Přejít na obsah

1.6 (74kW) Turbo

Guest JarekOfDark

Doporučené příspěvky

Guest JarekOfDark

Ahoj klucí

delší dobou se mi v hlavě honí taková bláznivá myšlenka: Odstávka 1.6Turbo (-74kW-motor-AKL)

..pobral by ten motůrek ubec turbínu :rolleyes: nechci stavet zavodak. mam tohle srdíčko v kombíku (r.v.2OOO 136tis.dovoz z říše - dva roky uz jí zvykám na ty naše polňačky a jsem s ní spokojen) spis laboruju se spotrebou benálu.(turbo+upravená řídící jednotka+6ti-kvalt a průměr 4.5L/1OOkm ..je to možný..???

..nebo si mam rovnou zabalit kartáček na zuby bačkory pižamo a počkat před barákem na svěrací kazajku od výjezdovky z Bohnic <_<

(..na rovinu.. nejsem nějaké onéé toté neschopnéé blb :facka: (kuláky a pod.radosti si na autě dělám sám.a kdyz si nevim rady tak mam ještě vás :pivo: ...a to by teda bylo aby nebylo... :palec: ..no ale nejsem ani automekánik v typech motorů a jejich principech běhu se nějak extra neorientuju. tak se mi pls nesmějte :wallbash: i kdyz vlastně proč ne? vždyt proto tet sedim tady u kompa a neležim pod tou svou němkou.. :lol:

post-27486-0-50841000-1362979474_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hezký napsaný ale jinak je to blbost vyšlo by te to na takové peníze ze by si za to mel hezkou rs tenhle motor už tak pracuje na hranici detonacniho spalovani takze zivotnost s turbem nevidim moc ruzove

Upraveno uživatelem chipmann
Odkaz ke komentáři

Upravit ten motor určitě jde, ale stálo by to hromadu peněz, min. 50 tis a to se určitě nevyplatí a to neberu v potaz, že by se takto upravené auto stalo nezpůsobylé k provozu. Pokud chceš větší výkon, tak tuto octu prodej a kup něco silnějšího ;) .

Jinak co se týká té úpravy, tak by jsi musel dát kovanou kliku, ojnice a písty (originál by to nevydržel), asi jinou hlavu (třeba z 1.8T, pokud by pasovala), turbo, vstřiky, svody, spojku, ŘJ, kabeláž a nechat naladit na brzdě. Moc práce s nejistým výsledkem za nehorázný peníze...

Takže si zabal kartáček, papuče a pyžamo a běž čekat před barák, sanitku jsem ti už objednal :smich::lol:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...