Konny Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Tak to ještě není tak hrozný a ta cena je podle mě taky dobrá ;) . Jinak jak to probíhá, to si na jejich stránkách zažádáš o vyhledání informací, zaplatíš a oni ti to potom pošlou poštou nebo jak to chodí? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Nope, zadáš vin, já jsem viděl, že tam je 9 záznamů o stavu km, pokud tam nemáš nic, tak to je bohužel smůla a nemá cenu za něco platit. Pak dáš objednávku, do slevovýho kuponu zadáš AUTANET1 a jdeš dál. Já jsem to platil online kartou, takže jsem ten report viděl hned, přímo na stránkách...akorát jsem si to uložil :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Aha, díky za vysvětlení, tak na to mrknu jestli tam budu mít nějaký záznamy a pak se uvidí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Tak jsem zadal VIN a mám tam 11 záznamů (jen 5 záznamů se týká tachometru) , ale je divný, že u toho tachometru záznam končí v roce 2008 (v 2007 jsme auto koupili)..., ale asi si to ověření nechám udělat, čím dál víc mě to zajímá a cenu mám uvedenou 498 Kč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Jo, zadej tam ten slevovej kupon :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Jsem si nikde nevšiml, že se zadává slevový kupon, jen že se zadá číslo zakoupenýho kuponu nebo něco takovýho a na základě toho oni ukážou podrobné informace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Jak máš tu stránku, kde vybíráš, jak to chceš platit, jestli převodem, paypal nebo kartou, online, tak vpravo máš 2 okna, do jednoho se dává číslo kuponu autotracer, tak to nic, ale pod tím je okno: Kód slevy, tam zadáš AUTANET1 a dáš přepočítat cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Jo ahaaa, tak daleko jsem se zatím nedostal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Čím mám říznout světla, abych oddělil ty přední skla? Chvíli jsem to zkoušel pilkou na železo, ale buď je tupá anebo to jde horkotěžko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 6, 2013 Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Do trouby nahřát a pak s horkovzduškou a pomalu odlepovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2013 Neználek mi je slepil silikonem, myslíš, že to půjde taky stejně jak kdyby to bylo to lepidlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Tak mi zas dojela holka ze servisu ... vyměnily se vnitřní homokinetické klouby a vyvážily se kola. Bohužel 150km/h+ a volant stále vibruje a s vyšší rychlostí jsou ty vibrace horší a horší. Už opravdu nevim, co s tím... Kola vyvážené (můžou to ještě dělat středící kroužky?), udělaná geometrie, stabilizátor, tyč stabilizátoru, uložení stabiku, čepy řízení, uložení/řídící mechanismus, febi silentbloky ramene pro leona ... Navíc jsem dal kotouče přední Brembo Max, 2000km a vypadá to, že zase při brždění vibrujeme Asi to pošlu ze skály nebo já nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Jak myslíte, že by slušely na Octě? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/kola/kolo-z-lehke-slitiny---ray-7-0j-x-17-5ja071497%C2%A0-fl8x/0 Rapid má stejnou rozteč, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Musím to tady napsat ... posledních 14 dní byly nejhorší dny mýho života snad ... skoro jsem se nevyspal, nervy v kýblu. Jsem ve druhým ročníku na ČVUT FIT, a opakoval jsem z prváku Lineární algebru ... dneska už mi zbýval poslední pokus ... A JÁ JSEM TO DAL! Takže bude dneska PARTY HARD a pak se konečně vyspím!!! Nikdy víc už nechci toto zažít ... doma byly řeči jako že za 2 roky 150 000 v prdeli a tak ... ale prostě mi ten jeden zpackanej předmet nesel. Dneska jeste cestou na zkousku vlak 45 minut zpoždění, nestíhal jsem to, přišel jsem o 10 minut pozděj a měl míň času, takže sečteno podtrženo jsem rád, že to ze mě spadlo... a že mi začínaj pracovní a ne školní prázdniny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Tak to gratuluji, sice jsem to nezažil, ale dovedu si to představit, jaký jsi měl nervy. Hlavně že to máš za sebou a teď už budeš mít veget a čas se věnovat příjemnějším věcem Co se týká kol, tak Rapid má tuším rozteč 5x100, takže by měly kola bezproblémů pasovat a myslím si, že by octě hodně slušely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Gratulace pane. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Děkuji chlapi :-) konečně se zas můžu pověnovat Octě :-) zítra asi natřu přední třmeny, zadek už mám. Btw. čím je čistíte, aby byly furt pekně čisté? Nějaký čistič na brzdy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Tak jsem se dneska nudil a povedlo se mi odpoledne rozebrat jedno světlo ... ještě musím v pondělí rozebrat to druhý a stříknu si rámečky černou barvou. Jinak jsem natřel všechny brzdiče červenym alkytonem, ale furt nevím, čím to čistit ... je to za chvíli špinavý, černý... pomůže na to ironX nebo neco z detailing shopu? A ještě se bude příští týden zaslepovat a čistit sání Pak jsem dneska objednal přední černé blinkry, protože jsem měl jeden prasklej a k tomu už i boční rs kouřové, aby to ladilo :) A jen co stříknu ty rámečky tak šup za Vášou to všecko nechat namontovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 gratuluji ke zkošce a ted šup makat na káře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Tak rámečky světel osmirkovaný, teď se čeká na barvu. A napadlo mě, že bych tam rovnou prdnul do dálek Osram Nightbreaker, jsou tam H1? Jsem teď u mladé, tak abych neobjednal něco naprd. A v mlhovkách jsou H3, pokud se nepletu, že? Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Nejde mi internet , co 5 minut to na 2 minuty spadne ... nemůžu kvůli tomu pracovat, tak jsem šel ven :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 To je lesk jako blesk ta černá je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 (upraveno) Chlapi, prosím vás, potřebuju co nejrychlejší radu. Doufám, že to moje vlákno někdo sleduje Mrkněte se mi prosím někdo na obrázky a poraďte mi, jestli jdu na to správně. Zaslepuji EGR, mám pipe kit, takže kompletní nahrazení. Tak nějak vím, co a jak, ale potřebuju odpovědi na otázky hlavně ve 3. obrázku (můžete mi pro dobro duše potvrdit i moje otázky v předchozích obrázcích). Díky moc! Upraveno Červenec 5, 2013 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 záslepka ano ,hadičky co vedly do egru zaslepit zacpat šroubkem a oblepit páskou ano tu trubku nepotrebuješ když máš celý pipe kit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 a co s tou elektrikou? nechat to tam nekde utržený, nebo to ma nekde druhej konec kde se to odpoji od nejakyho konektoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 (upraveno) oblepil jsem to izolačkou, snad to ničemu neuškodí :) e: jinak samozřejmě díky Ciimoo :) Upraveno Červenec 5, 2013 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Konektor se bohužel odpojit nedá ale nech ho tam kde je. A pokud si rád hraješ tak bych doporučil koupit podtlakový hadičky a propojit zbytek na jednoduchý okruh. Budeš lehčí o pár metrů hadic, dva ventily a bude to vypadat elegantně :) Koukni tady http://img12.rajce.idnes.cz/d1202/7/7528/7528230_130a72fe17b94970c128b26450d42f59/images/69.jpg?ver=0. Kdyby si chtěl detailnější foto tak SZ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Máš to pěkný, ale já zas takovej profík nejsem :) Drobný věci si udělám, ale toto už je na mě moc :D kdoví kde bych to musel odpojovat a odkud ty hadičky tahat ... nechám to asi zatím tak A jinak jsem dneska zpátky slepil xenony, rámečky ve vnitř v černé barvě vozu, k tém tmavým blinkrům to snad půjde.... a 26.7. už jsem objednanej k Vášovi, ať mi to tam hezky nahodí. S mato88 jsem se domluvil, že ke konci měsíce od něj vezmu lowtec 40/30, tak už pak budou chybět jen nějaké ty kolesa a budu spoko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 jojo nemáš zač... hadičku za hadičku bys dokázal vyměnit ;) a propojit jednoduchy okruh taky :) ale můžeš to nechat tak jak to máš teď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.