Guest Ivoš84 Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Ano , je možnost pustit video z Bolera - ale něco to stojí. cca 16 000,- kč. mrkni na www.zenec.cz - mají tam adaptér pro octavia 3 , který umí kromě navigace, taky přehrát video soubory z sd nebo usb. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka X Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Zdravím, jsem tu poprvé, snad mi někdo poradí. Spároval jsem telefon. Kontakty se mi z tel. natáhly, ale pro výběr kontaktu podle jména nefunguje abecední klávesnice. Je šedá, nesvítí. Číselná funguje. A ještě nemohu přijít na to, jak kontakty z paměti Bolera vymazat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Incom3R Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 A zkoušels sparovat jiný telefon? Ja si na maxidotu nastavim v Bluetooth co chci jestli MP3 přehrávač atd a když dam na bolerku phone tak naskočí číselník volana neprijate a tel seznam dle vyberu a vše hraje zatím bez problému telefon mam iPhone 5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka X Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Chci zkusit jiný tel., ale nejdříve bych vymazal ty kontakty v boleru. A to je to, na co nemohu přijít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ehm Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Priručka k Bolero, strana Vymazanie mobilného telefónu zo zoznamu spárovanýchsprístrojovPrečítajte si a dodržiavajte najskôr úvodné informácie a bezpečnostnépokyny na strane 38.› Stlačte tlačidlo funkcie → Bluetooth → Spárovaná zařízení.Zobrazuje sa zoznam spárovaných prístrojov a nasledujúce tlačidlá funkcií.› Smazat vše - vymazanie všetkých telefónov v zozname spárovaných prístrojov› - vymazanie požadovaného telefónuPo výbere jedného z tlačidiel funkcií sa zobrazia nasledujúce tlačidlá funkcií.› Zrušit - zrušenie procesu vymazania› Smazat - potvrdenie procesu vymazaniaTelefón spojený s prístrojom sa nezobrazuje v zozname spárovaných prístrojov.Aby sa umožnil proces vymazania, musí sa najskôr prerušiť spojenie medzi telefónoma prístrojom » Strana 41, Vypnutie spojenia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka X Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Dík. Já ho měl pořád spárovaný, tak proto mi to tu možnost mazání nenabídlo. Bohužel ani po tomto "restartu" mi jde pouze vyťukat číslo, ale abeceda stále nejde. Zkusím jiný tel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ehm Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 pozri si na stranke skodovky, ci je a ktore funkcie su kompatibilne s tvojim telefonom. Ked ti ide vyhladavat meno a priezvisko cez ciselnu klavesnicu, tak je zrada niekde inde. Mas pri kontaktoch vyplnene aj polozky meno a priezvisko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka X Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 Tak tenhle můj tel. tam určitě nebude. Jednoduchý tlačítkový. Asi by se hodil tak k Loganu, s ním by možná fungoval. Ale ne s autem za 600. Kolega má méďu za 2x tolik, stejný tel., a jemu se vůbec nespáruje. Asi se nepočítá s tím, že maj. dražšího auta bude mít např. Aligator. U čísla mám jméno nebo příjmení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janci89 Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 Na Boleru jsem včera aktivoval prohlížeč fotek(lze jej použít i pro slide-show s intervalem od 5 do 30 sekund s nastavení po 5 sekundách). V pozadí hraje hudba a na obrazovce si můžu prohlížet fotografie. Ahoj. A mozes sem dat navod ako si si tie obrazky aktivoval?Chcem to skusit. dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlado7885 Odesláno Červenec 15, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2016 Ahojte, chcem sa spýtať, či sa dá niečo také urobiť v klasickej skode octavia 3? Ak áno ako? Ďakujem za odpoveď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 15, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2016 samozrejme, taky umime zmenit i to auticko, ktere se ti zobrazuje u stavu vozidla popr dojeti auta na RS i scout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlado7885 Odesláno Červenec 15, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2016 samozrejme, taky umime zmenit i to auticko, ktere se ti zobrazuje u stavu vozidla popr dojeti auta na RS i scout ako sa to da urobit? da sa aj toto? je to nejaky návod? loga radiostanic som si uz nahral, ale toto akosi neviem nikde najst na nete 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 15, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2016 da se i toto, musis mit diagnostiku, nahrat loga stanic zvladne kazdy .... pokud nemas kabel, najdi si nekoho ve tvem okoli, da se toho mnohem vice nakodovat - samozrejme dle vybavy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Červenec 16, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2016 samozrejme, taky umime zmenit i to auticko, ktere se ti zobrazuje u stavu vozidla popr dojeti auta na RS i scout muzu poprosit kde presne najdu ve vcds zmenu startup loga 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Červenec 16, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2016 V 5F jednotce (infotaiment) Kodovani = byte 18 zaskrtnes tyto bity RS logo = bit 0 L&K logo = bit 0 & 1 Scout logo = bit 1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Červenec 17, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2016 V 5F jednotce (infotaiment) Kodovani = byte 18 zaskrtnes tyto bity RS logo = bit 0 L&K logo = bit 0 & 1 Scout logo = bit 1 díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 O víkendu se mi sám vynuloval ukazatel dlouhodobé spotřeby, předpokládám že zpátky to už asi nedostanu co? popř stalo se to někomu taky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pela Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Nuluje se po nějaké době. např. po najetí celkového času 99:99 hh:mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Srpen 8, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2016 Aha, tak to jsem nevěděl. Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 jdou nakodovat hodiny že pri zapnutem zapalovani a vyplem radiu se zobrazuji hodiny .. videl jsem to u yetiho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 12, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2016 je to nekde v nastaveni bolera tusim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Temnota333 Odesláno Září 8, 2016 Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Mám toto radio Bolero v Octavii 3. Niekde na YouTube, som pozeral video, ako presne na tomto rádií borec zmačkol tlačidlo Média, no a nabehla mu navigácia. Skúšal som to len tak ja, samozrejme nabehli mi iba tie funkcie, ktoré sú tam a navigácia nič. Chcel som sa opýtať, je to možné na tomto rádií dať dokopy? Mám toto radio Bolero v Octavii 3. Niekde na YouTube, som pozeral video, ako presne na tomto rádií borec zmačkol tlačidlo Média, no a nabehla mu navigácia. Skúšal som to len tak ja, samozrejme nabehli mi iba tie funkcie, ktoré sú tam a navigácia nič. Chcel som sa opýtať, je to možné na tomto rádií dať dokopy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Září 8, 2016 Sdílet Odesláno Září 8, 2016 (upraveno) @Temnota333: stačí si dokoupit adapter http://www.zenec.cz/produkt/navi-multimedia-adapter-skoda-octavia-3-generace/ Upraveno Září 8, 2016 uživatelem Honza9007 Odstraněna citace předchozího postu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Temnota333 Odesláno Září 8, 2016 Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Diky, napísal som im,nakoľko som nikde nenašiel cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Temnota333 Odesláno Září 8, 2016 Sdílet Odesláno Září 8, 2016 Tak som bol na ich stránke z Brna. Ako úprimne. To myslia vážne z tou cenou???? 16000Kč??? No bez videa sa zaobidem, mladému dam tablet do zadu :-) A navigácia????? Tak to sa mi oplati okrem toho že ju mám v telefóne, kúpiť originál navigáciu. Priateľka to ma v citroene cactuse a páči sa mi to, že keď potrebujem ísť do nejakej ulice, vidím to priamo. No za 16000Kč, si ju radšej zapnem v mobile. Takže? KŠEFT NEBUDE :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janci89 Odesláno Říjen 31, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2016 Na Boleru jsem včera aktivoval prohlížeč fotek(lze jej použít i pro slide-show s intervalem od 5 do 30 sekund s nastavení po 5 sekundách). V pozadí hraje hudba a na obrazovce si můžu prohlížet fotografie. Ahoj.Napises sem navod ako si aktivoval tie obrazky na boleru? Chcel by som to vyskusat.Moze to byt celkom pekne.Dik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pava Odesláno Listopad 9, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2016 Po aktualizaci SW na Boleru, se objevila chybová hláška, která nejde smazat, ihned vyskočí znovu. Neví někdo co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 16, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2016 pava: Musíš cez diagnostiku potvrdiť vykonaný update. Pozri hodnotu v kanáli "Confirmation of installation change", spusti si Windows kalkulačku, prepni ju do programátorského a hex režimu. Napíš tam to číslo (napr CC4E), daj XOR, potom napíš C9D2, stlač = a dostaneš výsledok (v tomto prípade 059C), ktorý musíš do toho kanála zapísať. Ak si všetko spravil správne, tak je chyba preč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pava Odesláno Listopad 17, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2016 Igore, díky, zkusím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 2, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2016 Doplním ešte ja pre ostatných - keď budete zadávať potvrdzovací kód vo VCDS, tak ho treba zadávať s medzerou! Čiže napr 1A2B, pretože ak zadáte 1A2B spolu, tak VCDS vypíše chybu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.