Přejít na obsah

nefungující stěrač


Guest Thorus

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, mám problém na své octávce jsem si všiml, že když dám spínač stěrače do první polohy na cyklovač tak se stěrače buď vůbec nezapnou a nebo když se zapnou tak fungují např jen 6 setření a pak nic .... pokaždé když se tak stane tak jakkékoliv hýbání páčky nemá žádnou odezvu ani při odstřikování :angry: odstřikovače sice fungujou, ale stěrače ne a ne něco stírat :smich: . Zjistil jsem, že když se tak stane musím dát páčku do maximální polohy ( nejrychlejší stírání) a po tom se zase stěrač rozběhne, ale někdy ani to nepomáhá tudíž opět musím opakovat proces s maximální polohou :wacko:

 

Neví někdo čím je tento problém způsoben ?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Koupil jsem motorek stěračů i s mechanismem, ale je to na facelift, má 4pinovou svorkovnici. Ale já mám předfacelift s 5pinovou svorkovnicí. Jde přepinovat svorkovnice na těch přívodních drátech? Mám tam čtyři přívodní dráty.

 

result: koupil jsem správný motorek a je to

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Jsem taky v klubu zblblych steracu.Mam obcas problem s jejich zastavenim.At jiz pri ostriku nebo v ruznych polohach,obcas se proste ne a ne zastavit.Slysim cvakat relatko ale sterace stiraji dal.Obcas se pak zastavi i uprostred okna.Nekde na skodahome se to resilo,motorek rozebrat a neco s kontaktama,ale nemuzu to najit.Nevite kde by mohl byt problem?Pujde to opravit nebo musim koupit novy motorek?

Odkaz ke komentáři

motorek nekupuj vyndej ho je tam taková velká placka na tři nejty ty odvrtej pak sundáš deklík, vyčistíš tu měděnou dráhu a pak jsou tam takový tři měděný pacičky který jezděj po tý dráze, tak ty opatrně přihneš aby hezky dolehly na tu dráhu, pak dáš vazelínku, deklík přichytíš na tři malé samořezky a bude zase makat, jo a řádně rozhejbat a namazat čepy na táhlech bejvaj hoodně zatuhlý

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Zdravím,

včera jsem jel poprvé v dešti s mojí O1 r.v. 2003(mám ji 3 týdny) a zjistil sem že cyklování blbne. Druhá a třetí poloha páčky - vše jede v pořádku, ale v první poloze stěrač setře jen jednou a hotovo. Když změním polohu cyklovače, tak zase jen jednou setře a hotovo (a to ještě musím měnit polohu zleva doprava, naopak to taky nic nedělá). No takže musím jak ocas co chvíla mačkat páčku kvůli jednomu setření. Druhá a třetí poloha jsou zase moc rychlý.

Nevíte někdo co by to mohlo dělat? Páčka?

 

Díky všem za odpověď.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...