petr.tdi Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Ahoj...octavka pada stále o nouzáku, cca po 3tisicich otackach..mechanik tvrdi zatuhle lopatky na turbu....mů dotaz tedy je jestli mám koupit turbo nové nebo to nechat u někoho vyčistit popř. jestli máte dobré zkušenosti s nějakou firmou v Praze a okolí která to dělá..mám 160 000 nalítáno 04 rok...ano vím že je tech temat tady na foru hodne,ale uz sem z toho vseho trochu blázen.. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 pokud turbo nebralo olej a nemá náký větší vůle či nehvízdalo bych ho vyndal vyčistil a hlavně vypodložil regulaci a dal ho zpět :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 ahoj nedávno jsem řešil to stejné. Nakonec u mě to bylo shnilou baňkou na turbu a ventylem N75. Na ten přijdeš VAGem měl by cvaknout. Několik servisů mi řeklo repas a nakonec? Sám jsem ho s kamarádem vyndal, rozdělal, vyčistil, složil, koupil baňku, N75 a zase frčí. Cena? 1000,- baňka Garrett 700,- N75 tlakové hadičky 250,- 4 metry, a chuť se do toho pustit. Jinak vůle na osičce je v normě tudíš jsem to tak nechal.Přece mám najeto 196tis a dle mě by turbo mělo v pohodě dát i 300tis km. Nesmí žrát olej, lehce hvízdat může. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Březen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 ten ventil n75 i s hadickama byly meneny minulý léto....a ted mi právě diagnostika ukázala chybu na regulaci...tak sem tu regulaci rohejbal...vytočil az k omezovači a z výfuku lítaly neskutečný věci :lool: ...a to normálně nehulí....pak asi po tejdnu to začalo zase padat do nouzáku...jinak turbo hvízdá lehce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 ten ventil n75 i s hadickama byly meneny minulý léto....a ted mi právě diagnostika ukázala chybu na regulaci...tak sem tu regulaci rohejbal...vytočil az k omezovači a z výfuku lítaly neskutečný věci :lool: ...a to normálně nehulí....pak asi po tejdnu to začalo zase padat do nouzáku...jinak turbo hvízdá lehce takže jediná věc, která tě čeká je turbo ven a vyčistit. Sám uvidíš co v něm bude. Potom třeba dát podložky, ale to je na tobě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 ok..pujde ven...jinak je tady nekdo kdo to nechal čistit u někoho kdo se na to specializuje? Praha a okolí prosím prosím :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bembas Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Podložit regulaci? Proč? A jak? Už jsem pár turb poskládal a vyčistil,ale nic jsem nepodkládal! Stačí 1 mm a je po turbu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 tady se ale hovoří o vypodložení podložkama 0.1-0,2mm víc ne poštuduj http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=45149&postdays=0&postorder=asc&start=0 sám mám podloženo 0.1mm a od tý doby je to již přes rok nevím co je problém s turbem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Když mi turbo hvízdá, je to hodně špatné? Protože mně hvízdá už asi 3 roky ... už když jsem to koupil, tak mi kámoš říkal, že brzo odejde, ale ono pořád jede dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Mě už taky turbo hvízdá přes rok. Zatím auto spadne do nouzáku jenom, když za studena vytočím motor nad 3K, ale kdykoliv je zahřátý, tak můžu točit jak chci a turbo drží. Kamarád posledně zahlásil, že mě turbo kvičí, jak Vietnamská lehká slečna (nic proti menšinám). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Jo tak já za studena točím max do 2500, ale pak to klidně točím i do 4-4500 když potřebuju a v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Duben 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Mám ještě takovej(možná blbej) dotaz.....je na spodu ty regulace zapojená hadička nebo ne? já jí tam zapojenou nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 21, 2013 Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 tak to se po ní koukni měla by tam bejt zapojená hadička z ventilu n75 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Duben 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 tak problém z nouzákem vyřešen...udělal jsem si výlet do Jablonce ke klukům do turbosportu..turbo vyčištěné..lítam zase jako drak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Etlajs Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Zdravím, potřeboval bych prosím nějaky návod jak sundat turbo a vyčistit . Nikdy předtim jsem to nedělal a nevim co vše to obnáší děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Duben 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=1874&highlight=octavia+++++turbo snad pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 tak problém z nouzákem vyřešen...udělal jsem si výlet do Jablonce ke klukům do turbosportu..turbo vyčištěné..lítam zase jako drak Co to stálo jestli to není tajný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Duben 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Co to stálo jestli to není tajný? je to tajný...takže bohužel :lool: :lool: 3000 kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr.B Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 je to tajný...takže bohužel :lool: :lool: 3000 kč 3000kč za vytahnuti, rozdělani a vyčištěni turba? mě tady v "normalnim" servisu řekli min. 6000,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 3000kč za vytahnuti, rozdělani a vyčištěni turba? mě tady v "normalnim" servisu řekli min. 6000,- jj 3 tácy sem platil..vyndaly,vyčistili, seřídily regulaci a smazali chybu řj co mi svítila..plus samolepku turbosport :lool: http://www.turbosport.cz/oprava-zatuhle-regulace.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr.B Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 jj 3 tácy sem platil..vyndaly,vyčistili, seřídily regulaci a smazali chybu řj co mi svítila..plus samolepku turbosport :lool: http://www.turbosport.cz/oprava-zatuhle-regulace.html'>http://www.turbosport.cz/oprava-zatuhle-regulace.html Bohužel ze Vsetína to mam přes 300km :( nevi nahodou někdo o nějakem podobnem servisu v okoli zlinskeho kraje? ;) jj 3 tácy sem platil..vyndaly,vyčistili, seřídily regulaci a smazali chybu řj co mi svítila..plus samolepku turbosport :lool: http://www.turbosport.cz/oprava-zatuhle-regulace.html Bohužel ze Vsetína to mam přes 300km :( nevi nahodou někdo o nějakem podobnem servisu v okoli zlinskeho kraje? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.tdi Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Bohužel ze Vsetína to mam přes 300km :( nevi nahodou někdo o nějakem podobnem servisu v okoli zlinskeho kraje? ;) Bohužel ze Vsetína to mam přes 300km :( nevi nahodou někdo o nějakem podobnem servisu v okoli zlinskeho kraje? ;) Tady sem našel firmu co to dělá ve Velké Bíteši...zkušenosti nemám,cenu taky neuvádějí....tak tam zavolej. http://www.turbocar.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vanpersie Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 dobry den,a neznate nekoho ve vychodnich cechach kdo tohle opravuje??dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 co znamená východní čechy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sak.1 Odesláno Listopad 18, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2013 třeba trutnov,to jsou východní čechy.Je tu něco poblíž? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.