Guest R4d0sl4v Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 A je to vlastne Octavia I 1.9TDi 81kw+chip na prepinac (ide ako diabol), v peknej vybave s tou dekoraciou na plastoch, klimatizacia, vyhrievane sedacky, komplet elektrika, central, el. zrkadla, el. stresne okno, hmlovky, tazne, elektrony original skoda... nabehane ma cez 300 000tisic denne na nej beham od 8 rana do pol noci... A stale zazracne ide :D jedine co mam teraz za problem je prestrelena predna maska a prave svetlo a zasekava sa mi kufor s cim si neviem pomoct vzdy treba vliest do kufra kam sa ja nezmestim a napravit to... Tu je video miesto fotiek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Cool video 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Parádní videjko :). Jak to máš udělané ten chip na přepínač? :o To může být zajímavá hračka :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Vítej, to video je super a musím s tebou souhlasit, fotky už netřeba ;) . Jinak octule je pěkná a jde vidět, že se o ni dobře staráš, tak jen tak dál :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest R4d0sl4v Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Diky za chvalu :) video to taka drobnost natocena ako mini trening original pecka bude ked dokoncime po pol roku reklamu pre "chevrolet central and eastern europe llc" camaro sa lepsie tocilo :D ... Ten prepinac naozaj neviem ako je robeny ale mam ho pod volantom na tom plaste kde sa aj posuva volant :) je zapnuty podstate stale a auto stale ide...(cca 35 koni to pridava strasny rozdiel) motor je stale pekny bez kvapky teciaceho oleja a aj o interier sa snazim starat akurat cez zimu som trosku zacal chytat hrdzu pri blatnikoch ale to vyriesim. Auto mam kratko ale predomnou ho mal dobry kamarat ktory ho kupil v rakusku je to mechanik takze sa o auto aj dobre staral okrem prepinaca ma este upravene tlmice takze drzi ako blaznive :) Mal som viac aut ako Kia Clarus 2.0 (1998) alebo Chevrolet Aveo 1.2 (2010) ale neviem si pomoct radsej mam tieto stare auta :D ... Neplanujem zatial ani menit maximalna spokojnost aj ked na zadnych sedackach by mohlo byt viac miesta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Ahoj octule moc pěkná ! až jednou vyměníš octu za jiný auto tak budeš vzpomínat na octu a jak by si jí měl raději spátky :) Wokhii - třeba DP dělaji chip na přepínač více zde http://race.dieselpower.cz/Produkty/ecu-program-version-switch.php chci jít cca za měsíc taky čipnout a chtěl sem si to udělat ale nakonec sem se rozhodl že ne beztak bych měl furt zaplej výkon :lool: ale je to dobrý když by si pujčil auto nebo dal do servisi tak aby to potom stím autem nedělali psí kusy jak jede atdd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 6, 2013 Sdílet Odesláno Březen 6, 2013 Pěkná okta a super video ...........já ti dám starší auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 pekna octafka . aky to je rocnik ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest R4d0sl4v Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 pekna octafka . aky to je rocnik ? 97 alebo 98 nie som si isty ale nejak na prelome kupovana v rakusku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.