Přejít na obsah

Ketysova černá Elegance

Doporučené příspěvky

Série IC nestíhá chladit ani sérii výkon. Mám ověřeno. Teď mám jen 150PS a IC to nedává vůbec. Když jedu v klidu, tak je teplota v sání cca 10-20°C nad okolní teplotu, což i to je hodně na klidnou jízdu, ale jak se tomu šlápne, tak teplota prakticky skokově jde ke 100°C. To už se člověk musí s plynem krotit a ani se tomu moc nechce jet.

Upraveno uživatelem kocka87
Odkaz ke komentáři

Mát vyzkoušeno,na 160 koní je orig cooler na hraně.V létě byl rozdíl zcela markantní jet po ránu a za poledne.Pokud bylo vedro,moc se tomu nechtělo,pocitově,jak když tě někdo drží za zadek.Jaro,podzim celkem v pohodě.

Dal jsem na doporučení mařeny 620x230x65 a nebe a dudy.

Upraveno uživatelem mikl
Odkaz ke komentáři

Tak už to jezdí, docela i dobře, musel se poladit soft kvůli c-čidlu...teď to limituje dvouhmota, která už prej byla při jiných mapách slyšet...a trysky. Ještě při té nehodě popraskal vlnovec na výfuku, takže je to dost hlučný, syčí to a kdoví co ještě, tak v sobotu ještě zásah a půjde i kat off, stejně už nevěřím, že po 15ti letech plní svoji funkci .. a foto jsem neudělal, vyzvedával jsem auto včera večer, takže jen spy z dílny :D

V__E134.jpg

Odkaz ke komentáři

no, tak jsem tomu dneska dal trošku za uši a líp jak s tím 95kW chipem to rozhodně jede ... kde jsem do kopce dal před úpravou fakt 100km/h, tak dneska 110km/h hezky ... takže tam nějaký poníci přibudli

spooky, auto už je na opravě vlnovce a výfuku, jak se to provalilo, ale je to cca takto:

12514_FMIC_1_1.jpg

Odkaz ke komentáři

hezky, ja som zvedavy,co nakoniec zvolim na jar za riesenie. Do vystuhy nechcem zasahovat a ak nezasiahnem,zvacsim tym trasu vedenia vzduchu. Preto to chcem potiahnut od vzduchoveho filtra , ale zasa neviem,co na to povedia pri technickej kontrole ? :wallbash: Ze je vedenie inak ako original.

A ten pocit,ze to taha lepsie poznam :lol: Inak necitis s vacsim IC trosku vacsi turbolag ? ale dizle by s tym nemali mat problem,ale reku ze sa opytam, ci pocitovo to nie je tak

Odkaz ke komentáři

Turbolag necítím, spíš si musím zvyknout na ten zvuk proudícího vzduchu v tom nerezovém vedení :D

Jinak kluci, potřebuju poradit, jaké řadičky mi budou pasovat od Octavky? Měl jsem narozeniny, tak si něco koupim pro radost :D Pasuje z O2/O3? Sup??? Díky za tipy

Edit: tak už jsem našel, pasují snad skoro ze všeho :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...