Přejít na obsah

Radio DVD z číny

Doporučené příspěvky

Abych to uvedl, mám přesnou kopii columbuse ne streama a tam jsem použil kabelovou redukci, co je k radiu aby se dalo vůbec napojit a přidal nebo zapojil jsem tam 2 piny CAN+ a CAN- a napojit ho do radia, a pak valí MF a Maxik, ale ten vubec nepoužívám, mám tam furt spotřebu dojetd a tyhle věci, radio a případná navi, mě na maxiku nezajímá. říkám, je to můj případ. Ale když jsem to koupil(starší) tak tam byla jen smět drátů, nefungovalo, to na zapnutí světel atd. 

Odkaz ke komentáři

To princes: uz sedim nazhaven s prazdnou kartou:) nechci te nejak popichovat ale tesim se jak malej na to hezoucke logo :-))

A kdyby si mel k nemu jeste nejake vychytavky nebo odkaz na nejake foro de bych po nich mohl zapatrat tak by to bylo fajn.vim ze uz chci asi moc ale ja jsem z toho radia nadsenej. A chci z nej vytahnout maximum co umi kdyz bylo tak levny :-) ..ja bych v tom aute ted nejradsi i spal :-)

Odkaz ke komentáři

zkus tu jinou mapu,jinej soubor ale obavam se ze to neni navigaci!!! Je to tim radiem!Tenhle model co mas ty bud nejde nekdy zapnout to radio,nebo se sekne,nebo prestane fungovat dotyk ze mackas a nic nebo se samo vypina!Nejcasteji co pomuze musis vytahnout radio a odpojit konektor a pak znova ho pripojit! Ted uz je upgrade systemu ale nevim jestli pujde nahrat!Jaky to je model???

Odkaz ke komentáři

Ja si myslim ze jak to napojis na zpetna svetla mam to tak a cinch v video in tak po zarazeni se mi zapne automaticky!To jak zatrhnes na radiu zpetna kamera se ti jen pretoci obraz zleva do prava tak na tom radiu tu polozku nezatrhuj zpetna kamera! ;-) facha mi to normalne mam stejne radio co ty!

musis tam vest proud!!Ze pripojis kameru pres cinch tak to to samozdrejme nepojede!!! ;-)

Odkaz ke komentáři

to princes: ahoj.. zkousel jsem nahrat logo a nic. strcim sd kartu zapnu radio a nic se nestane.normalne se zapne. bylo by mozne,ze se nic nedeje z nasledujicich duvodu? 1) prazdna sd karte nemala 2Gb ale 4Gb. 2) kdyz vytahnu sd kartu s radia s navigaci nemusim odstranit a cestu v nastaveni pro spusteni mapy? neni mozne ze to hleda cestu jinde a nemuzese to na bootovat? 3) nemusim pred tim vyresetovat radio tlacitkem ?

Na brazku jsem vyfotil svoje menu ktere mi naskoci po zapnuti. mam jeste dotaz.ve spodni liste je ikona music player z win. kdyz ji spustim napise to chybu a nespusti se. a pak jsou vedle jeste dve ikony SAFARI a STOCKS ktere pri zmacknuti take nic nedelaj. Da se to nejak opravit ?

dik;)

post-21284-0-78662000-1360945790_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

pravda!Nehraje to tak jak origo ale ty novejsi uz jsou natom lepe se zvukem,letos se uz ale testuje ze to pujde nakodovat jak origo columbus,cili se vsim,doted to neni jen zapojis a nic nekodujes ale od roku 2014uz to tak bude!Takze i ti co by si chteli uzit paradni zvuk pres SS pristi rok budou moct a bude to hrat lepe jak columbus!Ted je zhruba vykon 4x60w a pristi rok by mela byt verze pro SS az 4x65 nebo 4x70w max ale to az ke konci roku 2014 bavim se o jednom z nej vyrobci v chine audiosources.net ;-)

topolik-nefunguje,ty veci ti nepojedou co pises!Sd kartu to bere az 8gb ale jen sd takze pokud mas 4gb sdhc nepujde ti to!Musis mit max 2gb sd!!!! kartu nejlepe 1gb na to logo!Musis tam nahrat mini logo s koncovkou bmp na tu max 2gb sd kartu!Prazdnou!Strcis ji misto map na gps a zapnes radio automaticky se nabootuje do radia! ;-)

huba73-podle toho co pises za model tak je tam win5 ale mozna mas upgrade,najdes to v radiu v menu je verze pokud ti to tam pise win6 tak to mas dobre ;-)

Odkaz ke komentáři

Podle toho jestli mluvis o novem nebo starsim columbu,na netu se da columbus poridt kolem 7tis ale porad nema to co radio z chiny za 9tis! Ja bych columba bral kdyby se tak nekrad a mel vetsi display a prehraval avi z flesky nebo cd aniz bych to musel nejak konvertovat!Kdyz si vemu ze ma 8palc led display,ukazuje parkovaky a kameru ma BT hensfree,TV,funguje volant,navi,atd ma sd a usb karty,iphone tak si radeji koupim tu chinu!! ;-) ja se na ni uplne tesim ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...