Anonym2020 Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Ahoj, vychytávám poslední mouchy na mojí Octavii 99 1.9 tdi AGR 66 kW. Auto předtím skoro vůbec nejelo, dali jsme novou váhu a konečně začalo tahat ale pořád to není ono. Zjistili jsme že turbo místo toho aby tlačilo 1800 tlačí jen 1500 mbar. Nevíte někdo čím by to mohlo být způsobeno? Přikládám log turba i váhy... Taky to auto žere o něco víc než by mělo mi přijde.. logy.zip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Ahoj, mám ten stejnej problém už dlouho, v zátěži nenatlačím víc jak 1.7 baru. Jsem zvědav, jak se to vyklube. Někdo mi radil, že to může být zaseknutá výfuková klapka u turbu, ale nešlo mě sundat táhlo od baňky, tak jsem nemohl zkusit jestli se volně hýbe. Mělo by být k té klapce pojištěný segerovkou, ale tu jsem tam neměl a i tak mě to nešlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Mám sice benzín ale když mi turbo tlačilo u půl baru míň tak jsem zkontroloval podtlaky. PO pátrání jsem zjistil že pod sáním mám protrhlou hadičku... Vyměnil jsem jí a auto jelo zase jak má. Takže bych zkusil podtlaky projít ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Anonym2020 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Zatím jsem nebyl u mechanika, ale s kamarádem jsme zjistili, že v ŘJ motoru se objevila chyba: 17958 - Plnici tlak Regulacni odchylka P1550 - 35-00 - - I když jsem googloval, tak si nejsem pořád jistej - znamená to že ventil N75 je v hajzlu nebo je někde teda problém v hadičce/podtlaku, nebo zkontrolovat obojí? :-) EDIT: Asi půjdu první po hadicích :-) Prý to můžou bejt všechny možný hadice, nebo ventil, v nejhorším případě turbo - http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/17958/P1550/005456 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 (upraveno) Jo tuhle chybu sem mel taky, vymenil jsem N75 nic, a pak jsme zjistili, ze upadla zavlacka na tycce u banky. Nejdriv bych zkusil vymenit ventil N75 Upraveno Březen 14, 2013 uživatelem vlades92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Anonym2020 Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Jedna hadička prodřená byla, takže jsme ji vyměnili, ale doma jsem zjistili že se nám povedlo vypojit odněkud jinou hadičku a auto je zase líný... nevíte někdo kam patří ta zk**vena hadička? :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Mrkni dozadu na filtrbox, možná to je z něho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 jojo ta patří pod konektor váhy vzduch na filtrboxu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Nebylo by lepsi zaject za nekym co tomu rozumi, nez vymenite pul auta???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Anonym2020 Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Nebylo by lepsi zaject za nekym co tomu rozumi, nez vymenite pul auta???? To bylo jen rychlý okouknutí těch hadiček, tuhle tam vrátím zpátky a zatím to řešit nebudu... Jinak k tomu tlaku - mám podezření na intercooler, je celý od oleje a nemohl by ten tlak utíkat tam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Anonym2020 Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Dobrý, hadička patřila do airboxu, byl jsem slepej, auto zase táhne, ale momentálně tak nasněžilo že nemám kde to vyzkoušet :D Až změříme tlaky, tak zase napíšu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Anonym2020 Odesláno Duben 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Tlak pořád 1500 místo 1850... Opravdu nikdo neví? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 17, 2013 Sdílet Odesláno Duben 17, 2013 Zkontroloval bych prvně těsnost soustavy, jestli někde neuniká tlak,hadičky podtlakový od N75,podtlakovou banku,regulaci....pak váha nebo turbo. Nebo to dat někomu, kdo tomu rozumí. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Venca-Tdi Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 u motorů agr se běžně utrhne hadička podtlaku ovládacího ventilu u turba několikrát sem to vyděl a komplet vyměnit hadičky kolem podtlaku turba a ještě zaslepit klidně egr ventil pokud to pomůže nic se nestane ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 zdravim,potřebuju poradit,zdá se mi že turbo nebo nevim co asi nepracuje jak má nebo jak kdy, protože při sešlápnutí plynu nejde tak jako dřív od spoda,turbo je repasovaný v roce 2010,u předního nárazníku je trochu oleje na tý mřížce, tak nevim zdali už není před svým koncem to turbo a nebo co to je,nevim jestli taky nezměřit tlak jak tu píšete, prosím o radu, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 zdravim,potřebuju poradit,zdá se mi že turbo nebo nevim co asi nepracuje jak má nebo jak kdy, protože při sešlápnutí plynu nejde tak jako dřív od spoda,turbo je repasovaný v roce 2010,u předního nárazníku je trochu oleje na tý mřížce, tak nevim zdali už není před svým koncem to turbo a nebo co to je,nevim jestli taky nezměřit tlak jak tu píšete, prosím o radu, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.