Ráďa Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 zdravím,potřeboval bych prosím radu se zámkem dveří O1 tdi ahf 1998.Mám zlomenou pružinku co drží aretaci otevření dveří taková ta malá kulatá.Chtěl bych se zeptat,jestli se dá ta pružinka někde koupit samostatně někde jsem slyšel že existuje nějaká opravná sada pružinek do zámku,ale nevím kde.U nás v autodílech na mě hleděli jak na vola,že to ještě neslyšeli.Nechce se mě kvůli blbý pružince kupovat celý zámek,Tak kdyby někdo věděl byl bych rád dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 zabehni do škodovky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 asi vím kterou myslíš ta pružinka je i v zámcích felicie a š 120 dle mě by stačilo zaběhnout na náký vrakoviště či ekolikvidaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ráďa Odesláno Únor 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 tak že pružinku jsem sehnal ze zámku s favorita je stejná,tak že dík za radu pavel71 ušetřil jsi mi prachy za nový zámek pružinka nejde koupit ani ve škodovce a bez ní zámek nefachá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.