maca-dave Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 mam octavia 1998 74kw a chtel jsem se zeptat jestli je problém u me nebo to tak je normální kdyz mam nastartováno ukazuje mi pc nesmyslnou spotřebu 13-12l ..budily mam vlevo je mfa 1 a 2 vpravo denní a celkové km... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Pokud to myslíš u studeného motoru, tak je to normální..., u předface octavek se tato hodnota pohybuje zhruba mezi 11-15l :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca-dave Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 nene u teplého a teď jsem si všiml že kdyz pripam plyn tak se hodnota nemění takze mi je jasné že je někde chyba...nějaké čidlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Aha, tak to je divný a co průměrná spotřeba, ta je OK? Jinak kde může být chyba bohužel netuším, snad v tomto poradí někdo jiný a bylo by asi taky dobrý projet auto kompletně přes diagnostiku (nemyslím tím se jen podívat jestli nejsou nějaký chyby, ale podívat se i na akční členy atd.), třeba se něco najde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca-dave Odesláno Únor 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 no průměrná je asi ok jezdim tagem takze čekání na lidi topení a z 97% ve městě a na lpg to ukazuje neco kolem 1o-12l 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Ta spotřeba je OK, ale kde může být problém ohledně té okamžité spotřebě netuším... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Padouch Odesláno Únor 19, 2013 Sdílet Odesláno Únor 19, 2013 To mi dela taky. kdyz zastavim tak na aktualni spotrebe je posledni znama pred zastavenim a pak uz se to nehne. ani kdyz motor vytocim buh vi kam. ja myslel ze je to normalni :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.