JardaFuxa Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Dojíždim na autobus do jiné vesnice abych mohl odcestovat do práce. Stávám u dvou restauraček a nedávno tam oktávce sebrali kapotu a světla taky fuč. Už tam nejezdím a na bus chodím pěšky :D nebo přítelka vozí :D. Ted tu řádí nějakej gang :D :D, provrtaný nádrže a pár pokusu o krádež aut. Takže okolí Jestřebí u České Lípy se vyhejbete . Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 tak potom je to blazen Není blázen, na co světla večer a v noci, svítí lampy kolem cest a chodníků tak jde vidět. Aspoň mu je nikdo nešlohne :lool: Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 10, 2013 Sdílet Odesláno Září 10, 2013 Není blázen, na co světla večer a v noci, svítí lampy kolem cest a chodníků tak jde vidět. Aspoň mu je nikdo nešlohne :lool: právě že šlohnul proto jezdí takhle Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2013 no i tak je to blazen prece Odkaz ke komentáři
durda120 Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Octa v kombíku, černá barva, RZ: 4H91999 Sil. R1 ve směru na letiště. Znak OC vlevo vzadu. Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Černá Octavka, bohužel RZ ani foto nemám :(. Mělník, parkoviště u supermarketu Eva, chromové kliky dveří a samolepka na zadnici. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2013 a koukam dalsi co jezdi do Evy nebo je z okoli :) ja tam byl minuly tyden Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 :D tak dají se tam sehnat občas pěkný veci. A benzin za dobrý peníz na shelce :D :D Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 v sobotu v litvajzu v chudeříně... kdo to byl? musel jet kolem mě Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 kde ma nalepku, ze myslis ze je z clubu? :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Co třeba levý zadní okno do kufru, Vitoušku? :) :P Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 cerna nalepka na cernym okne a tmavy monitor :D nic jsem tam nevidel, museljsem kvuli tobe zesvetlit :D to je teda blbina lepit to na okno kdyz dostanete cernou :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 (upraveno) Toe Maverick Pánové jezdí tam za kamarádem bila rs combi ;-) no a občas jsem tam i ja vitto toe schvalne nelepeny takhle Upraveno Září 16, 2013 uživatelem chipmann Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Vim ze jo ale to je pak prd videt a prd promo :))))) Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 jj, bílou combi rs sem tam viděl párkrát stát na dvoře a očumoval jí, zda nemá nálepku a neviděl sem....... pokud jí teda nemá na bočním okýnku - je taky v klubu? :) sem tam téměř každý týden, manželka tam má rodiče a nikdy sem tam klubácký auto neviděl Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 To Vitto má to tak schválně na bočním okně je fólie a z určitých úhlu je to vidět ;-) co se týka te bílé tak ano je to také z klubu ;-) můžeme dát někdy pokec az přijedeš zase do Lit. . . ;-) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Ja vi ze schvalne ale rika ze to je dost na prd kdyz je to videt z nejakyho uhlu a ne normalne :)))) Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 To Vitto má to tak schválně na bočním okně je fólie a z určitých úhlu je to vidět ;-) co se týka te bílé tak ano je to také z klubu ;-) můžeme dát někdy pokec az přijedeš zase do Lit. . . ;-) a kdo to je s tou bílou? určitě se někde můžeme trefit, myslel sem že se "sjíždíte" pouze v teplicích, což už je z kadaně trochu mimo rajon :( Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Ne dva jsou právě z Lit. . . Takže si dáváme spicha na cerpaci stanici go ;-) s tou bílou toe Tvrzy Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 v sobotu v litvajzu v chudeříně... kdo to byl? musel jet kolem mě To krocan: Zdar špione :). Viděl jsem tě tam stát ale byl jsi rychlejší. Tak snad by jsme mohli dát někdy pokec tak se ozvi jak budeš poblíž :) To vittorio: Je to takový decentnější ale snad to nevadí. Tady je foto aby jsi věděl že vidět je to dobře a nějakou reklamu klubu snad udělám ;) Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 A vlastně to dělám fikaně...když je hnusně tak to mam dost špinavý protože dost najezdim a jak nesvítí slunce tak ta nálepka neni vidět. Ale jak je hezky tak to vždycky naleštim a potom to na slunci vynikne a je to vidět krásně...přece nebudu dělat reklamu se špinavym autem ne? :D P.S.: v pozadí Chipmann a čerstvě umyto :) Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 ta černá potvora v pozadí je mi nějaká povědomá hand wash only chci taky Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Mel jsi říct dal bych ti jednu Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 ste tam seděli na zahradě, že? auto sem spatřil když sem uspával malou v kočárku...... až budu mít cestu do litvajzu a budeme tam delší čas a ne jen na kafe tak dám vědět Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Dneska jsem zahledl martink52 Stal jsem na svetlech u bazaru na Hornopolní směr fifejdy před 17 hod. Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 19, 2013 Sdílet Odesláno Září 19, 2013 (upraveno) on nevidi ani kdyz vedle neho stojis :D když neni nejak upravena :D Upraveno Září 19, 2013 uživatelem libor.kratas Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 dnes jsem potkal OII scout brněnská SPZ a logo nalepený na 5tých dveřích dolní levý roh kolem 16h v Havlíčkově Brodě na odbočce na Humpolec u OMV kdo to byl Jinak cestou do Humpolce jsem potkal Tejnovu OII s černým spodkem :D Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 (upraveno) maros >> tam jezdím celkem často a i čas odpovídá, měl jsi bliknout, i když to bych si zase myslel co to je za vola, že na mě bliká :lool: :lool: a určitě jsem jel jako prase, že kraťas >> nepiš to tak zhrzeně jako bych tě přehlídl víckrát :P :lool: Upraveno Září 23, 2013 uživatelem martink52 Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky