princes Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Antenu gps mam jak je dira na to radio tak oboustrankou mam prilepenou tu gps antenu pod tou palubkou a signal plny!!!! Nejde videt udelej to tez tak! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 diky moc. nepomatujes si jeste jake kabely kam zapojit aby mi se mi ukadali stanice do pameti? myslim jako ze kdyz vytahnu klicek a pak znovu zapnu aby to zustalo ulozene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Vim ze to je pin 7 a 4 ale uz nevim jakej drat koukni na net na zapojeni neorigo radia ;-) tady http://www.feliciaklub.cz/navody/zapojeni-autoradia.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 ahoj..ted to zapojujem a nemuzem prijit na to jak docilit aby radio po vytahnuti klicku zhaslo kdyz je vyple. to se ma nejak na svetla napojit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Ano ma to byt na svetla.ma sa to rosvietit pri zapnuti svetiel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 presne!Jak mam denni nesviti jak zapnu svetla rozsviti se! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Prostě jen redukce na ty kabely, dále stačí jen napojit CAN +a - a všechno funguje, MF volant, Maxík atd. i s tou čínskou mrchou, viz moje B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 tak zapojeno. natahl jsem kabel z pojistkove skrinky .jen byl problem s tou pozici 15 na svetla.i kdyz jsem je vypnul tak furt to bylo pod proudem:( tak jsem to dal na vyhrev sedacky:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 to radio nema can bus!!!Takze MF volant nejde!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Jak to že nemá?? Dyt je to pro OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 vzdyt jsem ti to psal mam ho taky a nejde MF volant!Tohle radio ma vic funkci ale je zaklad!!Nema can bus je to volitelna polozka a je tam napsane u canu ze nebyla zvolena!Navic tam je jen win5 a pak maj novejsi ve stejnem designu a je tam win6 a can bus ale tohle je uz starej model ktery se nevyrabi a ti kluci to kupuji za par slupek!!!Ma to tak hodnotu max 1000kc!!!Tyhle radia jsou zaklad!!Nejake testovaci a pak uz udelali upgrade systemu ale nejde tam nahrat ptal jsem se nato primo vyrobce! ;-) To radio je takovej darek pro zacatky!Proto ho chci vymenit za jine! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Tak dneska jsem ho zkousel na delsi cestu.dvd,navigace s liskou,radio, bt na ptehravani muziky a volani..vsechno ok.ja jsem za ty prachy maximalne spokojenej. Zkousel jsem to u kamose v aute a ten mel ten can bus a normalne mu mf volant fungoval.ja to mam bez a slape super!!za ty prachy ikdyby hralo jen rok. Prehozeni za stere mi ted uz zabera max 20min.spokojenost,radost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Muzes mi rict jaky ma ten kamos can???Nebo kde ho mam sehnat??? Diky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Vevca ako napojit can? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 uz jsem zpet v praze.. volam mu a nebere tel.. on se ozve ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Dej vedet jak s tim canem to me zajima a budu rad jak mi pojede MF volant!Naoplatku ti poradim jak dat logo skoda do toho radia! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Tak ak sa ozve daj vediet tiez ma to zaujima 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 to princes: gps jsem schoval jak si radil na oboustranou lepenku mezi radio a ofuky :) je tam na ni prihradka jak ulita :) a to logo skoda zkusim nejdriv sam :-) nemuzu mit vse na zlatem podnose :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Ok jsem rad!!!Jinak pokud fakt budes vedet jak na ten canbus budu ti vdecny! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pospaa Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Topolik - pekne se tam hodi, ani neni videt ze je to china , uvazuji taky o nom. Jen musim pockat zda nekdo vyresi ty couvaci senzory , zda tam pujdou a bude to bez problem. Multi.volant bohuzel nemam :-( Jak to hraje? CZ tam asi neni co? :-( Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 senzory jen pipaji,hraje celkem slusne ale dle me na origo nema ;-) jinak spokojenost mam tam aj tu couvaci kameru a pecka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pospaa Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Senzory tedy v poho? Cim vic se priblizujes tak tim vic pipaji, nebo maji jen jeden ton? coz by bylo na nic... Taky si myslim, ze origo hraje vic.. Je tam cz? Odkud jsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 To pospa: senzory fungujou plne stejne jako doposud. Zmenujou frekvenci pipani jak se priblizujes.jen to neukazuje na displeji ty carky jak si daleko ale to plne nahrazuje a vylepsuje couvaci kamera.kazde origo radio bude hrat lip. Ono kdyz poteskas stream a tuhle cinu tak stram je snad o pulku tezsi na to ze nic neumi. Jen troska problem s kvalitou signalu ale to uz mi delal i stream takze budu muset rozebrat tapecirunk strechy a poladit kontakty anteny. Jinak radio je plne v cestine i s ceskym navodem! Navigaci mam s Liskou :) nevim jak dlouho bude slouzit ale zaty prachy k nezaplaceni! Pokud ho nebudes zapojovat pres nejakej sound system co mas v aute na vic, tak kvalitu ani nepoznas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pospaa Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Diky za vysvetleni. Asi jdu do nej tedy taky.. Opravdu se mi libi a pekne tam sedi to radio.. Ohledne tech senzoru- kdyz koupim kameru, musim natahovat novy kabel az k radiu nebo staci ten puvodni od senzoru? Problem se signalem mam taky, to ale zacnu resit az bude jine radio. Hudbu mam jen origo , ted ani nevim jestli mam repraky i vzadu :lool: Takze max spokojenost s radiem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 kdyz koupis kameru tak jsou k tomu draty!Ty napojis zezadu radia do cince! ;-) jinak je ok za ty prachy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 (upraveno) Ked budes tahat kadel na kameru pridaj k tomu aj jeden napajaci.nebude ti skakat obraz.Princes ako si napajal kameru?tiez od radia? Upraveno Únor 11, 2013 uživatelem Huba73 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 ze zadniho svetla a obraz trosku skace :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 kluci tak jsem mluvil s tim kamosem co semnou delal to radio(spis ja s nim :-) ) kdyz jsem se ho zeptal jakto, ze mu ten MF volant sel tak mi rekl jestli jsem se nezblaznil, ze to jedine mu neslo.prej to delal ovladacem :-) ..takze se vsem omlouvam ,ze jsem vas asi navnadil :-) .. to princes: to logo se mi tam nedari nahrat.prohledal jsem soubory te navigace v pc a chtel jsem nekam prekopirovat obrazek toho loga.. ale nejak netusim kam.. :( ..bude tva rada draha? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 draha panacku,draha! :-D Zitra ti napisu SZ jak nato priprav si prazdnou 2gb SD kartu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Topolik Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 ok..to asi nedospim :) .taky jsem nekde cetl ,ze ten operacni system na kterem to pracuje pouzivaji nektere telefony a ze vse co jde na telefonech by melo jit i tady. nezabival jsi se tim jak to tam dostat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.