Spike67 Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Dobrý deň Ja by som sa chcel spýtať na výstuhu predného nárazníka. Nedávno som mal nehodu na mojej škoda octavia 2 rok vyr 2005. Potom som to dal do servisu urobiť (je to poistené) Teraz som kukal a tak sa mi zdá že mi to nejako nesedí ten nárazník, kapota atď. (a to som zrazil len srnku). Pri mojej obhliadke som zistil že bola použitá asi zlá alebo iný typ výstuhy. Keď som potom v Etke našiel číslo dielu tak mí vyhodilo 1Z0809109C ale po hladaní na internete mi vyhazuje 2 druhy. (jeden s nejakou spodnou časťou, ktorá pridržiava nárazník a druhá bez toho. Vid obrázky: Ja sa teda pýtam či to tak je štandardne že jedna octavia má takú výstuhu a jedana takú alebo prečo sa to tak označuje alebo aj predáva? Ďakujem za pomoc a odpovede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 12, 2013 Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Je to normálne,výstuhy aj so spodnou časťou sa dávali len do určitého roku a potom sa dávali bez nej.Asi to už bolo kvôli šetreniu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spike67 Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 Ahoj Gacho Ďakujem za odpoved. Síce sa mi to nezdá ale keď povieš tak to asi tak bude... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.