vevca Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 je to potřeba jen na 345 Jinak jak psal Vašek. P.S. co to problémové odvzdušnění?? Já to mám furt zavzdušněný zajímají mě hlavně zadky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 nemel sem problem, trmeny sem rozebral vymenil gumicky takze byli uplne prazdny a odsavackou a pedalem sem to odvzdusnil sice skoro hodinu aby to bylo fakt v poho a rek bych ze dobry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Aha hodinu no tak to budu muset s kamošem ještě hodně šlapat a hodně brzdovky pujde dopryč. S takovou to vyměním a s předníma brzdama taky, a bude všechno v 1nom :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 no delal sem to sam na zdvizi a cca 1,5 L brzdovky sem prohnal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 hmm to je dosti, jj však v poho, nějak s tím počítám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Duben 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 vycistenej celej saci trakt, maska do cerny a uprava softu (uzavreni egr) plus trochu fotka jednoho ira :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 20, 2013 Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 ta maska vypada vynikajuco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 jedna fotka s O3 a trosku netradicni volant kdyz to vyjde tak o vikendu se vrhnu na vstriky a uz asi dva mesice cekam na podvozek ap od jlracing a porad nic, neví nekdo co je za problem s dodavanim podvozků od ap?? dodavatel z jlracing mi toho moc nerek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Co je to za šílenost??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Taky sem na něj čekal asi měsíc :-[ volant dobrej na nakej rally cross... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 tak konecne se to trochu hejbe podvozek ap dorazil, zadni misky stoceny na doraz, asi je vyndam uplne, nebo minimalne jednu z nich , cekal sem ze bude tvrdsi je to docela pohodlny, upraveny sani a naky kraviny, jinak docela uspech na subaru srazu na motokarove draze v pisku, 2. misto v predokolkach a i sem tam nejaky wrx a gt potrapila jinak ohledne volantu :D mozna nevypada stylove, ale jelikoz sem vysokej neridilo se mi dobre v tomhle mi de hlavne o funkcnost a drzi se lip jak origo a za rs davat bura fakt nebudu kdyz je to stejny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Září 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2013 tak po delsi dobe sem neco taky hodim, hybrid turbo v aute, naladino na 202hp a 420nm :D , uprava sani, oddech vika otevreny, predni naprava v powerflexu, reakcni vzpera, a zadni ramena tez, vyztuha v kufru, origo xenony, vypln narazniku - plastve, lizo, zkraceny razeni samodilnodomo :D a jeste naky drobnosti, uz ani nevim , jeste se odhodlat laknout bocni listy ucast opet na subaru srazu v pisku, pekny 15. misto, prvni dvoukola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Ačkoli úpravy na RS nesnáším a předface RS se mi nelíbí už vůbec, nutno uznat, že tvé auto se mi docela líbí Je decentně upravené a především - nikde žádný znáček "RS", ačkoli ji motoricky předčí. Za mě tedy dobrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Tohle auto me bavi. Prosim vice info o te rozpere v kufru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Září 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2013 diky :D hele necekal sem co to udela, ale myslim ze to auto uz znam navzpamet a rozdil teda peknej... inspiroval sem se u tohoto.. http://www.mk5golfgti.co.uk/forum/index.php/topic,48722.0.html ale za ty prachy jim na to prdim, je to pasovina svarena do krize, nejtovaci matky jako to dela borec v odkazu, jeste je v reseni posileni tech spodnich sranda rozper pod vyfukem :D dystak muzu jeste pofotit hlavne sem rad ze se nemusi nejak extra nicit oblozeni v kufru, a je to myslim si elegantne pridelany, pocity prvni byli takovy, ze to min odskakuje na nerovnostech a mam pocit ze vic funguje podvozek ... trosku vejlet do pampelisek :D kamera se zrovna nejak sklopila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Nechces to vyrobit 2x? :D Tohle se mi hrozne libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Září 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2013 hele neni problem , az to dodelam pofotim a kdyz to bude mit uspech udelam jeste jednou ;) jinak mrkni dystak i sem, nektery veci jsou zajimavy, ale napr vyztuzovat hlinikovou napravnici je asi nesmysl :D http://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&depth=1&hl=cs&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=cs&u=http://www.summit-racing.eu/volkswagen/golf.html&usg=ALkJrhjPq-1x_gDSxoRl3Xi2aK4fZEilgw joo nad tim sem taky spekuloval to je bomba, jen vymyslet zpusob to uchytit na ty origo oka a nenicit kastli nakym varenim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Na ty oka by slo vzit dva profily, vyfrezovat drazku, chytit to sroubem nahore a dole a k tomu unibal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Září 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2013 jop tak by to slo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 http://throwdownperformance.com/index.php?main_page=product_info&products_id=5044 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 to je presne vono co mam v planu, takze rovnou 2x ? :) odkud jsi ? kamos jezdi hodne po republice nebyl by problem kamkoli hodit, striknes si to sam? komax by se mi libil, ale asi to jen vemu sprejem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Jestli to budes delat tak rovnou 2x. Komax si poresim u me nekde. Jsem z Prahy. Ty jizni cechy podle znacky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Okta pěkná, hodnoty začínají být zajímavé. Předpokládám že do toho písku asi nemůže si na tuhle akci jet zajezdit kdokoliv že, trochu poměřit síly... PS: Koukám na ty fotky, ten Mišák je od Alíího ne? Bo jakej ten Ďábel míval nick na AHC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 no je to hlavne pro sub akce, ale zatim to nejak neresi, aspon se jim to zaplati a nemyslim si, ze by tam koncernovy auta delala ostudu, ty japonci tam docela umiraji :D :D jinak mame v planu si to zkusit pronajmout, tak muzu pripadne dat vedet... jo jednoho takovyho alika je praha neni problem, jezdi servis kauflandu, praha casto, takze neni problem, ok vyfotim poslu a domluvime jeste, o vikendu se na to mozna dostanu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Ok tak budu cekat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Moc pěkný auto. Jak máš prosím udělaný odvětrání z víka hlavy? Zkoušel jsem oil catch tank a nic moc. Máš to přes nějaký filtr? Děkuji, Jakub. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 mam to svedeny pod auto, ale cekam na hadici s trosku vetsim prumerem proti seriovymu vyvodu, filtr nemam´, vím ze to pulzuje, ale spis to funi ven, nez aby nejak extra nasavalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jakas Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 no právě mám strach, aby si to nesálo nějaký binec, na druhou stranu filtr by se špinil zevnitř... Jak dlouhou tu hadici máš? Kudy a kam je vyvedená? J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 mel sem to tak i na 1 okte , nejdriv catch tank, ale neprislo mi to dobry, dostatecne to nevetralo, co vím tak od kamose a minule sem to cetl i v knizce o zavodnich motorech, tak davají jeste pridavny odsavani, ten tlak dokaze docela bordel... ma to tak 1,2metru a je vyvedena za napravnici u tunelu, jen na me obcas lidi blbe cumi vecer kdyz se zpod auta po sviznejsi jizde vali kour :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.