Meverick Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 (upraveno) Ahoj lidi, měl bych dotaz. Nevíte někdo kde by se dala sehnat stejná látka jako je na sedačkáxh ale v metráži. A nebo popřípadě jestli ji dokáže někdo sehnat a zároveň umí očalounit výplně dveří a stropnici. Já už to dlouho hledám a našel sem jen u Boleslavi firmu na sedačky kde jí maj ale neodepisujou a nezvedaj telefon. http://www.autointerier.cz/catalog.php?str=12 Konkrétně se mi jedná o tu pod názvem Basis, Octavia LX 1999 Mockrát děkuji. Mev Upraveno Březen 14, 2013 uživatelem Meverick 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Byl jsem u nich s OII, na mail reagovala paní v den dotazu, vše proběhlo po předchozí domluvě na počkání. Je to rodinná firma, možná mají dovolenou? Těžko říct, v mém případě bylo jednání vynikající a cenovka příjemná. Umí i výplně dveří, ale stropy už prý nedělaj. Ale látek tam mají ranec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Březen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Tak to jsi mě potěšil :). Já myslel že už nefungujou.A můžu se zeptat co ti dělali a kolik si platil ? Děkuji za info :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 No, doufejme, že fungují! :) Určitě by měli, dělají sedačky i pro novou OIII. Měnil jsem "celokožené" Ivory opěradlo řidiče a loketní opěrku. Sedadla vč. bagu. Cena ve Škodovce skrze servis 10.5 tis., tady na počkání tuším že za 2.7 tis, s tou celokoženou perforovanou loketkou to bylo tuším 3 tis ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Meverick Odesláno Březen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Tak to je úžasná cena. To možná tu poničenou sedačku řidiče nechám celou přečalounit :).Snad budou mit tu latku přecejenom se davala na jedny z prvních octavek :). V nabídce jí maj tak by tam měla být :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Ja myslim, ze urcite. Pokud budes nechavat precalounit jen jednu sedacku, pozor na vysledny odstin. Alespon u kuze to tak je. Po letech barevne zachazi prestoze vypada ciste a o material se staras. U latky to zrejme takovy problem nebude. Nicmene u kuze jsem se sam divil jaky je po x letech rozdil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.