, kór na zvýšeném výkonu.

Možná bych uvažoval o výměně ojničních šroubů, ale to jen mimo a je to rada, neber to jako nějaký atak či výsměch. :pivo:;)

Jen mimochodem originál software dává hodnoty na 1.9TDI PD 84Kw ( místo 77KW ) a kroutící moment 270NM ( místo 250NM ). Já měl v sérii dokonce 84,8KW a 278NM. Takže se mi zdá že tvůj výkon po vyladění od autocip.eu je docela dost nízký. Ale to je jen můj názor. :palec:

Odkaz ke komentáři

mam 2008 duben tam uz ta vada neni :-)

norio: to odkiaľ máš že tam tá vada už nie je? si si tým istý? ja mám august (srpen) 2008 a dosť s tým "bojujem" či to mám nechať skontrolovať keďže mám 227t km a chip na 105kW od TDIfun-a.. pravidlene to točím aj cez 4000 otáčok a zatiaľ sa našťastie nič neozvalo..

Ten by měl být v pořádku. Tohle se týká roků 2007-2008.

tým by som si nebol tak istý.. pozri sem.. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18090&view=findpost&p=1366114

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři

Tak tomu říkám šupa. :palec: A kdo jiný než známá firma ABC TUNING. :lol: By mě zajímalo kolik lidí si to koupí. To bude lidí zklamaných a posléze naštvaných, až budou muset kešovat za opravy. :lool:

........ hlavne si myslim ze je vse o cene, na tehlech stranakch vede tdifun, proc ne, ma tu reklamu je pravda ze vase auto vyladi co jde , ale taky si to necha zaplatit, za 3500 v akci jako konkurence vam to neudela :-) a proc nejit po cene kdyz xtuning ma cenu 7000 bez brzdy a zadne akce, a autocip za 4500 z brzdou, vyskousim bud me to staci nebo reklamuju a jdu jinam ...

No nezlob se ale to se přímo nabízelo. Výše ve svém příspěvku píšeš zkráceně o tom jak chip za 4500 je dobrý protože za 7000Kč se ti to zdá hodně a přeci jenom se jde po ceně a teď by jsi klidně kupoval motor za 15000Kč, kdyby ti vylétla ojnice z motoru?? Sem z toho trochu zmatený .....:blink:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
  • o měsíc později...
  • o 9 měsíců později...

autochip-chip jsem tam delal jednou laguna II DCi zanovní auto sem tam cca za 500km auto fluslo z výfuku saze jako kráva...(dáte jim auto a čekáte za vratama nikdy více)

Pak jsem poznal Michala Vojáčka mvolesko a auta dělám už jen u něj!!!!!a takový komentáře že někoho uráží srovnávání sním?:-D srandoví..pokud dělate chip u michala tak uděla měření před a po upravě a chip dělá po stahnutí MAPY| přímo z vaší ŘJ né jak viz autochip..Provozovna Praha pokud je někdo Morava atd po domluvě sním má zastoupení i tam(ale pořád to dělá on!!!) jiná ztv pod Firmy jak píšete NEUŠETŘÍTE!!!!:D:D

Odkaz ke komentáři

To jsi velmi optimistický. :smich: Zkutečný výkon sériové 1.9 TDI PD je v rozmezí 82-87KW a kroutící moment v rozmezí 270 - 280Nm dle sesazení motoru. Já měl třeba 84Kw a 274Nm. :palec: Dále je to závislé na tom jestli daný motor má DPF, díky kterému je výkon o něco menší. :(

Jinak 1,6TDI CR sériový 77-80KW kroutící moment 250-260NM. Ale je to utvářeno z 6 grafů co jsem viděl.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...