ketys Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Za chvíli to nebudu mít kam skládat :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Pěkná sbírka, já pomalu a jistě také sbírám kosmetiku, už toho mám požehnaně ale pořád je to málo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 (upraveno) Hehe, já už mám snad všechno, jsem teď dokoupil interiér + na kola, gumy a plasty venku, tak všechno připravené, jen to udělat :-D Odpoledne mi to už nedalo a udělal jsem apcčkem od doda palubovku a potom na to poorboy'se. 5 minut jsem pak seděl vevnitř a kochal se tim interiérem, jak to všechno prokouklo! Upraveno Březen 7, 2014 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 To věřím, já jak poskládám auto, tak také to všechno krásně očistím, všude vyluxuju a komplet ho dám do pucu :) už aby to bylo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Hans: Neni lepsi ten intros poradne vypucovat nez to nacpes do auta?A pak jen docistit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Já mám všechno čistě ale palubku budu rozebírat a tak až jí tam dám z5 tak jí ještě očistím, páč se neubráníš nějakému prachu a smítku....takže vše s průběhem dostavby...a pak komplet celé jednou umýt a vyčistit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 (upraveno) Vytahovat všecko ven a čistit/tepovat budu před srazem v Žamberku až :) Vím, že nemám takový fáro jak na foto, ale tato novinka od AEZ by se mi možná taky líbila :-o Upraveno Březen 7, 2014 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 ty kola nevypadaj vůbec zle, ale asi to nebude levná záležitost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 (upraveno) Dal jsem si strop 5k za kolo, s těmito je to tak na hraně, že bych se ještě vlezl :) Jinak venku je krásně, takže jsem se po obědě vrhnul na sedačky ValetPRO Heavy Duty. Funguje opravdu na jedničku. Zítra dodělám tapece a zbylé plasty Poorboy'sem a interiér bych mohl mít z krku. Je to spíš taková nutná lehká očista, ale mám z toho radost :) Upraveno Březen 8, 2014 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Ten ValetPRO, je to ono: http://www.detailingshop.cz/interierove-cistice/788-valetpro-heavy-duty-extraction-cleaner.html ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Nemáš fotky před a po čištění těch sedaček? Jaký je postup u toho ValetPro? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 konny: ano, to je ono :) Martin_Tdi: fotky před a po bohužel nemám, ale vyčistilo to všechny fleky bez sebemenších problémů, sedačky jako nové. Postupoval jsem tak, že jsem si naředil do kyblíku koncentrát a kartáčem (http://www.detailingshop.cz/aplikatory-mikrovlakna-a-jine-pomucky/219-colourlock-kartac-na-kuzi-a-interier.html) klasicky čistil. Vzniklou pěnu jsem vždycky utřel mikrovláknem a jednou za čas, když už bylo dost mokré, jsem ho vymáchal. Fakt občas hnus ta voda, co z toho tekla :) Dneska ještě dodělám tapece a pak vám to možná blejsknu, jak mám v "obýváku" krásně čisto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Díky to jsem potřeboval vědět . Chci to použít taky na sedačky a tapece a doma na koberce, ale já to chci vyčistit strojně, babička má totiž vodní vysavač, tak to chci prubnout :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Jo, tak to bude mít výsledek ještě lepší! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 (upraveno) Čistěji než u mě v pokoji ^_^ a příští víkend to vidím na exteriér, pokud bude stejně hezky Upraveno Březen 9, 2014 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Taky mě to samé čeká, jinak moc pěkná práce ! Normálně používám Etu vodní vysavač a Vaniš na koberce a taky je výsledek slušný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Jo, já si bohužel musím vystačit s kartáčem, kýblem a hadrou, ale i tak jsem spokojenej :-) Dneska jsem nezahálel a stihl po práci připravit 2 letňáky, prvni Blue Gel, kterej sundal fakt téměř všechen bordel, potom jsem zbytek dodělal clayem a nakonec Raceglaze Nano Wheel Sealant. Je to teď hladký jak dětská prdelka ten kov :D A pneu jsem vyživil tradicí. Už se těším, za 14 dní to půjde na auto, teď ještě jezdím přes kopce ráno a tam je stále okolo 0 :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Cau Ketys :) videl jsem, ze si z Olomouckyho kraje :) muzu vedet konkretne odkud? Ja jsem z Bohunovic cca 8 km od Olomouce :) muzem dat nekdy nejakej scuk :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Chlapi, co myslíte ty kola, grafit provedení: Akorát to budou tipuju takový 19", já bych vzal 18". Názory? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Ty jsou moc pěkný :) Ty jsem teď viděl na OII. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Zitra ti je mužu blesknout na 4kovem golfu 18tky.. bydllí 2 baraky ode me.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 To bys byl hodnej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Jestli bude doma tak ti to blejsknu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Když budu mít nový kola a TUV, ale nebudu mít typovej list, dokážu kola zapsat? Nemá s tím někdo zkušenost? Spooky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Tak se tento týden budou zase dít věci!!! :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Objednany kola? :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Bez typ.listu nezapíšeš jelikož ti stk nemá kam dat razitko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Jo, vím, už jsem se ptal na STK známého. Ale nějak to "pošpelit" půjde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Ja mel k 18kam takynjen TUV a normalne me na STK napsali papir ze jsou na aute ty a ty kola dle toho a toho schvaleni vyrobce na to a to auto a na urade pak zapsali... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.