Přejít na obsah

Chycení členové clubu na silnicích

Doporučené příspěvky

Dojíždim na autobus do jiné vesnice abych mohl odcestovat do práce. Stávám u dvou restauraček a nedávno tam oktávce sebrali kapotu a světla taky fuč. Už tam nejezdím a na bus chodím pěšky :D nebo přítelka vozí :D. Ted tu řádí nějakej gang :D :D, provrtaný nádrže a pár pokusu o krádež aut. Takže okolí Jestřebí u České Lípy se vyhejbete .

Odkaz ke komentáři

Toe Maverick Pánové jezdí tam za kamarádem bila rs combi ;-) no a občas jsem tam i ja vitto toe schvalne nelepeny takhle

Upraveno uživatelem chipmann
Odkaz ke komentáři

jj, bílou combi rs sem tam viděl párkrát stát na dvoře a očumoval jí, zda nemá nálepku a neviděl sem....... pokud jí teda nemá na bočním okýnku - je taky v klubu? :)

sem tam téměř každý týden, manželka tam má rodiče a nikdy sem tam klubácký auto neviděl

Odkaz ke komentáři

To Vitto má to tak schválně na bočním okně je fólie a z určitých úhlu je to vidět ;-) co se týka te bílé tak ano je to také z klubu ;-) můžeme dát někdy pokec az přijedeš zase do Lit. . . ;-)

Odkaz ke komentáři

To Vitto má to tak schválně na bočním okně je fólie a z určitých úhlu je to vidět ;-) co se týka te bílé tak ano je to také z klubu ;-) můžeme dát někdy pokec az přijedeš zase do Lit. . . ;-)

a kdo to je s tou bílou? určitě se někde můžeme trefit, myslel sem že se "sjíždíte" pouze v teplicích, což už je z kadaně trochu mimo rajon :(

Odkaz ke komentáři

v sobotu v litvajzu v chudeříně... kdo to byl? musel jet kolem mě

To krocan: Zdar špione :). Viděl jsem tě tam stát ale byl jsi rychlejší. Tak snad by jsme mohli dát někdy pokec tak se ozvi jak budeš poblíž :)

To vittorio: Je to takový decentnější ale snad to nevadí. Tady je foto aby jsi věděl že vidět je to dobře a nějakou reklamu klubu snad udělám ;)

post-19030-0-84263400-1379531374_thumb.jpgpost-19030-0-53905000-1379531431_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

A vlastně to dělám fikaně...když je hnusně tak to mam dost špinavý protože dost najezdim a jak nesvítí slunce tak ta nálepka neni vidět. Ale jak je hezky tak to vždycky naleštim a potom to na slunci vynikne a je to vidět krásně...přece nebudu dělat reklamu se špinavym autem ne? :D

P.S.: v pozadí Chipmann a čerstvě umyto :)

post-19030-0-80185300-1379534048_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

maros >> tam jezdím celkem často a i čas odpovídá, měl jsi bliknout, i když to bych si zase myslel co to je za vola, že na mě bliká :lool: :lool: a určitě jsem jel jako prase, že :lol:

kraťas >> nepiš to tak zhrzeně jako bych tě přehlídl víckrát :P :lool:

Upraveno uživatelem martink52
Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...