Přejít na obsah

El stahování

pym

Doporučené příspěvky

Měl bych dotaz, ať jsem hledal jak hledal, asi špatně, ale nenašel jsem nic moc, nějaké téma jo, ale neuspokojilo mně to. Chci předělat kliky na el stahování oken a dodat el zrcátka. Mám OI combi tour 2008, co tam je za komfortku? Je tam už 3G nebo něco mezi tím? Klíče mám vystřelovací se dvěma tlačítky. Další věc je, pokud mám kabeláž do dveří je potřeba vyměnit i tu od dveří k jednotce? Nemáte někdo nějaká fota z předělávky? A jak postupovat po instalaci elektriky a stahovaček? I za případné odkazy, které jsem nenašel budu rád, doufám, že mně nezlinčujete, že to tu už tisíckrát bylo :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Hele na tohle je nejlepší uživatel Rolbař. Mně to dodělával taky a je super. Když nic jinýho tak ti určitě rád poradí. Ale podle mě je nejdůležitější vědět jakou máš komfortku. Podle roku výroby bych řekl, že 3G, ale je důležité její číslo. A to zjistíš pouze když připojíš auto na VAG nebo ji fyzicky vytáhneš a na ní to je napsaný.

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Zdravim pani. Chcel by som na svojej octe dorobit el. sťahovanie okien. Ma s tym niekto skusenosti? Je lepsie ist do origo (z vrakovista kedze su dost drahe) alebo nejaky univerzál? Ako to vlastne funguje? Toci motorcek miesto kluky, alebo sa meni vsetko v ratanie tej vodiacej listy? Ma to svoju vlastnu RJ? Mam octu rv98 len v zakladnej výbave tak zrejme to budem riesit samostatne len odobratim el. zdroja. Nejake odporucenie alebo navod? Dakujem

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...