ketys Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Díky :-) Já jsem teď ve fázi, kdy se mi to z venku docela líbí, uvnitř to chce vychytat ještě nějaký mouchy a pak čekám, až se odporoučí turbo, aby se poladily nějaký koně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 Přezuto, umyto a zítra putuje k chirurgovi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Máš to moc pěkné! Držím palce ať oprava dobře dopadne a nestojí to majlant. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 krásný lesk :) doufám že u pana doktora to dobře dopadne a budeš mít klid. To bouchání už se vyřešilo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Neblbněte, je to jen umyto :D Už je tam, snad vše dobře dopadne. Jinak se bude zkoumat i horní uložení, tak to možná i přestane bouchat ... ale kdo ví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 (upraveno) Tys to ještě nevyřešil? :D ty vole, s tím bych nemohl jezdit Upraveno Květen 5, 2015 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 vidíš, já s tím jezdím už 2 roky ... a stejně si myslím, že to uložení nebude, jsem zvědavej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Kua máš to pěkný chlape a snad se vychytaj všechny mouchy konečně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Taky preji at je s motorem vse OK. O zatmaveni zadnich svetel jsi nepremyslel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Díky kluci :-) ale jo, přemýšlel ... spíš jsem chtěl zatmavit jen ty průhledné plošky, než celá světla, ale asi už mě to přešlo :-) Líbí se mi to takto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 Já bych právě plošky nechal a zatmavil zbytek :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 celé světla jsou hnus :D mám jen ty pruhledné plošky :) a bomba ta folie na celých světlech se mi nelíbila k té mojí zelené :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 Ne celé ale na tento styl:DannyOrság je tak má na autě a vypadá to super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 Tak ta světla mají červenou barvu z nějakého důvodu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 desos neboj se, přes tu folii to svítí dost červeně a je to vidět stejně jak bez folie, viděno na vlastní oči na několika autech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 mě se červený líbí, mám tam červený proužky na kolech, červený brzdiče, červený proužek v masce, tak budou furt i červený světla :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 Tak první zprávy, hlava byla prohlá o 2mm, proto to utikalo/neutikalo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 (upraveno) Tak máme za bambilion prakticky novou hlavu A horní uložení se neměnilo, protože prý ten zvuk nezní jak pružina, ale neví se, co to je ... Upraveno Květen 13, 2015 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 Ještě možná prověřím tohle: Při rozjezdu za současného natočení předních kol se u některých vozů ozývá z oblasti přední nápravy výrazný rušivý hluk. Tento hluk má charakter hlasitého kovového klepnutí a jeho původcem je axiální pohyb ložiska (Č.OBR.014, Poz.3) v hlavě ložiska čepu kola (Poz.1). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 13, 2015 Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 prověř, moc těch možností už ti nezbývá... už máš auto doma a jezdíš? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 Jo, už to zase jede :) v pondělí se nahodí na pravou stranu zpátky původní těhlice s 280mm kotoučem (mám to furt komplet doma) a uvidí se, jestli je to tím nebo střela vedle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 (upraveno) Tak byl dneska den D, udělala se technická a emise ... emise OK, mám snad menší, než když jsem tam měl zasraný EGR :D no, jinak máme malou prasklinku na manžetě poloosy a pak jsme se zaměřili na nápravě na ložisko v pravé těhlici. Mělo opravdu drobnou vůli, tak milimetrovou, ale při zkoušení nic nebouchalo. No každopádně jsem trval na tom, že vyzkoušíme jinou nastrojenou těhlici, co mechanik odněkud půjčil. Nahodilo se to a světe div se NEBOUCHÁ TO! Takže kdo z vás mi radil, že to bude axiální pohyb ložiska v těhlici, vyhrál (asi nikdo) :D Ale nevyhrál to ani jeden mechanik asi z 5 ...člověk si to musí vyřešit sám (je pravda, že už moc možností nezbývalo) takže musím sehnat někde těhlici (asi už vezmu novou, nebudu zas riskovat problémy) a budu mít konečně svatý klid! předváděčka bouchání v Žamberku se taky ruší Upraveno Květen 27, 2015 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 kurňa a já se těšil na atrakci v Žambecu a nic :D :D tak hlavně že se na to po té době konečně přišlo :) normálně ti gratuluju :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 (upraveno) Dík, tak aspoň Závy to slyšel :D (svědek, že jsem si to celé nevymyslel) Upraveno Květen 27, 2015 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Kecá, vždycky kopnul do palubovky zespod, abych si myslel že to klepe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 V tom případě, nechceš koupit těhlici? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2015 Furt něco, při automatickým zavření oken při zamčení prdla stahovačka a krásně se zacuchala, takže mi jsou nakoupeny plastiky za 35 kč k prdu a musím koupit novou :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červen 7, 2015 Sdílet Odesláno Červen 7, 2015 Koukám ty máš pořád něco :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 7, 2015 Sdílet Odesláno Červen 7, 2015 To je hned a jak to tak vidím, jak teď každej stahuje okna, tak to každýmu odchází jak na běžícím pásu (už mám týden doma novou stahovačku a pořád nemám čas ji vyměnit)... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2015 Joo, já to stahuju jen když jedu cmrndačku, třeba 3 km za mladou to nemá cenu pouštět klimu. Zkusil jsem vzít Čínu, v tomto si myslím nebude moc rozdíl mezi origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.