Jirka Lovik Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Čau čau, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s nárazníkem z OII RS na OI jak moc je to velkej problém atd. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Prepáč s montážou ti neporadím ale nedá mi nepridať jeden obrázok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 (upraveno) To je hnus velebnosti, jdu blejt (není tu blicí smajlík) Upraveno Únor 4, 2013 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Lovik Odesláno Únor 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Tak tohle je fakt děsnej hnus ale už jsem to viděl na OI a bylo to dost pěkný dám sem foto až ho najdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Bylo to dost pěkný jo ? O tom dost pochybuji proboha pokud chceš takhle prznit auto tak to sem radsi ani nedavej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Já myslím, že měl na mysli ten paket co se tváří jako OII RS pred FL (Taky nemuzu ted najit foto) a ten není až tak hroznej jako tahle fotka co dal Fenix ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Někomu se líbí, někomu ne. Mám kamaráda z Brna a ten má celý pack z OII RS na OI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Neblázni, to si oktule nezaslouží... Jako co člověk, to názor. To máte pravdu, ale už od prvního pohledu je jasné, že tam nesedí... To tam radši narvi RS1 nárazník, pod to lízátko a bude to hezčí. O2 nárazník bych do O1 nedával. Mám pocit, že ani origo nepůjde koupit, kvůli tomu, že by se musel zkracovat ne? O2 by měla být o nějaký centimetr širší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Můj osobní názor, že zadek je moc pěkný, předek se mi vůbec nelíbí. Každopádně já na tyhle typy tuningů nejsem vůbec, takže za mě vůbec ne B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Mě se líbí jen ty kola a zrcátka. Nic proti tvýmu kámíkovi, ale prostě mě to na OI nesedí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 Prepáč s montážou ti neporadím ale nedá mi nepridať jeden obrázok. Tady by mě zajímalo, jak by to vypadalo bez těch fičurin okolo, jako maska, světla, pruhy a místo stříbrnýho tahokovu třeba černý plástve.... Technikus: mě se osobně líbí pouze zadek, dle mého moc pěkný, ale bok a přední část, to tomu autu nesluší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 5, 2013 Sdílet Odesláno Únor 5, 2013 100 ľudí 100 chutí ...ale môj názor..stačí sa pozrieť tu do sekcie vaše auta a proste ja si myslím že nič nad origo RS nie je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Fenix-ci je ta zelena oktd s RS face naraznikem???Kazdy den ji vidim na parkovisti u prace! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 (upraveno) Tu modrou octávku sem viděl na živo v Rosicích když sem pil na benzině kávu a říkám spolujezdcovi "ty vole mrkej OI a má tam narvaný díly z OII to je hnus co?" :D kor sem anti na ty světla jak blázen bych nejraději chodil s nožíkem a strhával znaky Škoda pač si nezaslouží :D Upraveno Únor 10, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Fenix-ci je ta zelena oktd s RS face naraznikem???Kazdy den ji vidim na parkovisti u prace! :-( Netuším čia je....na konkurenčnom fóre patrila medzi TOP 10 najviac skazených Octavií ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Tu modrou octávku sem viděl na živo v Rosicích když sem pil na benzině kávu a říkám spolujezdcovi "ty vole mrkej OI a má tam narvaný díly z OII to je hnus co?" :D kor sem anti na ty světla jak blázen bych nejraději chodil s nožíkem a strhával znaky Škoda pač si nezaslouží :D Cože? :D To jezdí přes Rosice? A ty taky?:o Já tam bydlím :D Ale ještě jsem neměl tu "čest" tu oktávku vidět na vlastní oči. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 (upraveno) Tak to je nálož Ta zelená ,,okta" je vážně hnus,snídám a málem jsem to vyhodil :( Modrá ,pohled ze zadu-dobrý,ostatní-nesedí mi to tam a přední světla jsou kapitola sama pro sebe (J.L) O1 RS nárazník tam budeš mít mnohem lepší Upraveno Únor 10, 2013 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Takhle z kur. . Auto zbytečné peníze akorát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Vyfotim vam tu zelenou!!!A to byste meli videt kolik jich tam je!!!Pak je tam stribrna a ma predni naraznik z O2 normal a tez hnus ma ho tam jen tak jebnuty!!!Ale mate videt ty lidi jak jsou nato hrdi!!! :-D lol :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Cože? :D To jezdí přes Rosice? A ty taky?:o Já tam bydlím :D Ale ještě jsem neměl tu "čest" tu oktávku vidět na vlastní oči. Nechápu že mě nevidíš v Rosicích jezdí tam blázen (tudiž já) s cigárem a otevřeným okýnkem s rapem naplno co to jen jde.... A muj nejoblibenější poznávací znak "mám vepředu černej nárazník a jinak auto je červené :D ) zrovna dneska tam musím do KB a vybrat.... Jinak ano auto sem tam viděl ale jen jednou takže nevím či tama jezdí často :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 To abych si šel od půl 3 stoupnout k bankomatu a schválně si počkal na blázna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Som za kazdu srandu ale do tohoto by som nesiel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Tady vam davam tu fotku te zelene-Dnes jsem ji vyfotil je to kentus! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Fuj, až jsem se normálně lekl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 jestli ji zitra uvidim tak je tam jeste stribrna O1 a ma z dvojky predfl naraznik!To je taky kentus!!! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 A ta maska.Ako dvere do kotla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Mě je těch aut tak líto... Někteří lidé opravdu nemají špetku soudnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Tohle si to auto fakt nezaslouží Soudě podle toho nápisu, to bude pecka i zezadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 To je ta stejna co jsem tady dal akorad ja mam aktualni fotku,tady pridam jeste s naraznikem z O2 :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.