Maxim Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 včera v noci.Červena octavia 1 tdi 81kw 2002, spz 8T3 58 04 vin TMBBP21U912436837 zmizla z O.-ZABREH,STAROBELSKA 52.. Poznavaci znameni - na pravych prednich a levych zadnich dverich cca 30cm logo skoda + napis skoda auto, na moc oktaviich to neni a prehlednout to taky neni moc lehke. Jde o auto od známého, mimochodem je to stejný člověk co už mu jednu ukradli, jak jsem psal asi před půl rokem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 jaj Ov Zabrewh tam bydlim taky :(...kazdy den se probouzim s blbym pocitem ze mi okta taky zmizi :/...snad se najde :(... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 taky bydlím v zábřehu, dnes jsem auto pojišťoval proti krádeži. už na to nemám nervy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 no ja to mam uz pojistene hned od koupi...nicemene mi prednedavnem ukradli projektorove svetla z auta :(...pred barakem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Ta už bude nejspíš v Polsku :( zasranej "šengen" I když podle SPZ to bylo asi kupováno z bazaru co? Bratranci se stalo před asi 17 lety toto: Kupil auto na Vysočině v bazaru, a za pár dní se mu ztratilo před barákem na druhý straně republiky - Karlovy Vary. Náhoda? :D Na kupní smlouvě měli adresu kupujícího a pak to jistily už jen (třetí?) klíčky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 To je mi lito!!Nicmene uz se asi nenajde vcelku :-( A radeji at se nenajde rozrezana to je pak horsi pohled nez ji nenajit vubec! :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 12, 2013 Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Sakra, v Zábřehu stávám přes týden taky 5 dní v kuse , snad tomu ty různý zámky a alarmy pomůžou, ale zvažuju si to teda taky připojistit :-/ Nerad bych o svoji krásku přišel :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanyzzz Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Tývole... ten náš zábřeh začíná být taky pěkné smetiště grázlů :( Tu svou jdu taky co nevidět pojistit raději... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marvousdeshankos Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Jsem z Pískových dolů a před pár měsíci mi taky chtěli ztřejmě Octu čajznout. Rozbili mi na zadních dveřích sklo, ten malej trojúhelník. Ale jak začal hučet alarm tak zdrhli. Než jsem seběh tak byli v čudu. Jejich jediné štěstí. Ruce bych takovým grázlům řezal až u kolen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.