Přejít na obsah

Martinhova Octávka

Doporučené příspěvky

Takhle vypada muj polepsenej kufr a trocha te muziky :)

Jeste mam v planu doladit predni dvere, vytlumit, dreveny krouzky a nejaky 165 mm komponenty na zesilovac, zatim to ale hraje moc dobre, takze to se zatim odklada na vedlejsi kolej.

Ted me ceka sundani stropnice,A,B,C sloupku a vse se bude nechavat calounit do cerne :)

Hudbu jsis dělal sám?

Podlaha se mi taky líbí. :palec:

Martas nech uz toho princa :lool: :lool: :lool:

Nech je. Co se škádlívá to se rádo mívá.... :lol: :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

prý sranda, ještě nedávno jsi se chtěl vdávat a najednou sranda :smich:

Martinho22 >> ale musím uznat, že káru máš hezkou, teda až na tu desku ;) neuvažoval jsi nad novýma znakama? Myslím, že by se hodily k autu více než ty co máš teď :palec: :palec:

Upraveno uživatelem martink52
Odkaz ke komentáři

Tak je mi jasny, ze kazdymu se to nemusi libit, pres zimu jsem ji vyndal a jestli se tam na jare vrati se uvidi :)

Martin: novy znaky tam nechci, hlavne ten zadni co jsem videl u vsech je vetsi nez ten puvodni a to se mi nelibi... zustavam u klasiky :)

cubecnik: Jojo,vlastni vyroba :)Bednu jsem mel v predchozi felde, ted jsem ji jenom upravil na velikost kufru octavky...

Odkaz ke komentáři

aha takze jsem se nepochopili ja myslel parskama dolu, ty mluvis o nazouvaci patce, a tech je nekolik profilu a pokud parsek vyskove nevystupuje nad obvodovou hranu disku tak neni patku treba menit.

Samozrejme lepsi udelatka jsou fajn vec ale je potreba vedet co clovek dela a mit nejakou odpovednost.

Odkaz ke komentáři

Uz jsem takhle obouval druhy kola a pohoda. Slo to uplne bez problemu s tim vybavenim co je na fotce.

O to tezsi bylo teda zouvani, to jsem se fakt bal, ze tu gumu roztrhnu...

Nemam nejak k pneuservisum duveru, dvakrat jsem u nich nechal prezouvat kola a dvakrat my vratily kola poskrabany :wallbash: Takze dokad to dokazu sam, tak to sam delat budu :)

MichalK: to me prave na nich zaujalo, ze jsou neokoukany a za lidovku opravdu celkem byly ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...