Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

Hehe, já už mám snad všechno, jsem teď dokoupil interiér + na kola, gumy a plasty venku, tak všechno připravené, jen to udělat :-D

Odpoledne mi to už nedalo a udělal jsem apcčkem od doda palubovku a potom na to poorboy'se. 5 minut jsem pak seděl vevnitř a kochal se tim interiérem, jak to všechno prokouklo!

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

Dal jsem si strop 5k za kolo, s těmito je to tak na hraně, že bych se ještě vlezl :) Jinak venku je krásně, takže jsem se po obědě vrhnul na sedačky ValetPRO Heavy Duty. Funguje opravdu na jedničku. Zítra dodělám tapece a zbylé plasty Poorboy'sem a interiér bych mohl mít z krku. Je to spíš taková nutná lehká očista, ale mám z toho radost :)

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

konny: ano, to je ono :)

Martin_Tdi: fotky před a po bohužel nemám, ale vyčistilo to všechny fleky bez sebemenších problémů, sedačky jako nové. Postupoval jsem tak, že jsem si naředil do kyblíku koncentrát a kartáčem (http://www.detailingshop.cz/aplikatory-mikrovlakna-a-jine-pomucky/219-colourlock-kartac-na-kuzi-a-interier.html) klasicky čistil. Vzniklou pěnu jsem vždycky utřel mikrovláknem a jednou za čas, když už bylo dost mokré, jsem ho vymáchal. Fakt občas hnus ta voda, co z toho tekla :) Dneska ještě dodělám tapece a pak vám to možná blejsknu, jak mám v "obýváku" krásně čisto.

Odkaz ke komentáři

Jo, já si bohužel musím vystačit s kartáčem, kýblem a hadrou, ale i tak jsem spokojenej :-) Dneska jsem nezahálel a stihl po práci připravit 2 letňáky, prvni Blue Gel, kterej sundal fakt téměř všechen bordel, potom jsem zbytek dodělal clayem a nakonec Raceglaze Nano Wheel Sealant. Je to teď hladký jak dětská prdelka ten kov :D A pneu jsem vyživil tradicí. Už se těším, za 14 dní to půjde na auto, teď ještě jezdím přes kopce ráno a tam je stále okolo 0 :-/

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...