Přejít na obsah

Domontáž dálkoveho ovládání zamykaní

Doporučené příspěvky

dobry vecer.

chtel bych se vas zeptat na dodelani dalkoveho ovladani zamykani pro mou octavii, mam 2003/03 a mam jiz centralni zamykani ale chtel bych original dalku s vystrelovacim klicem, chtel bych se zeptat na potrebne dily a jestli je potreba zhanet nebo mnenit kabelaz, kolik by to tak vse obnaselo + prace? predem dekuji za odpoved.

Odkaz ke komentáři

Dá sa to aj dorobiť, u nás na Slovensku sa sada s dvoma zalamovacími klúčmi pohybuje okolo 50€ nejedná sa pravdepodobne o originál Škoda sadu ale v tom by som asi problém nevidel. Montáž je úplne jednoduchá kedže sa nevyžaduje ani spájkovanie.

http://www.automotion.sk/dialkove-ovladace-centralneho-zamykania/397-diakove-ovladanie-skoda-zalamovaci-ku-s-rj.html

chtel bych prave original, kdyz by to bylo i z bouracky tak by mi to nevadilo, proto potrebuji presne vedet co je treba...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Čus

Nechci kecat, ale pokud máš centrál, tak máš pravděpodobně i dálku.

Chystal jsem se taky nechat doďelat, tak jsem se na to ptal a prej u Octavií nejni jen aktivována. Stačí koupit klíče s dálkou, spárovat a aktivovat na VAGu. Já mám Octu z roku 1998. Cenově klíče a práce mi bylo řečeno 2500,-

Zkus odtáhnout těsnění řidičovejch dveří pod "A" sloupkem, měl by tam bejt bílej drát což je "anténa" dálky. Já ji tam mám, ale třeba ten drát dávali pak jinam.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...