eMoviX Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 dobry vecer. chtel bych se vas zeptat na dodelani dalkoveho ovladani zamykani pro mou octavii, mam 2003/03 a mam jiz centralni zamykani ale chtel bych original dalku s vystrelovacim klicem, chtel bych se zeptat na potrebne dily a jestli je potreba zhanet nebo mnenit kabelaz, kolik by to tak vse obnaselo + prace? predem dekuji za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Dá sa to aj dorobiť, u nás na Slovensku sa sada s dvoma zalamovacími klúčmi pohybuje okolo 50€ nejedná sa pravdepodobne o originál Škoda sadu ale v tom by som asi problém nevidel. Montáž je úplne jednoduchá kedže sa nevyžaduje ani spájkovanie. http://www.automotion.sk/dialkove-ovladace-centralneho-zamykania/397-diakove-ovladanie-skoda-zalamovaci-ku-s-rj.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eMoviX Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 Dá sa to aj dorobiť, u nás na Slovensku sa sada s dvoma zalamovacími klúčmi pohybuje okolo 50€ nejedná sa pravdepodobne o originál Škoda sadu ale v tom by som asi problém nevidel. Montáž je úplne jednoduchá kedže sa nevyžaduje ani spájkovanie. http://www.automotion.sk/dialkove-ovladace-centralneho-zamykania/397-diakove-ovladanie-skoda-zalamovaci-ku-s-rj.html chtel bych prave original, kdyz by to bylo i z bouracky tak by mi to nevadilo, proto potrebuji presne vedet co je treba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Čus Nechci kecat, ale pokud máš centrál, tak máš pravděpodobně i dálku. Chystal jsem se taky nechat doďelat, tak jsem se na to ptal a prej u Octavií nejni jen aktivována. Stačí koupit klíče s dálkou, spárovat a aktivovat na VAGu. Já mám Octu z roku 1998. Cenově klíče a práce mi bylo řečeno 2500,- Zkus odtáhnout těsnění řidičovejch dveří pod "A" sloupkem, měl by tam bejt bílej drát což je "anténa" dálky. Já ji tam mám, ale třeba ten drát dávali pak jinam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.