Přejít na obsah

Hlodavci


italik

Doporučené příspěvky

kolega v centru brna(nepochopím, renneská) zkoušel ledasco, až mu starý mechanik poradil občas počůrat chladnější místa motoru, od té doby má klid(až na tu spartakiádu co nacvičuje tak 1*za 2 měsíce) prej to není žádná sranda si tam správně načůrat :D

Odkaz ke komentáři

Zdravím. Mám v motorovým prostoru plašič na 9V baterii a do garáže jsem si pořídil radši ještě jednu do zásuvky. Od té doby jsem v garáži myš neměl a to tam mám otrávený krmení a celou zimu se toho myš nedotkla. Objednal jsem to i do služebních aut. Mé auto vynechávají a to se v práci na dvoře prohánějí krysy velký jak srnky :) ;) .

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak dnes otevřu kapotu , že se podívám na olej , který jsem nedávno měnil a málem mi jeblo. Celý motor zajebaný od kusů molitanu a látky , co je na tom tlumícím plátu zespoda kapoty. Ten obal baterky normálně otevřený a nad ní ta vyhryzaná díra v tom tapecu kapoty. Co za kurvu to mohlo byt ? Na malou myš se mi ta spoušť zdá malá. Potkán a nebo kuna ? Na tu kunu mi přijde , že je tam málo místa , aby tam mohla tak hryzat.

Takže mám vydělané a navíc strach do toho investovat , že mi to ta svině udělá znova na novém. Co by jste poradili, nikdy v životě se mi toto nestalo ??

Odkaz ke komentáři

Jak je ten váleček veliký z toho obrázku to není moc vidět, a kde jsi to umístil v tom motorovém prostoru?

Jo, nesmrdí to dovnitř, když máš puštěné topení?

 

Já jsem tam dnes narychlo dal jakýsi ten pevný hajzlový váleček cca 5 cm dlouhý a tak 2,5 cm široký s vůní Oceán :-) abych to aspoň nějak zajistil. Zdá se mi ale, že to trochu začínám cítit, to neni dobré. Já moc ty "smrady" nesnáším, bolí mne z toho hlava a začnu kýchat.

Odkaz ke komentáři

Valecek je velikosti 5x0.5cm je tam drzak kzery nalepis jako hocek na uterky v kuchyni.Ja dal dalsi za tesneni od topeni jinak vsude kde to vleze a nespadne jinak vymenuji s predstihem co mesic a pul a mam klid.Sprej nedoporucuji musis strikat na uplne cisty motor a kdo ho ma ze ??? :-)

 

Holy keca!!!!

Odkaz ke komentáři

Valecek je velikosti 5x0.5cm je tam drzak kzery nalepis jako hocek na uterky v kuchyni.Ja dal dalsi za tesneni od topeni jinak vsude kde to vleze a nespadne jinak vymenuji s predstihem co mesic a pul a mam klid.Sprej nedoporucuji musis strikat na uplne cisty motor a kdo ho ma ze ??? :-)

 

Holy keca!!!!

:lool: :lool: :lool:

Mě bavíš....kolik ti dává výrobce tý ptákoviny procent z prodeje? Koukni se na moje odkazy a pak někoho nařkni z kecání. Nicméně, pokud někdo je ochotnej za tohle vyhodit prachy, prosím, je to jeho volba. Já používám pelyňkový výtažek anti bite, jedna dóza s rozprašovačem stojí kolem 300, a mám jí už asi šest let, v kombinaci s elektronickým ultrazvukovým plašičem a mám v motoru čisto a klid.

Odkaz ke komentáři

No přečetl jsem si na tvých stránkách o tvém marném boji s tou chlupatou ludrou :-) , ale nevím který ten el. plašič teda pořídit. Který fakt funguje.

Nemám tušení, kde to ta kurva mohla spáchat, asi nejúčinnější by bylo ju zprovodit ze světa. S tím bych neměl problém jsem na to vybavený, ale kde ju čapnůt.

Měl jsem jezevčici, tu kdybych zavřel přes noc do garaže, tak ráno z tama vyběhne jen z hubou plnou chljpů. To byl lovec. :)

Odkaz ke komentáři

Já si myslím, že ta moje kuna, má asi chronickou rýmu, protože jinak by se svými znalostmi z chemie musela vědět, že to co čichá je smrad a má utéct. A nebo je to kuna, milovkyně adrenalinu a v dnešní době už je zapsaná v kuní guinessově knize rekordů, jako nejdéle přeživší kuna, čichající tyčinky sloužící k odpuzování jejích souputnic.

Se stelmorem se nebudu hádat a pokud chce urážet, ať si poslouží. Mě může urazit pouze inteligent a jak všichni víme, výše inteligence není přímo úměrná počtu titulů a krom toho si ostatní můžou udělat obrázek o charakteru výše uvedeného přispěvovatele. Většina lidí, kteří něco znají, jsou inteligentní a velmi vzdělaní, nemají zapotřebí ohánět se svými tituly při první oponentuře.

Jinak pro Peťase: ten plašič je od firmy Deramax, najdeš jí na netu. Plaší spolehlivě, používali jsme je u ČEZu v rozvodnách, kde nám hlodavci likvidovali optické kabely. Jen je potřeba plašičku překopat do jiné krabičky, jak popisuju v příspěvku. A Anti Bite, je pelyňkový extrakt, bez barvy a zápachu, který se používá proti okusu dek pro koně. Je zdraví neškodnej, ale hořkej tak, že ti přestane klouzat jazyk, když ho ochutnáš (vyzkoušeno na mě). Takže když s tím postříkáš tapecy v motoru a hadice, nebo kabely, i chemicko-diletantská nastydlá kuna do toho nekousne, protože je to peostě hořký a hnusný.

Upraveno uživatelem Holy
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...