Přejít na obsah

Chycení členové clubu na silnicích


Doporučené příspěvky

Kdo stál dnes kolem 19-té hodiny na Hlavní třídě v Havířově ze dvora se stříbrnou OII combi, s nalepenou klubovou nálepkou v horní části 5. dveří vlevo? ;)

Nevím, zda se přihlásí, ale stál tam hodně bezohledně s prominutím jako blbec, nebyl v autě a totálně zablokoval provoz kolem - příště bych prosil vybrat PARKOVACÍ MÍSTO !!! :wallbash:

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Někomu se dlouho nepoštěstí kohokoliv chytit, mně se dnes povedly rovnou dvě octy. :D Obě u Masarykova okruhu v Brně na parkovišti. Tmavě zelené O1 s nálepkama klubu, jedna 9B5 9214 a druhá 8B0 1290. Čekal jsem u nich v té kose asi půl hodiny, ale nikdo se k nim nehlásil. :D Tak třeba se majitelé přihlásí aspoň tady. :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Kdo má v Ostravě bílou O2 combi fl s reklamou na levné mobily a nálepkou nad levým zadním světlem? Jel jsem za ní 13.12 od Tesca v Ostravě Třebovicích a zastavila u oplocení bazaru s autama za ACou. Teda pokud je na fóru a je členem i když samolepku má. Fotku auta jsem tu nenašel.

Odkaz ke komentáři

Já jsem ho měl asi na kameře, ale než jsem stačil vyndat kartu tak se smyčkou záznam přehrál. Jel k od Svinova k Tescu, na světelné doprava, pak za ACu a zastavil naproti u plotu kde je myslím nějaký bazar s autama. Ne plot s vrakama za ACou, ale naproti je myslím nějaký bazar či co. Já jsem pokračoval doprava směr Třebovický mlýn na plackové hody. Bliknul jsem, ale nevím jestli si všiml.

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...