Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tááák je to tadýý smile.gif Jsem z toho úplně nadšenej laugh.gif 288x25, odvzdušnovali jsme to přes VAG, vyměnili brzdovku, ale zlobí nám ještě trošku někde ABS, když jedu tak pod 20 kmh, tak to občas kopne do pedalu, prostě se aktivuje ABS sad.gif

attachicon.gifWP_20131027_010.jpgattachicon.gifWP_20131027_011.jpgattachicon.gifWP_20131027_012.jpgattachicon.gifWP_20131027_013.jpgattachicon.gifWP_20131028_001.jpgattachicon.gifWP_20131028_002.jpgattachicon.gifWP_20131028_003.jpg

ahoj stejnej problem sem mel ja bylo to ze u magnetu ABS na tehlici me praskla a melo to vuli a dotoho jsem mel celi ten magnet zanesenej ale u me to byla ta praskal tehlice u cidla abs a kdyz sem dobrzoval tak uplne stejne jak pises :)

Neználek mi je slepil silikonem, myslíš, že to půjde taky stejně jak kdyby to bylo to lepidlo?

ahoj chci se te zeptat jak se ti to povedlo tez to potrebuji neak rozdelat mam tel celni plast uplne nakasi :( a skousel jsem a neak se me to nedarilo moc diky za odpoved

Odkaz ke komentáři

jo, ja to čidlo mam taky praskly, ale ted pres tu zimu se mi proste do toho nechce vrtat, nemam garáž, tak jezdim tak. Ono to nedělá často, jen občas prostě když zastavuju, tak mě to kopne do nohy.
světla jsem rozlepil no ;) tak nejak jsem si udelal proste mensi dirku do korpusu, strcil tam sroubovak plochej a páčil to ... jinak nevím, někdo to tu dává do trouby, ja to udelal tak a mám je půl roku slepeny a v pohodě, nemlží se, nic ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Já mám jen pružiny od Eliho, mělo by to být -45/-30 a tak jsem zvědavej jak to bude pracovat s origo tlumičema... Kolik za to vubec chtěl mato? Psal i včetně kurýra, ten ti to teda dovalí až pod frňák a ty mu dáš prachy v jaké měně ještě teda se zeptám.. :D

Odkaz ke komentáři

335€ jsem už poslal maťovi na účet předem, ten to zaplatil nemčourům a kurýr mi to už doveze, jen mu to podepíšu :)

A kdyby někdo chtěl, mám doma facelift ručičky, dneska jsem úspěšně namontoval červené z Passata CC od Libora, ale nevyfotil jsem to :D a taky jsem si umyl autíčko :)
WP_20140210_001.jpg

Odkaz ke komentáři

Je to doma :) jsem překvapenej, jaká to byla rychlost!

WP_20140211_001.jpg

a došel navíc balíček s LEDkama z ebaye (poděkování patří Bajlovi, kterej poradil s výběrem), jsem vcelku spokojenej, všechno krásně svítí, ale budu muset objednávat ještě jednou, protože ve středovem svetlem mam tu prostrední sufitkou takovou, teplejší a já jsem takovej detailista, že mi to vadí :-D
A provedu test LED do zpáteček, zatím nejslabší světlo vydává 27 SMD vpravo, takže tu někomu daruju. Mezi zbylýma dvěma se nemůžu rozhodnout, obě svítí opravdu pěkně, takže to vyhodnotím až večer, za tmy :)

WP_20140211_002.jpg

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

Něco jsem nafotil, na živo je to ještě lepší, porovnání bohužel nemám, jen nýnější stav :palec:

WP_20140211_0031.jpgWP_20140211_0041.jpg

Fakt je to znatelný rozdíl, kdo by chtěl, jsou to tyto

A ještě fotky, jak mi to teď svítí hezky vevnitř, dokonce mi to ani neprosvěcuje, jak tu někdo měl s tím problém :)

WP_20140211_0051.jpgWP_20140211_0061.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...