Přejít na obsah

Motorek naklápění xenonu OCT I.

Guest Kuchta

Doporučené příspěvky

Zdravím vás, sháním motorek naklapeni xenonoveho svetlometu OEM kód: 1U0941295B , neprodává ho zde někdo nebo kde by se dal sehnat za rozumný peníze? 1300 se mi za nej davat nechce. Budu rád za každý přispěvek. Na cizím foru jsem nasel ze ho nekdo umí za 500 nový.... nynější motorek nevalí, má 4mm sem tam vůli na té hřidelce a teče z něj černý fujthajxl po te hridelce, uz sem je prohodil s levym abych alespon na krajnici neco videl pri potkavacich svetlech. Pokud to nebude bráno za zle nechal bych zde na sebe kontakt kdyžtak

Icq 203 286 951

mail Kuchtafmx@gmail.com

Dekuju za odpovedi.

ps v "Hledání" sem odpoved na svoji otazku nenasel.

post-1507-1255544578_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...
  • o měsíc později...

Zdravíčko, nechci zakládat nové téma, tak napíšu svou otázku zde.

Chtěl bych koupit momentálně asi jenom OBAL XENON světlometů, co bude vše potřeba předělat? XENON OBAL

Budou mi pasovat originální motorky z facelift modelu světel do těchto?

Bude potřeba předěla svorkovnici (konektor) a nebyl by problém tento obal světlometů používat s žárovkama?

Díky za Vaše reakce :lol:

Odkaz ke komentáři

cus, presne tyhle sem daval ted taky, s zarovkama muzes nechat H4, tohle sou origo xenony ;-)

jeste budes potrebovat dva motorky po face, sadu xenonu D2S, klidne na aukru, svorkovnice z H4 po face, a sikovny ruce ;-)

jinak ty motorky tam jdou, jen je musis upravit, a na svetlometu vymenit ty zasuvky plus upravit draty...

A hlavne si pridelej na auto ostrikovace, at to je poradne ;-)

Odkaz ke komentáři

Prosím tě, nešlo by to nějak na fotografiích ukázat?

mam Vše facelift na autě, takže by mi to mělo pasovat. Jak upravit motorky (co konkrétně)?

Tím pádem pokud tě chápu dobře, musím vyměnit konektor v ně světla? abych jej mohl napojit na konektor který je v autě (kabeláž)?

Zadní kryt světla pasuje z facelift světel (nevím jak jsou řešena zadní strana světel xenon, aby mi tam neteklo, nejsou tam nějaké otvory)?

Zdá se mi to takto po internetu strašně složité, tak se omlouvám :lol: Nerad bych něco pokazil.

Odkaz ke komentáři

uz se to chystam cele sepsat, i s fotkama,

jj musis menit jen ten konektor na svetlech, abys mohl nechat na aute co tam je a pak jednoduse tam dat zase v pripade potreby ty H4.

posli mi na SZ mejla, zkusim ti tam ty fotky nacpat ;-)

a ten zadni kryt u tech svetel je, aj komlet kabely, neobsahuje to jen elektroniku ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...