italik Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Mate nekdo zkusenost co zabrani hlodavcum ozirat hadice v motoru? Vcera kolega co parkuje na firme vedle mne,mel prokousane hadice u turba a to mel ochranu nejakym sprejem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 jednoznacne rusicka hlodavcov. sprej nepomaha vobec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stelmor Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Ahoj mam tabletky jsou to takove modre valecky ktere nalepis treba na baterku.Funguje na 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Normálně jsem se divil jako prase, ale nějaký závěsný krám do záchoda a od té doby nic, je to na Fabii, sprej přetím nepomohl. A co se týče Scouta, nějak se mu vyhýbají, navíc je to hodně oplastované a oplechované, takže se tam nedostanou (aspon myslím ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Zkusim ty valecky, mam totiz uz s tim zkusenost jeste u O1, chtel jsem predjet Favorita a ono nic. Myslel jsem ze odesla vaha vzduchu,tak jsem ji vymnenil a ono zadna zmena. Pak jsme nasli prokousane hadice k turbu. Kolegova Fabie ta spadla do nouzaku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 zkousel jsem plasicku, sprej, lidsky vlasy, psí chlupy. vzdy na chvilku, pak si dovnitr najdou jinou cestu. zatim zadna skoda, jen mi z toho delaji skladiste potravin.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 25, 2013 Sdílet Odesláno Únor 25, 2013 kolega v centru brna(nepochopím, renneská) zkoušel ledasco, až mu starý mechanik poradil občas počůrat chladnější místa motoru, od té doby má klid(až na tu spartakiádu co nacvičuje tak 1*za 2 měsíce) prej to není žádná sranda si tam správně načůrat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Tak to je masakr čurdit si do motoru :D :lool: :D :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stelmor Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Ja jsem slysel ze nejvic pomaha hovno od tygra ale bezte do zoo stakovym pozadavkem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 to v zoo i normálně prodávaj v kyblíku je o to dost zájem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jbora Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Zdravím. Mám v motorovým prostoru plašič na 9V baterii a do garáže jsem si pořídil radši ještě jednu do zásuvky. Od té doby jsem v garáži myš neměl a to tam mám otrávený krmení a celou zimu se toho myš nedotkla. Objednal jsem to i do služebních aut. Mé auto vynechávají a to se v práci na dvoře prohánějí krysy velký jak srnky :) ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Tak dnes otevřu kapotu , že se podívám na olej , který jsem nedávno měnil a málem mi jeblo. Celý motor zajebaný od kusů molitanu a látky , co je na tom tlumícím plátu zespoda kapoty. Ten obal baterky normálně otevřený a nad ní ta vyhryzaná díra v tom tapecu kapoty. Co za kurvu to mohlo byt ? Na malou myš se mi ta spoušť zdá malá. Potkán a nebo kuna ? Na tu kunu mi přijde , že je tam málo místa , aby tam mohla tak hryzat. Takže mám vydělané a navíc strach do toho investovat , že mi to ta svině udělá znova na novém. Co by jste poradili, nikdy v životě se mi toto nestalo ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 tak podla mna skor kuna ako potkan a to ze tam je malo miesta vobec nie je pravda kuny su kur.y tie sa dostanu vsade. ja som si dal namontovat rusicku a odvtedy mi kuna neprebehla po dvore. predtym sa mi po veceroch promenadovali kolo auta na dvore a odvtedy nic !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stelmor Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Kupte si modre valecky proti kunam dejte pod kapotu a mate klid.Overeno 100% ucinek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Jak se to jmenuje, a kde to mají , kolik to stojí ? jak to vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stelmor Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Nedelam nikomu reklamu ale mne to funguje na 100 procent 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Dvě kila, kdes to kupoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stelmor Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 V takove male mototechne ale napis nazev na netu a nekde to budou mit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Jak je ten váleček veliký z toho obrázku to není moc vidět, a kde jsi to umístil v tom motorovém prostoru? Jo, nesmrdí to dovnitř, když máš puštěné topení? Já jsem tam dnes narychlo dal jakýsi ten pevný hajzlový váleček cca 5 cm dlouhý a tak 2,5 cm široký s vůní Oceán :-) abych to aspoň nějak zajistil. Zdá se mi ale, že to trochu začínám cítit, to neni dobré. Já moc ty "smrady" nesnáším, bolí mne z toho hlava a začnu kýchat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 (upraveno) Kupte si modre valecky proti kunam dejte pod kapotu a mate klid.Overeno 100% ucinek. Nefungujou...vyhozený peníze. Dokonce mi prodejce uznal reklamaci pro nefunkčnost a vrátil peníze. Více na mejch stránkách tady a tady Upraveno Březen 12, 2013 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stelmor Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Valecek je velikosti 5x0.5cm je tam drzak kzery nalepis jako hocek na uterky v kuchyni.Ja dal dalsi za tesneni od topeni jinak vsude kde to vleze a nespadne jinak vymenuji s predstihem co mesic a pul a mam klid.Sprej nedoporucuji musis strikat na uplne cisty motor a kdo ho ma ze ??? :-) Holy keca!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Valecek je velikosti 5x0.5cm je tam drzak kzery nalepis jako hocek na uterky v kuchyni.Ja dal dalsi za tesneni od topeni jinak vsude kde to vleze a nespadne jinak vymenuji s predstihem co mesic a pul a mam klid.Sprej nedoporucuji musis strikat na uplne cisty motor a kdo ho ma ze ??? :-) Holy keca!!!! :lool: :lool: :lool: Mě bavíš....kolik ti dává výrobce tý ptákoviny procent z prodeje? Koukni se na moje odkazy a pak někoho nařkni z kecání. Nicméně, pokud někdo je ochotnej za tohle vyhodit prachy, prosím, je to jeho volba. Já používám pelyňkový výtažek anti bite, jedna dóza s rozprašovačem stojí kolem 300, a mám jí už asi šest let, v kombinaci s elektronickým ultrazvukovým plašičem a mám v motoru čisto a klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 No přečetl jsem si na tvých stránkách o tvém marném boji s tou chlupatou ludrou :-) , ale nevím který ten el. plašič teda pořídit. Který fakt funguje. Nemám tušení, kde to ta kurva mohla spáchat, asi nejúčinnější by bylo ju zprovodit ze světa. S tím bych neměl problém jsem na to vybavený, ale kde ju čapnůt. Měl jsem jezevčici, tu kdybych zavřel přes noc do garaže, tak ráno z tama vyběhne jen z hubou plnou chljpů. To byl lovec. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stelmor Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Holy je retar.Mam doktorat z chemie a vim o cem mluvim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 stelmor: krot sa, forum sluzi na diskusiu, nie na urazanie druhych. Ked holymu tie tycinky nefungovali, tak nefungovali. Doktorat z chemie si tie chlpate potvory neprecitaju a tak nevedia, ze to ma na ne fungovat. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Hoši , neni důvod se kvuli tomu hádat, potřeboval jsem jen nějakou dobrou , účinnou radu , jak se zachovat , aby to dál nepokračovalo. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 (upraveno) Já si myslím, že ta moje kuna, má asi chronickou rýmu, protože jinak by se svými znalostmi z chemie musela vědět, že to co čichá je smrad a má utéct. A nebo je to kuna, milovkyně adrenalinu a v dnešní době už je zapsaná v kuní guinessově knize rekordů, jako nejdéle přeživší kuna, čichající tyčinky sloužící k odpuzování jejích souputnic. Se stelmorem se nebudu hádat a pokud chce urážet, ať si poslouží. Mě může urazit pouze inteligent a jak všichni víme, výše inteligence není přímo úměrná počtu titulů a krom toho si ostatní můžou udělat obrázek o charakteru výše uvedeného přispěvovatele. Většina lidí, kteří něco znají, jsou inteligentní a velmi vzdělaní, nemají zapotřebí ohánět se svými tituly při první oponentuře. Jinak pro Peťase: ten plašič je od firmy Deramax, najdeš jí na netu. Plaší spolehlivě, používali jsme je u ČEZu v rozvodnách, kde nám hlodavci likvidovali optické kabely. Jen je potřeba plašičku překopat do jiné krabičky, jak popisuju v příspěvku. A Anti Bite, je pelyňkový extrakt, bez barvy a zápachu, který se používá proti okusu dek pro koně. Je zdraví neškodnej, ale hořkej tak, že ti přestane klouzat jazyk, když ho ochutnáš (vyzkoušeno na mě). Takže když s tím postříkáš tapecy v motoru a hadice, nebo kabely, i chemicko-diletantská nastydlá kuna do toho nekousne, protože je to peostě hořký a hnusný. Upraveno Březen 13, 2013 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 A. neni ten extrakt třeba lepkavý? Nelepí se na to prach? S tím překopáním te krabičky souvisí i nějaké to nastavování jiných frekvencí? Já nejsem zrovna přes elektriku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Ne ne, je to nelepivé, a rozpuštěné je to v alkoholu. Nezanechává to žádné stopy, jen hořko v puse. A předělávka je jednoduchá, jen dáš střeva do jiné krabičky, do zapojení se nezasahuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.