Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

Bylo to už u 6 mechaniků ...

part 1) starši těhlice, naboje, třmeny ... věci na repas třmenu (pisty, tesneni, čepy), zimmerman sport, textart desky, FAG ložiska ->> boucháme
part 2) první podezření padlo na horní uložení péra, ... a to bych to nebyl já, abych teda neobjednal rovnou pevný lowtec 40/30, uložení a dorazy, výsledek takový, že boucháme dál
part 3) nechal jsem vyměnit ještě všechny 4 čepy (na tyčkách i na ramenách), bez úspěchu
part 3) vyměnilo se uložení stabilizatoru a tyčky ... ovšem náprava bouchá i s odpojeným stabikem, takže další prachy letěly oknem
part 4) nové rameny a puky z TT, dodrbali jsme totiž jeden závit na rameni, tak jsem to vyměnil, NIC ...
part 5) prý se mi od těhlice při zatočení vzdálí náboj a pak se při zatočení zpět přirazí zpátky k těhlici a bouche ... takže nové náboje, zase ložiska a nic ... tak nakonec těhlice špatná, že v ní to ložisko nedrží, objednal jsem origo za 4,5k a zase nic ... toto byl už 3. mechanik a řekl mi, že to vzdává ... ani si nevzal peníze za vyměnu těhlice a ložisko, co tam dal
part 6) bylo to ještě u dalších 2 mechaniků, kteří to prohlédli a na nic nepřišli, před týdnem jsem to dal ke dalšímu, že mi teče řízení, takže jsem objednal OEM, vyměnil a ve skrytu duše doufal, že bouchání přestane, nestalo se

Konny a co by bylo s třmenem? Jsem to repasoval, než jsem to tam dával právě :( zustal akorat balast, jinak pistky, gumky, tesneni, cepy, vsecko novy

Odkaz ke komentáři

Pokud to bouchá i při stání na místě, tak to uložení motoru nebude. Já jsem právě myslel, že ti to dělá za jízdy... Pak zkusit ty vnitřní klouby nebo nemůže mít vůli třeba poloosa? V tomto případě už se není pomalu čeho chytnout, když jsi téměř vše vyměnil...

Odkaz ke komentáři

-40 je prd snížení. Na -40 se tam vejde v klidu i origo stabilizátor. Ve snížení bych tedy problém neviděl. Ovšem nevidím ho ani jinde, když vše co by mě napadlo jsi vyměnil. Do nosníku ti na tomhle snížení taky nic narážet nemůže. Takže ani tyčky řízení ani poloosa do nosníku určitě neklepou. Zbývají ti už jenom asi ty klouby na poloose. :blink:

Odkaz ke komentáři

Ketys ohledně podvozku je snížení -40 totálně nic, takže stabilizátor natož nosník je nemožné. Pokud ti to bouchá i při stání, tak nech prohlídnout homokyneták...jednoduše klouby na poloose, je možnost že jeden odešel a řešili jsme takové klapání - bouchání na g4 a byl to kloub v háji. Právě také bouchalo pouze při zatočení :) zkus mrknout na toto

Odkaz ke komentáři

Ano souhlas je to týden co jsem ho vyměnil ja . Teda vyměnil jsem.celou poloosa za pár Kaček a vse ok. Taky to bouchá lo nebo praskal o na miste nebo při pomalejší jízdě při točení volantu . To je homokynetak určite . Zjisti z ktere stany se to ozývá a výměn celou poloosa vyjde te to levněji a ještě to je za hodinu vyměněny .

Odkaz ke komentáři

Díky kluci, taky mi to snížení nepříjde markantní natolik, aby to dělalo bordel, zvlášt když kouknu na vaše auta kolem, který jsou občas mnohem níž :D

Tak ještě dám 3k za poloosu, a jestli to nepomůže, tak to pošlu oholený do Áček :-/

Odkaz ke komentáři

me napis rok vyroby a podobne a ja se ti zeptam , jinak na 95 procent je to ten homokynetak ale to nez rozeberes a vymenis koupil bych jen poloosu a uvidis kdyz to prestane a za rok zacne zas koupis bud novou nebo zas jetou . kazdopadne spsi zjisti na ktere strane ti to dela nejspis ale u ridice a hod me nejaky info o aute rok obsah nafta benzin atd

Odkaz ke komentáři

Tak poloosa právě dorazila, tento víkend se to už nestihne přehodit, takže ještě musím týden přežít s boucháním a snad potom bude klid ... nechci se moc těšit ale, protože už nevěřím ničemu :-(

Jinak jsem dneska dopoledne začal měnit barvu podsvícení, zatím mám akorát ovladač oken u řidiče ... joo, pekná drbačka vám povím, ale výsledek stojí za to! :-)

edit: Jsem měl vlastně původně ještě dotaz :D kluci, nevíte, v kufru když je zavřenej, tak tam asi napětí nikam nejde k lampičce?

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...