Přejít na obsah

nejde čerpadlo :(

Guest ondrej11

Doporučené příspěvky

Guest ondrej11

Zdravím, mám takýto problém, kupil som asi pred 2mesiacmi pre starú octáviu 1.6 55kw, dnes prišla do mesta a ked chcela ísť domov auto len točí nechytídal som to na diag, no žiadna závada.trošku som to pokukal a iskru hádže ale nedáva palivo.čerpadlo je hluché,no funkčné,proste do neho nejde šťava.poistky a kostry som pokukal všetko ok.neviete čo to môže byť??? ďakujem za každú radu.je to 1.6 55kw 2001 sedan.ďakujem

Odkaz ke komentáři
Guest ondrej11

Pokud jsi se pouze díval na pojistky, tak je to špatně!!!

Bud proměřit pojistku, nebo raději vyměnit.

Jinak je tam ještě relé, nebo nějaký autoalarm, tajný vypínač, přerušené vedení...

Prvá vec čos som spravil, vymenil ju a potom nasledovali všetky ostatné veci čo som vypísal.relé som vymenil za nové, nič,skúšal som druhý kľúč nič,odpojil baterku nič.všetky ukony čo som spravil bez výsedku.dnes spravená druhá diag na inej lepšej diag a nič, žiadna závada :(

prúd stále nejde a neni merateľný ani na svorke poistky :(

Odkaz ke komentáři
Guest ondrej11

tak zistit,ci cerpadlo ide, pusti do neho na priamo 12V ,ci zacne tlacit...ak nie, tak je problem s nim,ak zacne, chod po elektrike, v com je problem

... ako som písal v prvej správe čerpadlo je funkčné dám naň 12V a tračí.no prúd do neho nejde :(

Odkaz ke komentáři
Guest ondrej11

To je jednoduchý obvod. Tady by jsi neměl mít s hledáním problém...

...problém vyriešený!! za torpedom pod stieračmi asi 10kg :D bordelu lístia a iných somarín, bolo tam asi 10cm vody a dostalo sa to do riadiačky.vyčistené, odpady spriechodnené druhá riadiačka a auto ide.

Odkaz ke komentáři

na ten bordel poznam jeden trik ,uz tu bol pouzity. S tavnou pistolou som na torpede zakryl otvory murarskou sitovinou umelohmotnou z vnutornej strany a na to este dal sietku na komare :palec:

Pekne to tam drzi, neprepusti to ziaden bordel a tym poviem,ze ziaden :pivo: dokonca aj voda po tej sietke od komarov sa odlieva v rychlosti von z auta :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...